- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sebestyen01 #8974 üzenetére
Dz gearem felveve 110k dps, 60k elet, 25k skill. Egyedul elvok, csak elfogy a 2x 1000 loszer xD
Random team vicces. Sracok ujonganak, hogy menjek elore, ok meg 2krol csipassal lovik az ellent, de szerintem el sem talaljak... Vasarnap vegig dzben leszek. Hatha dobna valamit.
-
válasz
Sebestyen01 #8970 üzenetére
Akkor visszarakom a daralos geart...
Tudom, sokan irtatok mar. De en a random teammel nem jutottam be a kapun. Sot, egyik srac elszaladt ijedteben, es az npc-k a kuldi kornyeken agyonlottek. Az a kemeny... Es ilyen megy kihivas nehezsegre... Mikor kispistollyal ( 65edps ) pancel nelkul leolom az arany 30asokat is, ezt az itt setalo 25-26os npck kinyirtak. XD
-
válasz
bendeguz76 #8954 üzenetére
Nem mondanam hatranynak. Csak egy healer mellem. XD
-
-
Az a fegyo specko kepessege, adottsaga. Aktivalasahoz megfelelo stat kell. Passziv skill. Jobuli. Nekem mindket fegyon mindket skill aktiv. Lila fegyverek. Egy aug 130edpsel es egy fura gepkarabely 103edpsel. Mindketto lila.
Erdemes olyan fegyverrel menni, melynek a skillje fekszik a jatekstilusodnak. En daralok az auggal, es tolti az eleterot xD -
válasz
Anonymus23 #8865 üzenetére
Ráadásul csak 1 aktív adottsaga van.
Én is 131e DPS-nél vok a kis AUG-ommal
-
válasz
Snip3r_HUN #8840 üzenetére
F@sza , en nem voltam meg dzben, de napi kuldikert szepen jon a napi 1 arany cucc. Lassan majd felszerelkezem en is
-
Meg lett mondva nem egyszer! Ez a jatek szar, mert :
- nincs jetpack
- nincs mutans, zombi, urleny, griff...
- nincs railgun
- nincs vezetheto jargany, helikopter
- 1 hs-tol nem rogy ossze az ellen. Sot, meg 1 tartol semEs meg sok-sok mas miatt, pl amiga szintre butitott grafika ( ami melle brutalis gepigeny tarsul = fosul optimalizalt ) , nem p2w...
-
-
válasz
bulikavagyok #8639 üzenetére
-
1 ora alatt mindharom napi kuldi letudva. Kezdek erosodni. Es joval konnyebb volt a mai, mint a tegnapi... XD
-
válasz
Snip3r_HUN #8474 üzenetére
En most lettem 30as, itt a fel banda 5 napja az...
Raerek, nem sietek, eddig is boldogultam, ezutan is fogok
Este napi kihivasra jon valaki? 1. Komoly probatetel lenne szamomra, erosebbekkel mennek, lassam hogy apritanak xD
-
válasz
Sebestyen01 #8458 üzenetére
Gondolom, de most meg tokeletesen elvok igy...
A messzirol potyogtetes nem az en mufajom. Inkabb haljak meg ferfikent xD
-
-
megvettem a goldot. Aktiválásnál felugrott a season pass is.
-
válasz
Sebestyen01 #6402 üzenetére
XD
-
válasz
vegitossj7 #6173 üzenetére
Nekem 1 lilat dobott. Meg 1et rouge-oktol vettunk el xD
-
En 21 orat toltam a betaba, ugy, hogy penteken es szombaton is dolgoztam xD
Szerintem meglesz a 100 a teljesben. Az elso honapban xD
-
válasz
Sebestyen01 #5790 üzenetére
van ott 27eFt-os is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest