- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
RECSKA #16162 üzenetére
Még jobb ...
.....
Anonymus23
Akkor rosszul értettem
, de engem akkor is sokkoltak a számok
Na igen ... az ember játszik, koncentrál, megy előre, egyszer csak minden figyelmeztetés nélkül a kolléga beletol egy oroszlánüvöltést a fülesbe, amire azt mondja, hogy tüsszentés volt ... komolyan mondom ugrottam egyet a forgószékkel együtt
-
sith7
félisten
Csak most farmoltam össze a M1A-ra 140k felett egy nap alatt.
nem nagy cucc. Mész lősz, ölsz #repeate.
Gondoltam eddig is, hogy így működik, de köszi a megerősítést
... szóval a hiba nálam ott van, hogy 20:30 - 22:30, max 23:00 - ig megy a game, és van úgy, hogy nem is minden nap ... igaz holnap szabi lesz
/de a fiammal leszek, mert beteg
/
Ezért mondom, hogy így tuti nem lesz meg ... még ha a pénz meg is lenne rá, a 25 szint, az mégis csak 25 szint
/50 ---- > 75/
RECSKA
Remélem
, mert ami most van fw M1A az is nagyon tetszik, pedig annak csak 163 gs pontja ... tegnap este meg csak hallgattam Falcon - ban a fülesben ... "hm ... 1,4 ... 1,3 ... hm .. mi ez a 900k ? "
Eddig egyszer lőttem vele 1 milla felett, de akkor tudatosan készültem rá, strike maximumon + pulse ... na úgy beadta
.LnB
140k kredit, és 25 szint, 50 - ről 75 - re
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #16134 üzenetére
520k eddig.
Mennyi ???
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #16080 üzenetére
Hát sniper - rel nem nagyon lehet növelni
, én a kicsi tár miatt váltottam Vector - ról Aug - ra ... azért az mire kifogy, ott már megindul a striker feltöltés
szerk.
Raulblanco07
Tiszta sor, game közbeni chat -et fogom használni, eddig se mentem rá senkire szó nélkül , ezután se fogok -
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #16075 üzenetére
Vazeg ... nem akarsz 1-2 órát az én accommal is játszani ?
2 -3 nap alatt megoldanád a problémámatAnonymus23
Nagyobb csete-patéban simán feltolja 1/2 - 2/3 részig, ha van sok mob, ... orosz küldetésen, lexingtonban , zárt helyeken akár 100 % - ig is
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #16072 üzenetére
az igen
-
sith7
félisten
Köszi a választ mindenkinek
cain69
ez lesz a 100% - os megoldás, köszi
/w karakternév, vagy magyar kliensben /s karakternév után lehet neki privit küldeni, amit csetablakban ír ki a játék,szép lila színnel, szerintem inkább ezt erőltesd.
-
sith7
félisten
Kérdés:
Ha látok valakit a barátlistámon, aki DZ - ben van, és van hely a csapatban, akkor kérdés nélkül csatlakozhatok én is ?
Az elmúlt napokban többször is volt ilyen, párszor írtam is a uplay chat -en, de választ nem kaptam - gondolom nagy volt a hent, és nem vette észre az illető - ezért kérdezem
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #16003 üzenetére
Valamikor nekünk találkoznunk kell
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #15977 üzenetére
ezt hogyan hoztátok össze ?
mondjuk mindegy, mert se tegnap, se ma nem nagyon tudtam belépni ... hétközben meg max. 2 órám van játszani
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #15927 üzenetére
most volt másfél órám, toltam egyedül ... így sok minden nem történt
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #15923 üzenetére
ilyenben én is részt vennék
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #15904 üzenetére
értem ... hát szomorú vagyok
... azért majd keressük egymást, de így akkor úgy érzem esélytelen a dolog
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #15891 üzenetére
értem ... akkor majd próbálok társulni
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #15885 üzenetére
lvl49 ---- >>> lvl75 - re kellene eljutni
azt a napi 100k dz kreditet napi 2 óra alatt egyedül hogyan lehet összerakni ?
nagyon kéne ez az M1A
-
sith7
félisten
Kérdés:
1 hét alatt napi 2-3 óra játékkal lehet - e 25 dz szintet lépni, és napi 25k dz kreditet összeszedni ?
-
sith7
félisten
válasz
KicsiKacsa1 #15815 üzenetére
Az szép
-
sith7
félisten
Én is kapok DZ xp - t, te is kapsz DZ xp - t játszottatok ?
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #15805 üzenetére
értem ... én egyelőre csak azt a részét tudom, amikor bukik az ember, mert vagy csaló volt a rugó, vagy 3-4 fős csoport volt, és esélyem nem volt revansot venni egyedül.
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #15792 üzenetére
Hm ... látom , amit mindenki szidott a játék elején, most már mindenki azt csinálja ?
Átáll mindenki a sötét oldalra, padawan ? -
sith7
félisten
semminek nem tudtok örülni ... gold ? ... az ... akkor meg ?
-
sith7
félisten
az cumi ... én tegnap csak random tudtam hard falconra menni, fel - alá futkozott mind a 3 ., én egyedül lenn középen, állandóan a rambo -t tolták, egymást élesztgették, nagy nehezen elmegyünk 15 - ös hullámig, még mindig egyedül lenn elvéreztem, nem jött egyik sem éleszteni, közben felteszik a bombát, mondom, oké megvan, fogy az APC életereje, kiírja feladat teljesítve, lenézek a jobb alsó sarokba, mindenki halott ... betöltés ... 1/15 ...
... ALT + F4
Anonymus23
Az tuti
... és nem olyan vége lett, mint szokott
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #15582 üzenetére
Annyira felbosszantottuk magunkat, hogy, na akkor megbosszuljuk hardon, de idegből azt sem lehet, kétszer is feküdt mindenki
LAGG !
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #15558 üzenetére
Hát de még ott van a 2*5 db kék alapanyag !!!
Az neked smafu ???Én se gerejedek már annyira a napi küldetésekre, - nem is értem ezeket a panaszokat, ha épp nincs napi küldetés
- , ahogy írtad lexington az gyorsan megvan, jó csapattal 8-10 perc, fix 30 pc
Ha meg alapanyag kellene, akkor ott a DZ
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #15516 üzenetére
Lassan le kell szervezni akkor a Falcon ch-t is végre,
-
sith7
félisten
Ha te ma lenyomod, kapsz 2 zöldet, esetleg a segítőidnek olyat dob, ami nekik nem kell, akkor az a 2 lehet 3, de akár 4-5 is.
Ez azért már ad neked nem kis buffot ... a csapatodból ezt megcsinálja mindenki 1x, és utána mehettek már 4 -en is együtt, ahogy eddig is szoktatok
Ez nem
csalásszerk.
Hard ... 3 ember, aki már nem először csinálja, 20-25 perc alatt le tudja nyomni úgy is, hogy a 4. csak aszisztál, éleszt, eléje ugrik a shotisoknak élő pajzsként stb.
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #15418 üzenetére
köszi
M1A jó dolog, múltkor még panaszkodtam rá, - nem a bolti, hanem a sima 163 -as - de most már elég szépeket tudok vele fejre adagolni , főleg ha van buff is, 6-700k már alap, de vannak már 900 -ak is, és egyszer volt 1 milliós is
-
sith7
félisten
Nekem azt mondja meg valaki, melyik a smart cover, melyik a mobil cover a magyar verzióban
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #15390 üzenetére
Este megnézem, hogy csíteltél
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #15377 üzenetére
Youtube link coming soon
na, ezt meg fogom nézni
-
sith7
félisten
köszi a válaszokat
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #15197 üzenetére
AAAZ igen
Taníts mester
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #15193 üzenetére
+3 millió kredit ?
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco #15183 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #15180 üzenetére
Division Teen Team
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #15178 üzenetére
40
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #15171 üzenetére
okos fedezék buffot ?
hogyan ?
lerakod, és mögüle lősz ?
-
sith7
félisten
Megtört a jég, kiesett egy M1A tegnap dz - ben, de
163 gs, egyszer durrantott 830 - at, 1x 740 - et, amugy 400-500 - kat durrant, ha bekrittel
Ilyeneket a socom M1A is tud, kivéve a 830 - at
Nagyobb gear score -s M1A - t is lehet találni ?
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #15035 üzenetére
tudom
... de ő csapásmérő + taktikus 3-3 - as megoldást mondta, hogy ott jó a fejlövés bónusz
-
sith7
félisten
Hol a búbánatban találtok ennyi M1A - t ?
Nekem csak ez a bolti socom van, de komolyan mondom, most már nem is hiszem el, hogy más M1A is létezik
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #14947 üzenetére
jó az, nem is kell más
-
sith7
félisten
válasz
vegitossj7 #14944 üzenetére
Röviden, magyarul ?
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #14893 üzenetére
jaj .... nem ... dehogyis ...
... azt csak úgy bele a levegőbe mondtam ... csak úgy a közösségnek
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #14880 üzenetére
sokszor mar en is huppogok
Nana ... az az én reszortom
Nem tudom ... én is hallom milyen hibák vannak, de igazából engem nem nagyon érint/érintett eddig
DZ lvl 38, ami mutatja, sokat nem járok dz - be, csalóval egyszer sem találkoztam még ez idő alatt
Mike hibám 2 volt összesen a 100+ óra alatt
Glitch: mindenki maga tudja mit csinál, én nem fogok soha
Lagg: 1x volt, akkor elmentem zuhanyozni, olvastam , 1 óra múlva visszanéztem, már jó volt
Grafikai hiba: 1x estem be a textúra aláSzóval ha nem gond, akkor én nem teszem le ...
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #14860 üzenetére
Akkor sem szabad feladni, egyszer meglesz a tuti M1A
-=Jam=-
AAAAAZZZ IGEN !!! -
sith7
félisten
válasz
RECSKA #14841 üzenetére
Az szép ... egy gold M1A nekem is jó lenne már
Tegnap így, hogy visszaálltam 4 striker + 2 sentry - re, meglőttem a legnagyobb krittem a játékban.
Striker kb 85-90% - on lehetett - teljesen nem volt feltöltve - + pulse, így volt socom M1A - val egy 895k - s fejesem
Sajnos a fraps éppen nem futott, így kép nincs[hun] warhea
Érdekelni érdekel, csak nem tudom részt tudok - e venni rajt ... napközben az zűrös kicsit a 2 gyerek miatt + munkatársam is kb. péntek - szombatra éri el a lvl 30 -at, és megígértem neki, hogy támogatom az elindulásban gear -elésben. Napi küldetések, Főnix kredit gyűjtés, gold loot - om átadom neki stb.
Írj rám, aztán megmondom, hogy tudok - e menni vagy nem
-
sith7
félisten
válasz
RECSKA #14826 üzenetére
Striker - t ne használd, mert nem jó, gyenge , f@s ... tegnap én is visszaállítottam a gear -em , hát a zokogásom csak fokozódott
[hun] warhea
Én már akkor zokogok, amikor az indító ikon -ra kattintok, amikor pedig játszom, akkor a feleségem a háttérből fokozza a drámai hangulatot, tegnap pl. Franz Kafkától Az átváltozást olvasta fel, hogy tuti legyen a melankóliám.
Hogy On is legyek, köszi mindenkinek a tegnap esti köröket, szokásos minőség, szokásos hangulat, 2 óra önfeledt játék volt, amiben többek között megtudtuk azt is, hogy az egyik férfitársunk elsajátította már azt a képességet, hogy amikot az asszony - játék közben
- a háttérben beszél, akkor ő nagyon komoly meggyőződéssel tud válaszolni, mintha tényleg érdekelné a téma: " ...ühüm ... aha ... hm ... ühüm ... aha ...
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #14780 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #14764 üzenetére
&[hun] warhea
Próbáljatok így elviselni !
....
Én örömmel hallgatom, amikor hátulról beszűrődnek a zajok, mint nálad aranyos volt, ahogy a fiad kérdezgette a játékot,
Azt hittem zavaró .,.. mondjuk én annyira nem tudtam így a játékra figyelni 100% - ban ... a legjobb az volt, amikor kb. 70 fokban maga fele fordította a monitort, hogy jobban lásson
... na akkor mondtam neki, hogy menjen szépen játszani
Bár ha őrá gondolok - kidobóember, nem is olyan messze lakik tőlem-, még meg sem köszöntem neki, hogy odaadhattam a lootomat
Szerencsés ember vagy, hogy még nincs gipszben a kezed
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #14757 üzenetére
Igazad van, közben már rájöttem, ... csak sok a meló, nem volt időm a modker - be linkelgetni a hozzászólásaimat, hogy töröljék ki
Oké mester, ott leszek
... csak előtte visszaállítom a gear - emet
-
sith7
félisten
válasz
kovimester #14740 üzenetére
hm ... meg fogsz lepődni , nekem sem életem ez a játék, de nem is írtam ezt
Ugy hogy nem fogok én itt celeozgatni én élvezni akarom de persze ez mindenkinek mást jelent!
értem, mondjuk nekem szoktak szólni a csapattársak, hogy kapcsoljam ki a mikrofont, mert én zokogva játszom, és zavarja őket ... -
sith7
félisten
válasz
RECSKA #14723 üzenetére
Ne add fel
Edem05
Az lesz, amint belépek este a játékba, már állítom is vissza a strikertkovimester
Akkor a 4 strike set egy nulla nekem nem jött be.
A 4 set össze rakása után lévő final skill egy nagy nulla.
Maga a strike set jó de elég belőle 3 is mert nekem a negyedik final skill szart se ér.De azért mert szerinted jó a másikat nem kell lehurogni.
Ki hurrog le, kit ?
Ő annyit írt, a striker - nél gyengébb a nomád, te meg folyamatosan savazod a striker - t ... lehet kicsit pontosabban kellene lőni, nem ?
-
sith7
félisten
Köszi a választ mindenkinek
Edem05
Én is ott tartok most gondolkodásban, hogy ez lehet a tuti befutó
Ha jól rémlik, Te próbáltad a 3-3 - at is, nem ?utomi
Igen, ha mellémegy az gáz, de mint írtam, én rövid sorozatokat lövök, illetve közelharcolok, és az AUG foss@ ki magából a golyót, szóval felpörög az nagyon hamarRECSKA
Melyik kesztyű nincs meg ?
Lexington 2 striker kesztyűt is dobott az elmúlt 5 napban ... tudom rng, de ott tuti be van állítva, hogy essen
Nem tudom ... pont a 4. set adja a tutit mindegyik setben, és így ezzel pont azt bukod el ... ez olyan egy kicsit ebből is , egy kicsit abból is ...[hun] warhea
Köszönöm a megerősítést, én is erre hajlokRaulblanco07
Nem vagyok pro játékos, de próbálj meg rövid sorozatokkal lőni, és úgy nézd meg ... fel kell annak pörögniPlusz ott van, hogy ha más is lövi a targeted, pl falcon shotisok, bossok itt ott, akkor ő is többet sebez, strikernél ez nincs.
Ha lövi ...
És ha elhullanak a társaid, akkor megint egyedül vagy, és akkor megint csak az a fránya DPS szám az, ami számítJut eszembe a Striker felpörög a Pufi pajzsán is, aztán jöhet a sniper fegyver fejre
szerk.:
Van erre barmilyen vizualis megerosites, hogy meddig toltott fel? vagy csak a dpsbol latod?Életerő csík alatt van egy kis jel, az kezd elszíneződni, ahogy töltődik fel
-
sith7
félisten
Én még mindig nem tudom eldönteni , hogy melyik jobb ...Striker, vagy a Sentry 4 –es set
Jelenlegi gear –rel:
Striker: 232k dps, 72k hp
Sentry:200k dps, 65k hpHa a sentry bekapcsol, akkor 290k a sebzés nekem, illetve a csapat többi tagja is megkapja a bónuszt ... de csak akkor, ha azt lövi, amin a jel van
Ha a striker csak a feléig felpörög, akkor már 300k fölött vagyok bőven, és nem esik vissza az olyan gyorsan, főleg úgy, hogy általában közelről szoktam harcolni, rövid sorozatokkal, szóval azért, ha van enemy, és nem halok meg, akkor fenn tudom tartani
Jelen esetben idézőjelben mindegy, melyik set – et használom, mert kihívás napi küldetés, Falcon hard, ugyanúgy kb. ugyanannyi idő alatt lemegy, DE
Mi van akkor, ha azt mondja valaki, „gyere kihívás Falcon – ra” ... akkor azért szerintem nem mindegy, ha a shotist 290k –val tudom lőni, vagy akár 350-400k – val ... és a 290k – hoz kell a 3 fejlövés, míg a striker már tekeredik felfele testre leadott lövésre is.
Szerintetek melyik a jobb ?
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #14584 üzenetére
jól tetted, hogy leírtad, így legalább nem nézek hülyén, ha egy ilyen nevű embertől kapok inv - et a játékban
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #14565 üzenetére
hm ...
... az sem gyenge ... végülis így is össze tudom rakni
... meglátjuk
-
sith7
félisten
Szedett - vedett őrszem set -et összeraktam, és kipróbáltam a 4 db - os bónuszt ... még az AUG is 100k - kat krittel, ha működésbe lép a set ... nagyon komoly, pedig még bőven lenne rajtuk mit újrakalibrálni , csak elfogyott az 500k kreditem
De az eredmény durva lett
700k felett krittel a boltba vehető "sz@r" Socom M1A
-
sith7
félisten
Volt szerencsém látni működés közben az őrszem set - et, hát durva nagyon
+1 kérdés
Csak mesterlövészpuskával lehet jelölni, vagy akármilyennel , lényeg, hogy fejlövés legyen ?
-
sith7
félisten
-
sith7
félisten
Értem, köszi a válaszokat, ez így tényleg durvának tűnik, és ha 3x fejbelövöm, akkor 3*10 mp, vagy minden fejlövéssel újraindul a 10 mp ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen videókártyát?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen légkondit a lakásba?
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest