- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
CactuS #27025 üzenetére
Igen, az 1.4-től már PVE területen az NPC-k is szórják a lootot, szépen lehet fejlődni. Nem muszáj DZ-be menni, csak ha már felfeljesztetted a karaktereket.
Szerintem kevesebb a csaló, de ezt lehet, hogy mecáfolják playersék akik mindig DZ-znek.Elvileg permanent ban is van/lesz már.
Szerintem bőven megér 6K-t, de én elfogult vagyok
(#27026) sniperboy78 Ha van kedved, mehetsz bátran, a DZ szintezve van, csalókkal nemigen találkozol 229 alatt, max. lelőnek az NPC-k
De DZ-n kívül is nagyon jó cuccok esnek, úgyhogy a döntés Rajtad áll.
-
-
VTom
veterán
válasz
arnikusz #26778 üzenetére
Köszi az infót.
Ezt az egy hiányosságot éreztem egyábként a survival-ban, hogy találtam szekercét, baseball ütőt, de fegyverként használni nem lehet, ill. találtam tűzoltókabátot, de felvenni nem tudom a hideg ellen. Ezek apróságok, de életszagúbb lenne a játék, javítana az élményen szerintem. -
VTom
veterán
Szerintem óriási ez a survival! Most toltam le egy másfél órás menetet, a kimenekítésig 1 perc volt, mikor lelőt két Hunter, de még ki is végeztek valami vágószerszámmal
Nem tudom ezek mik, de durván osztják meg voltam zavarodva mellettük, és vetődnek a golyók elől
Összességében nekem nagyon adja ez a magányosan kóborlós, mindent átkutatós, feeling, az elején úgy menekültem a mobok elől, mintha muszáj lenne
Eddig tetszik, de csapatban lesz az igazi, a kimenekítésnél mindenképpen.
-
VTom
veterán
Én hiába csinálok mappát és másolom át a teljes Division mappa tartalmát, mindenképpen 44GB-t akar letölteni.
Tud segíteni valaki? Mit csinálok rosszul? -
VTom
veterán
Nekem leírás alapján tetszik az ötlet, végre adja az igazi posztapokaliptikus hangulatot! Töltöm is.
-
VTom
veterán
válasz
Snip3r_HUN #26504 üzenetére
Oppardon
-
VTom
veterán
válasz
Snip3r_HUN #26500 üzenetére
A másodlagos fegyvereden nincs grip módosító, csak mondom.
-
VTom
veterán
válasz
#35434496 #26490 üzenetére
Vagy lehet, hogy olyan build-je olt, amit az előbb linkeltem. A srác mindent mesterlövész puskára, krit esélyre, krit sebzésre, és fejlövésre tett, utolsó lőszer +60% sebzés talenttel egy lövés egy játékos. Persze utána sz*rrá lőtték a csapattársak, de addig kemény volt
-
VTom
veterán
Érdekes build.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #26256 üzenetére
Oh, az nem jó. Sajnálom.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #26254 üzenetére
Lejárt volna a sör szavatossága nálad? Én meg még azt hittem, hogy ebbe a topikba tényleg jó társaság jár..
-
VTom
veterán
válasz
RECSKA #26147 üzenetére
Én rambozáshoz turretet viszek, meg egy gyógyítót, ami fel is támaszt ha gond van.
110k körül van a képzettség, ezzel mire lejár a turret, már dobhatom a következőt, és a bossok is először a turretre mennek.
A fegyveren a kritikus találat esélyt és sebzést növeltem amennyire lehetett,plusz 3 alpha. +5%-ért és 2 lonestar a dupla lőszerért.
Remekül működik, csapatban küldiknél meg kiváló support.Ja, a fegyveren még van +headshot sebzés és ha közelebb jönnek +10%, meg meggyulladó lőszer. Sajnos fejből nem tudom a talentek nevét.
-
VTom
veterán
El ne felejtsétek ám, hogy ma éjjel eine stunde mehr spielen lesz
-
VTom
veterán
válasz
bombibmw #25834 üzenetére
Ááá, tegnap nálam tiszta bug volt a játék, pl. akár hányszor akartam rád csatlakozni, mindig azt írta ki, hogy nem tudod elfogadni, mert zsivány vagy
Este tud nekem segíteni valaki cuccokat gyűjteni? A héten lettem 229-es (köszi RazoR) de kelene valami jó szett, meg egy jó primary fegyver.
-
VTom
veterán
Kicsit OFF a kérdés, de a V-sync-et Ti hogy állítjátok be? Driver-ben Fast sync, játékban OFF?
-
VTom
veterán
válasz
ScomComputer #25630 üzenetére
Én is gondolkodom rajta, adok neki most még egy esélyt, és ha megint beszippant, akkor valahonnan felhajtok egy jó árasított SP-t. Szólok, ha találok
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #25627 üzenetére
Én épp a héten térek vissza
-
VTom
veterán
Van itt valaki, aki GTX1070-nel tolja 1440p-n? dobjon rám egy PÜ-t legyen oly kedves.
Köszi -
VTom
veterán
válasz
velizare #17031 üzenetére
Ez mekkora egy f*szság már...
Hanégyen vagytok, akkor kettesével lehet pakolni az extraction-t, amíg a másik kettő fedez, de attól még egy-két golyót bekaphatsz.
Így meg lehet lövöldözni az NCP-ket, amíg el nem megy a helikopter, utána lehet újat hívni, aztán ahogy lejön a kötél, a semmiből majd megint megjelennek 143-an.Falconról meg ne is beszéljünk...
Komolyan mondom, minden patchbe tesznek valami éktelen nagy baromságot, ami fokozatosan b*ssza el a játékot.
-
VTom
veterán
válasz
ForRedGlory #15965 üzenetére
Hétköznap este 9-10 után kell játszani, olyankor ezeket már elzavarták aludni
-
VTom
veterán
válasz
Snip3r_HUN #15937 üzenetére
RazoR-nak volt egyszer ilyen, ott mászkált négykézláb a safehouse-ban.
-
VTom
veterán
-
VTom
veterán
Lehet, hogy kicsit OFF, de a Dark Zone Contest-ről nincs semmi hír? Nézegetem a honlapot, március 23 után írták, hogy lesznek eredmények, de azóta sincs semmi...
-
VTom
veterán
Csak nekem nullázta ki a múlt heti patch a DZ creditet?
-
VTom
veterán
válasz
ScomComputer #12412 üzenetére
Nálam csak 3.5GB-t szed...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Spórolós topik
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest