- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibiman
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
-
alibiman
aktív tag
Érdekes történések voltak a mai napon.
Állok a DZben a kijárat előtt, várom a többieket, akik egy kicsit sokáig sminkeltek. Egyszer csak érzem, lőnek hátulról, megfordulok, csávókám kilépett az ajtón, meglátott, berugózott és lőtt. Lelőttem. Várok tovább, kijön négy csóka, berugóznak, lelőnek, közben az egyik üvölt - you fucking bird, könnyű a gyengébbet bántani, nagy csávó (tough guy). Ennek elment az esze - gondoltam. Összeszedem magam, kimegyek, már állt a bál a négy angol rugóval, beszállok, lelőttem a fuckingbirdes csávót, és kérdeztem tőle, so now who is the fucking bird? Nem válaszolt.
CCCP-s fiúk megjelentek, amerre jártak, taroltak, minket is levittek párszor. Eleve 4v3 volt, de amúgy is erősen játszottak. Kolbászolunk összevissza, belefutunk 2 CCCP-s rugóba a négyből, két társam kezelésbe vette az egyiket, én meg a másikkal vívtam. Úgy jött ki, hogy a párbaj közben bekóvályogtunk egy teherkocsi és egy beton terelő közé, nem tudott a rugó jobbra-balra ugrálni. Szóval lelőttem. Tehát lelőhetőek..., vagy éppen off volt a cheat.
Túlélés. Már a DZben vagyunk, hullanak az ügynökök. Már csak négyen vagyunk, + mi ketten. Kettő elesett az elit mobokkal vívott harcban. Odamegyünk, felhúzzuk őket. Látjuk, kimentést hívtak, aztán azt is látjuk, lenyomták őket a vadászok. No ez szép, ketten maradtunk hat vadászra. Lelőttük őket. 15 742 pontot kaptam. A társamé az igazi érdem, aki nagyon tapasztalt túlélő.
Snip3er, láttam eldőltél a DZben valami oroszos nicknevű rugó által. Meg még valaki innen a fórumról, csak már nem emléxem a nevére.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #46546 üzenetére
Foglalkoztat ez a dolog, amit itt bedobtál. Most ráadásul lett egy Házam ezzel a Sietős talenttel. Ha akkora tárkapacitást akarok, ami a videón is látható (60+) akkor az még hozzáadhat max. 5%-ot, + fegyvertok 22-öt. Ebből sehogy nem lesz 1 mp. Mit lehet még reszelni?
-
alibiman
aktív tag
Semmi gond nincs azzal, ha valaki 1vX-ben el kezd nyomulni. Én a hordákat nem kedvelem.
Az más kérdés, hogy ha ezt feszkó levezetésnek használtad, szólj, ha feszkósan autóba ülsz, aznap inkább otthon maradok.
Ma délelőtt egyedül mentem a DZ. Olyan tömegnyomor volt, mint a 6-os villamoson a 60-as években, minden kifosztva. Nem lettem ideges, szépen kijöttem, és mást játszottam.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46563 üzenetére
Nem igazán rázott meg a dolog, pusztán a reakciót meséltem el. Egyetértek azzal, hogy tudomásul kell venni, aki a DZbe megy, bármi előfordulhat. Meg annak az ellenkezője is.
>mert ők voltak ott előbb
Szerintem meg, ha már a DZ ilyen, akkor meg olyan, hogy aki kapja, marja.
Amúgy eredetileg nem akartunk vele foglalkozni, csak láttuk, hogy valaki bénázik. Volt már olyan, hogy kihúztunk játékos a szarból, mert nem bírt a mobokkal. Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy négyen vannak ott.
-
alibiman
aktív tag
Sok sérült, frusztrált emberke szerepel itt és magában a játékban. Vagy sikertelenek az életben, vagy csak úgy gondolják (én az utóbbit gondolom) és / vagy hatalmas kisebbségi komplexusuk lehet. Ezek miatt itt próbálják megvalósítani önmagukat. Addig ezzel nincs is gond, amíg nem szociopataként viselkednek. Az, hogy fair play, vagy elfogadni, hogy veszítettünk, nagyon sok embernek nem megy. Szinte tragédiának veszik a dolgot.
Legfrissebb példa tegnap volt.
DZ, utánpótlás érkezik. Elindulunk rá (3an). Látjuk, valami csetepaté van már körülötte, de soxor csak a mobok vívnak, ezért rámegyünk. Mikor a közelébe érünk, kezdi a sárga csíkot húzni, na jó hagyjuk, hadd csinálják. Erre visszaesik a sárga csík, mi van, elesett a játékos a mobok ellen? Akkor menjünk, megint sárga csík, megint visszaesik, aztán megint fel, megint le. Közben odaérünk, négy játékos vív a mobokkal. Nem is értjük, mi a gondjuk, egy pillanat alatt fenékbe rúgjuk a bosst, én bontom a ládát. Pikkpakk végeztünk, megyünk tovább. A négy játékos biztosan nem örült, de hát bénák voltak. Egy supply drop még két játékosnak sem feladat. Kb. egy utcával arrébb látjuk, jönnek utánunk. Kicsit szét voltunk szóródva (ez alapvető taktikai hiba a DZben). Az egyik társam 5ös D3-ban, négyen nekiestek, a pajzsot egy mozdulattal lelőtték, aztán őt is. A másik társam Strikerben, stack nélkül, ő is fekszik. Fedezékbe ugrottam, szerencsétlen módon PvP Nomádban voltam, egy MK46-al, éppen azt tesztelgettem. Megkerültek, körbeálltak négyen, lőttek. Én is toltam, de a akit lőttem, valszeg Strikerben volt, és teljesen felstackelődött rajtam, mert meg sem tudtam karcolni két méterről. Még így is baromi sok idejükbe került leszedni. Ami a lényeg, képzeljük el egy focimeccsen a szemfülesebb, ügyesebb gólt rúg, erre a másik csapat úgy vesz revánsot, hogy agyonveri a gólt rúgó csapatot. Kb. ez a színvonal a DZben. Szomorú kórisme ez a mai társadalomról.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46534 üzenetére
Köszönöm! Néztem az excel fájlban, de valahogy nem találtam. A neten viszont megtaláltam, éppen szerkeszteni akartam a hszemet, hogy megvan a válasz, de te gyorsabb voltál.
-
alibiman
aktív tag
Kis markolatban létezik olyan kombó, amiben CHD és CHC is van?
-
alibiman
aktív tag
válasz
arnikusz #46502 üzenetére
Most megfigyeltem visszarúgás szempontjából is a videót. És tényleg nincs visszarúgás. Sőt, a tárazással is van valami gond, mindössze 1.1 másodpercig tart a 65-ös (!) tár csere. Ezek alapján gyanús, hogy ez egy kispályás f@sz.
Szerkesztettem, kb. 0,8 másodperc alatt táraz. Mindjárt teszek fel képet.
-
alibiman
aktív tag
válasz
arnikusz #46490 üzenetére
Most megnéztem a videót az elejétől a végéig. Lehúztam a jutyubról, kockáról kockára elemezgettem. A legfeltűnőbb az, hogy az embernek - gyakorlatilag - egy lövése sem megy mellé, a távolság sem számít. Én most azt gondolom, hogy csal. Nagyon finoman, de hatásosan - és nem lehet elkapni. Lehet, hogy tévedek, de szerintem senki nem képes ilyen hosszan, ilyen pontosan lőni. Nagyon furcsa...
-
alibiman
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #46477 üzenetére
Az a csapat, amiben van egy Papillion (vagy hasonló) nevű csóka? Mert egy olyan csapat minket is egy mp. alatt darált le, a Nomád Útjával együtt. Ezt nem is értem, hogyan lehet. És ez már nem az első eset, hogy valami rugó, belém tol egy sorozatot, és azonnal fexem.
-
alibiman
aktív tag
válasz
bendeguz76 #46453 üzenetére
Ne keverd össze a dolgokat! Senki nem állított ilyet.
-
alibiman
aktív tag
válasz
flexomaci #46451 üzenetére
Tudod, van pár dolog, amit nagyon szomorúan tapasztaltam. Négyen takarítjuk az egyik landmarkot, észreveszünk egy játékost elbújva egy sarokban. Szól a társam, ne menj oda, hátha nem ijed meg, hogy észrevettük. Nekem nem esett jól, hogy valaki ennyire tart tőlünk. Másik, megyünk a kimentésre hárman. Látjuk, hogy valaki már elindította, közelebb megyünk kicsit, csak egy játékos bujkál rémülten a közeledtünkre. Kellett egy kis idő, mire felfogta, hogy nem akarjuk bántani, négyen pont tudunk akasztani. Aztán be is hívtam a srácot a csoportba, mert nem volt produktív, hogy egymás elől farmolunk.
Egyébként ha kimentést látunk, elkerüljük, hogy ne idegesítsük azt (azokat) aki kihívta.
-
alibiman
aktív tag
válasz
bendeguz76 #46448 üzenetére
Ha elolvasod a tegnapi eseményekről írt posztom utolsó mondatát, akkor kiderül számodra, hogy nekem tetszett. Szóval nagyon-nagyon nem vagy képben. Javaslom, legközelebb olvass, mielőtt írsz!
Egyébként meg. Megnézném mennyire őszinte a mosolyod, amikor egyedül vagy, és négyen lenyomnak, csak mert. Egy dolog amit itt mondasz, a másik meg, amit valójában érzel. Nem leszel keményebb csávó, ha hazudsz.
A többség átlát a szitán.
Meg megkérdem tőled, hány olyan valós sportot / játékot ismersz, ahol eleve erősen egyenlőtlen feltételek vannak. Én egyet sem. Az a (fizikailag és mentálisan) gyengék sportja lehet, ők kedvelik az ilyet. Ők csak csapatban, hordában érzik erősnek magukat.
Egyébként meg lehet, hogy nem érted azt, amiről itt többen írunk. Ez nem Grál Lovagságról szól, vagy valamiféle békéről (ezt nem is tudom értelmezni) hiszen érdekes a PvP. Mi a puszta fair play-ről beszélünk itt.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46444 üzenetére
Többször említettem már, nekem ez az egész teljesen új. Ezért is nézem döbbenten egyesek viselkedését. Nem vagyok hozzászokva az ilyen szintű pszicho-terrorhoz, mérhetetlen bunkósághoz.
És én sem értem - ahogy ezt már korábban leírtam - mi abban a teljesítmény, ha 4v1-ben lenyomnak valakit. Vagy egy erősebb játékos lenyom egy gyengébb kezdőt. A való életben ez nem történhetne meg. A bokszmeccs és a golf vagy a sakk sem erről szól, de az airsoft vagy paintball sem. Ugye? Tévedés azt gondolni, hogy a DZ arról szól, hogy bemegyünk és ölünk. Már az is sok mindent elmond a játékosról, amikor a megölni szót használja. Nem lelőni, vagy megfektetni, hanem ölni akar. Egyszerűen gyűlölet van benne.
Én büntetőpontokat vezetnék be azoknál a játékosoknál, akik nem fair play-t nyomnak. Pl. gyengíteném a fegyverzetüket. Mert a szoftver / szerver pontosan tudja detektálni azt, ha négyen nyomnak le egyet. Úgy látszik, ha nincs kontroll, akkor az emberek tényleg elvesztik az önkontrolljukat.
De sírás niincs!
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46442 üzenetére
Ez a net egyik legnagyobb baja. Sokan visszaélnek az arctalansággal. Az nagyon jellemző (persze vannak kivételek) hogy általában annak a legnagyobb az arca, aki valójában az életben egy szerencsétlen senki, csak itt el tud érni némi sikert. Na, ezeknek nagyon tud fájni, ha veszítenek. Meg vannak játékosok, bármilyen játékra gondolok, akár kártya, labda is lehet, akik egyébként tök jó fejek, rendes emberek, de a játékban megvadulnak, egyszerűen nem viselik el, ha veszítenek. Én ezért sem értékelek pusztán csak a játékbeli viselkedés alapján.
Mindegy, ez az egész egy külön fórum témája lehetne. Talán nem is ide való már ezen a szinten. Pedig kellene róla beszélni.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Gaeb92 #46438 üzenetére
Jól van, végül is a fórumok arról szólnak, hogy megvitatunk dolgokat.
Kezdjük a matekkal. Nekem valahogy ugyanaz az eredmény jön ki az állításod alapján.
Jó lenne, ha látnád, voltam olyan megengedő, hogy részedről a kijelentés "költői túlzás" volt. Itt mindenki tisztában van azzal, hogy annak szántad.
Ahogy írtam, nem volt "vihogó cimbi". Én "vihogtam". A bocsánat kérést meg nem is értem.
Ismerve a stílusomat, valszeg azt mondhattam neked, hogy: Tárazok, most lehetőséged van lelőni. - de nincs jelentősége annak amit mondtam. Annak volt, hogy emiatt komoly hátrányból indultam. Ha még azt is hozzáteszem, hogy szerinted elég volt rám nézned, hogy a proc. beinduljon, akkor kb. olyasmiről van szó, hogy jött egy gyenge ellenfél, de valami szerver lag, vagy szembeszél, esetleg kedvezőtlen holdállás miatt lenyomott.
Annak sincs jelentősége, hogy akkor ott, a tárazás alatt beindult a Nomád Útja. Hiszen ez a dolga, azért van. Ha meg van jelentősége, akkor az rád nézve gáz, mert akkor ez azt jelenti, a párbajt úgy vívtam meg veled, hogy kérdéses volt még egy proc. Nem is volt, egyébként.
Mengelke. Tisztázzuk, ő állított meg a DZ-ben, ő mutatott némi érdeklődést, majd ő döntött úgy, hogy személyes dolgokról is beszélgetünk, így, ismeretlenül. Én nem kerestem a kontaktust, éppen kifelé tartottunk, meg dolgom volt, de rászántam azt a majd egy órát, mert úgy neveltek, ha valaki beszélgetni akar velem, bunkóság lenne visszautasítani. Amúgy meg hasznos volt megismerni a helyzetét, álláspontját. Mindig hasznos az ilyesmi.
Arra odafigyelnék a helyedben, hogy az ilyen jellegű beszélgetéseknél ne kezdj el személyeskedni, mert az általában azt jelenti, hogy elfogytak az érvek vagy nem is voltak.
Enged el ezt a dolgot, nem történt semmi!
-
alibiman
aktív tag
válasz
Gaeb92 #46433 üzenetére
Sírásról nem volt szó. Mi több, a játékra ki kéne függeszteni a Sírás nincs! táblát.
Én pusztán az értetlenségemet fejeztem ki a frusztráltságod felett. Mert az sütött belőled. Akarsz róla beszélni?
Mengelkét is hosszasan meghallgattam, és tulajdonképpen meg is értettem. fontos megismerni a másik álláspontját, helyzetét.
Amiatt sem panaszkodtam, hogy berugóztatok, hiszen, ahogy írtam - ez a DZ. Sőt, tulajdonképpen még az is tetszett, hogy 2v2-ben beindultál, később meg 1v2-ben is. Ezt vagányságnak tartom.
> ha jól emlékszem azért még a 60% át a táradnak belém engedted, az más kérdés hogy annak is a 80% a falba ment....
Ez még akár lehetett így is, hiszen nem számoltam, amennyit táncoltál, sok skuló mehetett pocsékba, ez ilyen. A matekkal van egy kis gondom, hiszen a House-ba 65 skuló fér, ennek a 39 a 60%-a, és ha ennek a 80%-a falba ment, akkor át kéne néznünk a cuccodat, mert - ezexerint - 9 skuló leterített. Az nagy baj! Jó, most csak lovagolok a szavakon, ezt te nem szó szerint értetted.
A lényeg az, hogy ott, akkor én a kezdő, névtelen senki lenyomtalak 1v1ben. Úgy, hogy tárazással kezdtem, erre fel is hívtam a figyelmedet, én nem táncoltam, mert nem szoktam (még nem vagyok elég ügyes) azaz volt lehetőséged bőven.
Ha te fektetsz meg, akkor sincs semmi. És ez bármikor megtörténhet, hiszen a történtek ellenére nem állítom, hogy én vagyok a "jobb". Csak azt mondom, ott, akkor nekem sikerült. Majd legközelebb meg fordítva lesz. Én ebből nem csinálok presztízs kérdést, mindig is tudtam veszíteni, sőt abból sokat tudtam meríteni.
A "vihogó" valszeg én voltam. Amikor megtámadnak, ezzel fejezem ki örömömet, hogy nocsak, valaki játszani akar velünk/velem. Egyszerűen élvezem a dolgot. Persze vannak szituk, amikor nem őszinte a mosolyom, keress vissza a HSZ-eim között!
A táncoló kollégának, akit te 3v1 zsebre raktál, nincs mikrofonja, A csapásmérő társam, akit első körben nem tudtál lelőni, meg nem szokott vihogni. Ő komoly ember. Én szoktam végig vidámkodni a PvP-t, mert jó mókának tartom akkor is, ha esek / kelek. Egyéb megjegyzéseim meg a masszívan tapintható szociológia gondokra utalnak.
A káromkodásról kisebb szösszenetet írtam lejjebb, mint látható, azzal önmagában nincs bajom.
> Ha nem tetszik/béna vagy dz hez az underground meg a wave meg a nem tudom mi pont nektek való
Nem tudom, hogy miből következtetsz erre. Egyébként meg örülök, hogy kommunikálunk.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46424 üzenetére
Félreérthetően fogalmaztam. Azon szoktam jót röhögni, amikor lelőnek. Kicsit talán a saját bénaságomon is röhögök. Be kell látnom, azon nincs semmi röhögni való, amikor valaki méregből, frusztráltan, szitkozódva megy neki a másiknak. Ott valami baj van.
Nincs olyan, hogy közönséges beszéd. Ez az utóbbi kb. 100-150 év találmánya. A sokak által ma közönségesnek tartott szavak valamikor az általános beszéd, írás, a nyelv részei voltak, akár Arany vagy Petőfi költeményeiben is. Ezek a szavak és igék teljes természetességgel a magyar nyelv és kultúra részei. Az ún. álkultúráltság - érdekes módon - kb. egy időben kezdett teret hódítani az angol nyelv ma ismert finomkodó hanglejtésevel és kifejezés formáival. Kb. európai jelenség volt a 19.sz. utolsó harmadában. Az is megfigyelhető - és itt kérlek, ne érts félre - az esetek többségében olyanok teszik szóvá az ún. közönséges szavakat, akik maguk folyamatosan gyalázzák a magyar nyelvet a helyesírás tökéletes mellőzésevel, primitíven fogalmazva.
Attól nem közönséges egy szöveg, ha valaki azt mondja, fucking well done. Az viszont durva és közönséges, ha valakinek pl. azt mondjuk - a közönséges szavakat kerülve - hogy hálnál az édesanyáddal te szexuálisan másképp gondolkodó. A közönségességnek számos megnyilatkozási formája, módja lehet, de az ún. közönséges szavak használata még egyáltalán nem jelent közönségességet, durvaságot. Egyszerű példák. Szemét alak vagy, közönséges megnyilvánulás, fasza csávó vagy, nem az. Ugye?
A közönséges megfogalmazást, viselkedést nem a szavak, hanem azok mondanivalója, a mögöttes szándék (pl. szidás, megalázás) teszi azzá, ami. Egészen finoman, kultúráltan is lehet olyat mondani, ami közönséges, Így lehet bannolni.
Mobilról írtam.
-
alibiman
aktív tag
válasz
DzzokiJújing #46419 üzenetére
Félreértés ne essék, nincs azzal gond, ha valaki nekimegy a másiknak. Ez a DZ. De miért mérges?
És miért beszél úgy a másikhoz, hogy te kis buzi? Frusztrált? Akkor milyen frusztrált, amikor kiröhögöm, ha lelő, ha nem. Mert én ilyenkor csak röhögök, hiszen ez egy játék.
Komoly bajok vannak. Sok itt a gyógyításra szoruló ember. De ez már politika...
-
alibiman
aktív tag
Mai termés 3.5 rugó, meg 6 vadász.
Eseménydús délután volt ma a DZben, mindenki vért akart inni. Biztosan a Hold állása miatt.
Éppen (hárman) mentünk ki (hát mikor is) megjelenik két magyar, társunk táncol nekik, mindig táncol, idegesítő. Berugóznak, lenyomják rögtön. Én feljebb voltam fedezék mögött, olyan 15 méterre. A másik társam és én egyszerre lőjük az egyik gyereket, megfekszik. A másik ráveti magát a társamra, még mindig nem tudja, hogy ketten vagyunk, közelebb megyek, közben káromkodik, hogy "az k...a i...n f...t a rohadt a csapásmérőt nem tudom lelőni", mert hogy abban volt a társam, Lelőjük. Ok. A társam visszamegy a táncolós társam elé, előkerül közben ez a mérges gyerek is, valahogy lelövi őket, jön felém, azaz összefutunk, csak annyit mondott, hogy én is biztosan egy kis buzi vagyok, vagy valami ilyesmit. Mondom neki, szerencséd van, mert éppen táraznom kell (pont kilőttem pár mobot) lő is nagyon, aztán meg ugrál. Lelőttem, valszeg még jobban buzi lettem. Valami Gabryel, vagy mi volt a neve, egyébként. nem tudom miért volt ránk mérges.
Megint kimentés, ugyanúgy hárman, négy csóka - miután elment a kimentés - beugrik, berugóznak, beszorítanak egy helységbe, az első belépőt lelövöm, hátrébb szaladok fedezék mögé és lövöm a másikat, aki túl szaladt rajtam, úgy belefeledkeztem, hogy nem vettem észre, hogy a másik kettő meg engem lőtt. Mire lelőttem ezt az egyet a másik kettő meg pont lelőtt engem. A társam (na nem a táncolós) meg őket lőtte le. Szóval jól jött ki a lépés.
Ketten végzünk a kimentéssel, beszélgetünk ott a helyszínen, éppen kimennénk, megjelenik négy csóka. Nini, játékosok! - mondja az egyik angolul, nekünk is estek rögtön, persze feküdtünk.
Egy magyar és egy angol négyfős csapat lövi egymást, az angolok maradtak általában alul, valahogy mindkét csapat a közelünkbe került. Megyünk le a kötélen, a magyarok meg fel, köszönünk, valami morgás a válasz. Kint az utcán ránk rontanak, az egyik társam nevén is szólítja az egyiket, hogy milyen tetű viselkedés ez.
Jó, kis idő múlva (kimentésen) megjelenik az angol csapat. Nem tudom mit használhattak, bedobtak valami gránátot, a kimaxolt nomádban rögtön elterültem, még a fegyveremhez sem tudtam kapni. Biztosan morcosak voltak, mert eldádázták őket párszor.
Azért jó volt, na.
-
alibiman
aktív tag
WSP farm.
Tegnapelőtt vagy két órán át csináltuk a 10-es hullámokat. 90%-ban dobott classikat. Más kérdés, hogy nagy része kuka volt, de a DZ loot is ilyen. Exok is estek, sok Skull, meg Cadaceus, stb.
Ezzel együtt eredményesnek volt mondható, mert picit megint tudtam reszelni a cuccokon.
Kb. a 8-9. hullámra el lehet jutni a második láda kinyitáshoz, + marad még shd egy ajtóra az irányítótoronynál, ami mögött 1 azaz EGY divtech található.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46381 üzenetére
Bocsánat, figyelmetlen voltam!
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46375 üzenetére
Szerintem nem nálad van a hiba. Nekem vagy 2 napja nem csinálja, és semmi nem változott nálam. Szóval nem raknám újra a cuccot.
Valszeg elsiklottál a kérdésem felett, e-mailban eltudod küldeni azt az excel fájlt?
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46344 üzenetére
Engem érdekelne. E-mailban el tudod küldeni?
Más. Szerintetek mennyi lehet a max. sebzés egy jó classi DE szettnél M700 Carbonnal?
Aztán, a DE szett fordítás rossz. A 4es szett bónusz helyesen:
Zoomnál elveszti a fejsebzés bónuszt, de 50% CHC-t kap fedezéken kívül, fedezékkel pedig 100%. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy bárhol találja el az ember, CHD lesz. A pajzsos dagikat elég pl. lábon lőni.
Aztán... (PC) bootolást követően számtalanszor előfordul mostanában, hogy teljes képernyő esetén összeomlik a szoftver. Ha indulás közben ALT+Enter-el átállítom, és a bejelentkező képnél vissza a teljes képernyőre, akkor soha nem omlik. Majd megnézem én is, hátha valami Win10 update kavar itt.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46321 üzenetére
Ez nálam is előfordul. DX11.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46318 üzenetére
Ja, közben rájöttem, elsőre nem láttam a kapcsolatot a két hsz között.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46159 üzenetére
A véletlennel nehéz mit kezdeni, főleg akkor, ha még a szoftver is szarul működik. Ugye láttuk, mesélték, hallották, hogy előfordult a Nomád akár 4x egymásután beadta a Nomád útját. Velem meg előfordult, most már többször is, hogy egyszer sem adta be, pedig bőven túl volt a 4 percen. Azt meg egyszer sem tapasztaltam, hogy véletlenül többször beadta volna. Ilyen a szerencse...
Nekem van társam, akinél valami eszméletlen jól működik a Csapásmérő. Megállítóval, M5-el nyomul. Vagy szerencséje van, vagy nagyon ügyes, vagy mindkettő. + tele van mindenféle heal növelő fegyver talenttel meg szett tulajdonsággal. Ja és hasonló aprólékos pontossággal építkezik, mint te. Ez is sokat számít.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Lifer092 #46143 üzenetére
Nekem 1080Ti van, kb. maxon jár így tud akár 85 Hz felett is. Azonban számtalan esetben előfordult, hogy leesett a framerate pl. 10-15-re. Hiába SSD, hiába sok rendszermemória, gyors i7. Valszeg a szerverrel / szoftverrel van ilyenkor gond. Aztán napokig tökéletes. Ez kicsit olyan, hogy egyik nap pl. nem tudtam a sima piros csíkos mobokat a Divisionban (nem DZ, etc) lelőni.Meg sem reccentek a lövésre. Én bezzeg kifeküdtem.
Aztán egy félóra múlva működött.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46117 üzenetére
Igen, mindenképpen benne van a kockázat, ha mellé lő a csapásmérős, akkor kisebb mértékű az öngyógyítása. Pl. ha van 400 000 max. életerő (0,17%) alapból mindössze 680 / mp a sebesség, ami semmi. Viszont ha sikerül 100 találatot bevinni, akkor már 68 000 / mp. lesz és folyamatos találat esetén kb. ezen a szinten tartható. Ezért szeretik a Megállítót vagy valamilyen géppuskát használni a csapásmérővel.
A gyakorlatban azt tapasztalom, hogy aki ügyes, jó fegyvere van, pl. azon van Ragadozó / Tartós / Önfenntartó talent, a cuccain is van ilyesmi tulajdonság (X% életerő öléskor, stb) nagyon nehéz lelőni csapásmérőben.
Nyilván Nomáddal is szép kombót lehet összehozni, én most pl. arra gyúrok. Csak nehéz kitalálni az egyensúlyt, hogy mennyi legyen a ChC v. ChD meg az öngyógyítás sebzés / ölés esetén. De hát ez az örök dilemma, ugye.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #46102 üzenetére
Pontosan ezt írtam én is.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46105 üzenetére
Öngyógyítást gondoltam
3000 - 2%
6000 - 7%
9000 - 12%Majdnem a duplája, azaz majdnem négyzetesen nő. Vagy (mert nem teljesen világos, hogyan gondolja) 6000-nél már adnia kellene 2x5%-ot? Nem értem...
3000 - 7%
6000 - 12%
9000 - 17%Ekkor már valóban nem négyzetes. De a tapasztalat azt mutatja, hogy a 6 és 9 között baromi nagy a különbség öngyógyítás tekintetében. De ki kell próbálni, kinek hogy jön be. Valszeg a szett tulajdonságai, meg a fegyverek talentjai, kiegészítői is erősen befolyásolják a dolgot.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46100 üzenetére
Amikusz Skirmish és LS kérdésére akartam válaszolni.
De ha már felvetetted, PvE-ben is sokkal ütősebb a 9000-es szett. Négyzetesen emeli a tűzerőt és a öngyógyítást, ez utóbbi 17% lesz / mp. Az egyik haverom visszament 9-ről 6-ra, aztán esett-kelt, szóval visszacsinálta gyorsan, a másik nem hitte el, hogy mit jelent a 9000-es, végig 6 körül tolta, aztán csak átkonfigurálta, na lett hűbammeg!
Az más kérdés, hogy PvE-ben kell a páncélsérülés, meg az elit sebzés, meg AR, szóval más cuccok kellenek. Egy 9000-es Striker / Big Al kombó rendet tesz a WSP-ben, vagy az UG-ben. Megjegyzendő, hogy ilyenkor a 6-os CF Ragadozó is kellemes. A Vadászok nagyon nem szeretik.
-
alibiman
aktív tag
-
alibiman
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #46042 üzenetére
Ebben mi volt az élvezetes vagy dicsőséges a bunkó paraszt számára? Nagyon pici lehet a szerszáma...
-
alibiman
aktív tag
Érdemes PvP-hez a szettbe páncélsérülést rakni / tekerni?
-
alibiman
aktív tag
A játékidővel kapcsolatban. A Steam bő 50%-al többet ír, mint a(z) UPlay. Ebből is fakadhatnak félreértések.
-
alibiman
aktív tag
válasz
TommyS_27 #45681 üzenetére
1. Olvasd el még1x, amit írtam.
2. Te írtad, mindenre lőttök, ami mozog... stb.
3. Szinte lehetlen egyedül farmolni, mert a kimentésre jönnek a rugók, vagy csalással, vagy csapatban. Szóval nem sok esély van arra, hogy elkerüld a rugókat, meg a loot elbukását.
3. Igen, ez csak egy játék, ahol vannak írott és íratlan etikai szabályok, mint a golfban, kártyában is. Gondolj arra, hogy PVEben a szoftver megemeli a nobok támadó erejét, létszám, sebzési ellenállásat, a támadók létszámátol függetlenül. Ez így fair és szórakoztató. Nekem nem szórakoztató az a játék, ami túl.könnyi és az sem, ami MI az ellenfél elsöprő eteje miatt. Én a győzzön a jobb híve vagyok, a játékban is. A 4v1-nél nem a jobb győz. Nem is értem ebben mi a kihívás. -
alibiman
aktív tag
>Playernel ha volt taska ha nem megoltuk.
Én nem látok abban különösebb teljesítményt, ha egy 3-4 fős csoport le tud nyomni egy szóló játékost - aki nem kötött beléjük. Ráadásul a játék etikai beállítottságom is azt mondja, ez nem fair. A hírnevét sem öregbíti az ilyen játékosnak, a csapatot inkább hordának fogják hívni, tartani. Az nem hivatkozási alap, hogy más is csinálja. Hogy egy nagyon szélsőséges példát mondjak, a való életben is sokan lopnak, csalnak, ölnek.
Ja, és hiába a négy fő, és hiába az elrabolt láda, jön egy csaló, és leszedi a banda összes tagját pár skulóval, és viszi a zsákmányt. Az elmúlt fél óra teljesítménye 0. És a hírnév sem lett öregbített.
1v1 az már rendben van, vagy ha 1 játékos nekimegy többnek. A PvP az ilyen játékok ínyenc része, ennek megfelelően kéne kezelni minden oldalról, szerintem. :-)
-
alibiman
aktív tag
válasz
arnikusz #45630 üzenetére
Login után közölte - nagyon rövid ideig volt látható - hogy kaptam valami jutalmat a 2. fokozatért, kb. ennyit tudtam elolvasni. A jutalom beváltónál semmi újat nem találtam. Sehol nem találok infót, hogy végül is hogy végeztem el a GE-t. Egyébként 138 db. 1500-ös ládát vettem.
Más,talán ez valami bug lehet? A jut. beváltónál van Defler, mikor szétszedem, közli, hogy fertőzött cuccokért nem ad semmit. Milyen fertőzött??? + Akárhányszor belépek ide, mindig ott van a Defler.
-
alibiman
aktív tag
Tegnap DZ. 4en farmolgatunk. Kiscsávó hozzánk csapódik, ráfordultunk fenyegetően, mert újabban rossz tapasztalataink vannak a szatyor nélküli magányosokkal. Letérdelő gesztussal mutatta a békés szándékot. Ok, gyere, de nem örülünk neked. Na, csak a megfelelő helyszínre várt. Berugózot és leszedte két társamat, a harmadik elcsavargott. Frissen összerakott, nagyon kezdetleges nomádban nekimentem, nem könnyen, de lenyomott. Haverjaim összeszedték magukat, elkaptuk a srácot többször, mert nem adta fel. Manhunt lettünk, talán ezt akarta. Mert behívta a spanjait, szépen leszedtek minket. Jól van, hagyjuk, menjünk farmolni. Hát nem hagytak. Folyamatos fenyegetés volt. A végen szervert váltottunk, rejtő pulse, meg minden volt, hogy megszabaduljunk tőlük. A tököm tele van az ilyen hülyékkel.
Nomád. Reszelgettem rajta. Már amennyit tudtam. Gyakorlatilag széttéptem a Division bossokat kb. 40 perc alatt. A piros csíkos kísérőkre elég volt ránézni, hullottak. Na, kimentem szólóban a DZbe. A sárga mobok is olvadtak el, pedig nincs a szetten elit elleni. Szóló player az egyik buli után a semmiből előugrik és berugózik. Nehéz dolga volt, de (asszem) a Big Allal lenyomott. Ja, Houseval toltam. Nem jók a talentjei, ezért is maradok alul. De látom már a fényt az alagút végen, és az valszeg nem a bécsi gyors.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #45548 üzenetére
Anonymus, Amikus köszönöm a tanácsokat! :-) Tolom abba az irányba.
-
alibiman
aktív tag
Nekem szerencsém volt a dobozokkal. Nomád, Banshee, D3, Ragadozó szett meglett. Más kérdés, hogy melyik darab mennyire használható. :-)
Azt hol találom meg, mennyi ládát bontottam?
Összeraktam a Ragadozó szettet, kicsit reszelgettem rajta, még messze nincs kész, nem tudom... kicsit ambivalens érzéseim vannak.
Kezdjük azzal, hogy a Megállítóval nem tudom rendesen befejezni a keményebb mobokat. 3 Striker / 2 Pred / Ninja kombóval sokkal jobban ment. Megnéztem a lőtéren BullFroggal.
Testre.
Alapban 19k meg 60k (nem is értem, hogy)
Crites 33K, meg 60k, meg 100k, ezt sem értem.Fejre meg van 170K is. A Karakterben egyelőre:
CHC 25
CHD 71
HS 75ED 25
AD 45Talán szokni kell, meg fejlesztgetni. Kicsit bizonytalan vagyok.
DZ. Tegnap kimentünk divteket farmolni. Ott garázdálkodott egy Twister_Swe, vagy hasonló (Swe az biztos) csákó három haverjával. Vagy 4x feküdtünk. Olyan szinten nem ártott neki a lövésem, hogy az elképzelhetetlen. Ugyanakkor ebben a Ragadozó szettben, amiben voltam, szerintem fél tár elég volt neki hogy lenyomjon. Szóval elképzelésem sincs, hogyan lehet olyan cuccot összerakni, aminek olyan Szívóssága van, hogy a fenti paraméterekkel megkarcolni sem tudom, ugyanakkor meg fél tárral lebontja az 580Ks Szívósságomat 1v1. Meg az is fura volt, hogy lehetetlen helyre dobták be a gránátot sokszor, egymás után az egyik szituban. Az is igaz ugyanakkor, hogy taktikusan / ügyesen tolták, összeszokott csapat lehetett. Az értelmét azonban nem látom, hogy láthatóan tatyó nélkül voltunk (kivéve egyszer) minek mészároltak le. Azért a nyomorult DZ ficcsekért?
Más, el tudja nekem valaki magyarázni, hogyan lehet 26K GE kreditet óránként összeszedni? Az első helyezett a listában.
-
alibiman
aktív tag
Resistance. 2-3 napja behívott egy arab csóka. Korábban már toltuk együtt. Taktikusban mentem. T5ben 40ig jutottunk. Nagyon értették a dolgukat az arabok, meg odafigyeltek a társakra, nem volt rambózás. Ügyesek,na.
-
alibiman
aktív tag
Jó Reggelt!
Nagyon bugos az 1.8. A teljesítmény módosítóknál az első sort rosszul kezeli.
Bizonyos szettek esetében billeg az elsődleges tűzerő értéke, pl:
Ha rákattintok a fegyverre:
Kilépek, így marad. Majd összevissza változik. Pl. akkor is, ha rákattintok a másodlagos fegyverre. A Karakter-ben az utóbbi érték olvasható.
Sok apró funkció rosszul működik.
-
alibiman
aktív tag
Mit jelent az "évek meg a rutin" - hiánya.
Tegnap este a DZ-ben mi ketten zöldfülüek meg egy tapasztaltabb. LMBseket akartunk lőni, kellett a másik zöldfülünek a hetihez. Már az első bulinál exo cuccot dobott az egyik boss, nekem Ninját, másiknak éhes disznót talán, stb. Volt boldogság. Aztán - igyekszem jól rekonstruálni az eseményeket - megjelent egy játékos, hozzánkvágott egy gárnátot, majd lelőtte a tapasztalt társunkat, másodiknak a másik zöldfülüt, majd én következtem. Jól láthatóan azzal kezdte az akciót, hogy nyomott egy overhealt, ez persze utólag esett le. És itt a lényeg, ha akkor megvan a rutin, hogy nyomok időben egy ultit, biztosan megfektettük volna a srácot, Azért vagyok benne biztos, mert utolsóként 1v1-ben kis hijja volt, hogy lenyomjam. Hiányoznak még az ösztönös, rutinos reakciók. :-)
Nyilván számított az is:
- A meglepetés ereje, egyszer csak ott termett, gránát, ami rögtön robbant.
- Nagyon ügyesen mozgott.
- Valszeg PvP-s cuccban volt, én meg egy nem CF-es csapásmérőben.Nyilvánvalóan, az exo cuccok ugrottak. De, ahogy írtam, rutinnal menthető lett volna a helyzet. Tapasztaltabb társunk baromi pipa volt, mondta, hogy a sunyi kis g. meg hátulról, meg gránát. Mondtam neki, a srác egyszerűen jobb volt, ennyi.
-
alibiman
aktív tag
válasz
bozont #44668 üzenetére
Ha kicsit visszaolvasol, akkor láthatod, hogy arra reagáltam, hogy egy 60 Hz-es monitornál nem érdemes megpróbálni feljebb vinni az FPSt. Be is idéztem a mondatot, ami szerintem nem stimmelt. Ez volt a főtéma.
Aztán MELLÉKESEN megjegyeztem, hogy több (fizikai és fiziológiai) ok miatt kételkedem abban, hogy egy 144 Hz-es monitor olyan többletet ad játékélményben, mint amiről a gyártók beszélnek. Megértünk már pár olyan fejlesztést, ahol nagy volt a csinnadratta, meg a felhasználók is esküdöztek, hogy milyen jó, aztán szépen kimúlt, amikor egyértelművé vált, hogy tévút vagy a király meztelen. Múltbéli tapasztalatim alapján, talán jogosan vagyok szkeptikus. Ezzel együtt, veszem majd a fáradtságot, és kipróbálok egy 144 Hz-es monitort, hátha megváltozik a véleményem. Bár ehhez elsősorban jobb játékosnak kéne lennem, hogy értékelni tudjam, ugye. :-)
Nincs a 24 FPSel semmi gond, ha lenne, Hollywood már rég kicsikarta volna a nagyobb FPSt. Jól ki lett találva ez a rendszer annak idején. Ha neked otthon vibrál, akkor cseréld ki a tévédet! A PCs monitorok meg nem kezelik jól az ilyen filmeket, szóval az nem ér. ;-) A mozikban nagyon brutális cucc gondoskodik arról, hogy senkinek ne fájduljon meg a feje. Nincs is ilyen panasz, soha nem is volt. Szóval ezt hagyjuk, meg amúgy is erősen OFF-os itt.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #44656 üzenetére
Nos, ha elfelejtjük az élettani sajátosságokat, akkor fókuszálhatunk a dinamikára is. 60 FPS esetén, ha egy mob a nem tipikus 20 km/h sebességgel mozog, akkor kockánként kb. 92 mm-t tesz meg. Ez a távolság monitor DPI-re vetítve alig látszik, pár pixel / kocka lenne a mozgás. Azaz nem lehet darabos ilyen sebességnél.
Aztán azt is vehetjük, hogy ha 60 fps-nél minden kockához tartozik egy lövés, az 3600-ra jönne ki. Nyilván lehet tearing, de a 144 Hz nem nagyságrenddel jobb, "csak" 2.4-el, így rossz szinkronizáció esetén ott is lehet.
Abban erősen kételkedem, hogy maga a szoftver 144 képet renderel le másodpercenként.Mert az rettentő erőforrás igényes. Meg kéne nézni valami screen capture cuccal.
De ezt az egészet el lehet felejteni. A lényeg az, hogy amikor megveszünk valamit, akkor elégedettek vagyunk a használatakor. Más nem számít.Én is sok mindennel vagyok így, a józan megfontolás ellenére megveszem, és tudom, hogy csak a placebó hatás érvényesül, de nem érdekel, ha egyszer nekem így jobb.
A gamut növekedés egyben a luma (szürke árnyalat) kiterjesztését is jelenti, ami már számodra is érzékelhető. Egyszerűen fogalmazva nagyobb kontraszt arány jeleníthető meg. A HDR is erről szól. Bár ez így elég elnagyolt, de nem a topik tárgya.
-
alibiman
aktív tag
Bocs, elírtam, a 10K és a HDR felé megy.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #44653 üzenetére
Ezt írtad:
"Ha 60 Hz-es monitorod van, akkor azt javaslom, hogy kapcsold ki a V-syncet."
Az a kombó, amit ott írsz, azt eredményezi, amit írtam. Más kérdés persze az, hogy (szem) fiziológiai okokból nem igazán érdemes 60 Hz főlé menni, mert nem ad az agynak több információt. Érdemes belegondolni, hogy a FILM 24 képkocka / mp (megszaggatva, hogy 48 legyen). A videó szabványok is csak az SloMo miatt támogatját a 60+ képfrekit, vetítéskor már max. 60Hz van. De a komolyabb kamerák 4Kban 25/30 Hz. Azt is érdemes tudni, hogy a fejlesztések nem a magasabb framerate és a HDR felé megy, nincs terv 60+ videószabványról, hanem a 10K lesz a következő lépés. 8K már van, btw.
A 60+ framerate értelmetlen mókusvakítás, max a VGA kártya fűti szobát.
Viszont jól hangzik, jól eladható annak, aki nem rendelkezik részletes információval, tudással a dologról.
Aminek igazi értelme bármilyen játéknál, az a nagy gamut. Na az jól jönne.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #44611 üzenetére
A monitorod kizárólag 60 képet képes megjeleníteni másodpercenként. :-) A magas frame rate csak fűti feleslegesen a kártyádat, + még egy rolling shutterhez hasonló jelenség is lehet, szóval kár erre lőni.
Kifejthetem ennek a teljes műszaki alapjait, de nem akarok itt senkit sem fárasztani.
-
alibiman
aktív tag
Tegnap összevissza farmolgattam a Dvisionban, pár bosst, pár HVT-t, meg célpontgyűjtős küldetést csináltam.Kaptam három exot, egyet az egyik bosstól, egyet bónuszként, egyre meg már nem emléxem hol, valamint három CF cuccot. Az exok kuka, a CFek talán még jók lehetnek. A kérdésedre válaszolva, igazából nagy szabályszerűséget nem lehet felfedezni, hogy mikor, hol kapsz CF-et. Menni kell, aztán esik valahogy.
Elmentem a DZ-be is kis terepszemlére, meg kitapasztalni a helyi bossokat. Jó párat lemészároltam, semmi értelmeset nem dobtak.Pedig tegnap többet toltam a DZben, mint kint.
A DZs farmolással kapcsolatban volt pár (nekem új) élményem. Volt valami lezárt dobozom, gondoltam kimentem. Pont volt egy kimentés, jó időzítéssel odaszaladtam, hogy az utolsó pár mpben felakasztom, Nyüzsögtek ott páran, gondolom, akik hívták. Kivártam az utolsó pár másodpercet, odaszaladtam felakasztottam. Na ezek meg berugóztak, és lenyomtak egy pillanat alatt. De már nem tudták a cuccomat elvenni. Estemben még láttam, hogy az egyik csákó valami _rus volt.
A másik, sétálgatok a DZben, az egyik nagyobb kereszteződésben egy csomóan kavartak valamit, mikor közelebb érek, akkor látom, CCCP_izék voltak, pillanat alatt berugóztak, elégtem. Biztosan boldogok lettek, egészségükre!
Nekem van egy olyan érzésem, hogy ezeknek orosz srácoknak valami orbitális frusztrációjuk lehet. Az, meg aki CCCP-s nevet választ, nem is tudja, miről beszél. Most nem játszhatna, ha a CCCP még létezne, de ez lenne a legkisebb baja az idiótának.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #44384 üzenetére
Ez volt a megoldás! Köszönöm Szépen!
-
alibiman
aktív tag
Urak, technikai kérdés.
Amikor a térképen kijelölt célpont felé haladok, eddig egy vékony sárga (arany) térbeli vonal is jelezte, merre kell menjek.
A beállításoknál nem találok semmit, ami erre utalna.
Az nVidia driver legutolsó, de nem hinném, hogy ez lehet az oka.Valami 5let?
-
alibiman
aktív tag
válasz
#18193920 #44090 üzenetére
Szerintem te is belefuthatsz olyan fórumba, ahol elsőre nem ismered a protokollt, vagy az etikettet. :-)
Amúgy meg játszom, tolom rendesen, kb. 3 hete vettem meg, és most tartok 281 óránál. Ha zavar az, hogy olyan kérdéseket teszek fel, ami esetleg visszakereshető, akkor gondolj arra, mennyi idő kell ahhoz, hogy több ezer HSZ közt megtaláld, amire kíváncsi vagy. Különösen akkor, ha simán nem érted, amit leírnak. Mert olyan a nyelvezete, vagy tele van ismeretlen rövidítésekkel.
Nekem nagy szám, hogy megcsináltam egyedül a Clinton alagutat kihívásban, mert kezdő vagyok. Valamikor te is voltál kezdő, és leszel is más témában. Ugye?
-
alibiman
aktív tag
A Clinton Alagutat kihíváson megcsináltam. Haladok tovább.
-
alibiman
aktív tag
válasz
TommyS_27 #44086 üzenetére
Igen. korábban olvastam. De egyrészt pár dolog nincs teljesen kifejtve, másrészt meg ott is előfordulnak "szakszavak", amiket én nem értek, vagy akkor, amikor előszór olvastam, nem értettem, most már viszont kontextusba tudom helyezni.
Ahogy írtam, egyetértek veletek, biztosan többet tanulok, ha elmegyek másokkal játszani, de hasznos lenne előbb a cuccokat, meg azok kezelését megtanulni. Ezt én minimálisnak elvárásnak gondolom.
-
alibiman
aktív tag
válasz
xyvalaki #44078 üzenetére
Nyilván így van, de én úgy vagyok ezzel, hogy miért rontsam el valaki játékát az én bénázásommal. Meg azt is gondolom, hogy nem ártana valamilyen minimális szintet elérnem, amikor már vehetem a bátorságot a bekéredzkedéshez. Szerintem ettől még messze vagyok, még sokat kell gyúrnom. Hiszen (pl) alapvető eszköz kezelési problémáim vannak még, pl. az, hogy mi, mire való. Vagy a rövidítések többségéről halvány fogalmam sincs. Csak képzeld el a szitut, amikor valaki "odaszól" nekem, hogy menjek a FGHD23-hoz, és aktiváljam a PRSZCSK-t.
Szerinted?
Ha hiszitek, ha nem, életemben előszór játszom ilyen jellegű játékkal. Eddig Tom Raider, Splinter Cell, meg Dishonored és hasonlók voltak. Nagyon át kell állnom agyban.
Rengeteg tanultam pl. abból, hogy - itteni tanácsra - elmentem a CS-t T2-őn nyomni, végig próbálgattam a fegyvereket, melyikkel, mit lehet csinálni. Ebben a beállításban gyakorlatilag a végtelenségig lehet nyomni a blokád áttörésig.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #44075 üzenetére
Nézegetem a heti feladatokat. A következő kérdések merülnek fel bennem.
1. Mi a szerepe az "F kiválasztás" menüpontnak. Azonkívül, hogy rákattintva maga ez a sor kiválasztódik, más változást nem látok.
2. 30 eszköz begyűjtve. Milyen eszköz?
3. 10 küldetés teljesítve. Itt arra gondolnak, hogy játsszam újra valamelyik küldetést? És itt van esély arra, hogy kihívás fokozaton esetleg dob valami exo ládát? -
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #44075 üzenetére
Ja, persze. Értem már! Összekevertem a HVT heti küldetést, meg azt, amiről egyszer már írtál nekem. Én próbáltam megcsinálni egy ilyet, de gyorsan lenyomtak, szóval ez még nem az én szintem. Még sokat kell fejlődnöm.
-
alibiman
aktív tag
válasz
arnikusz #44070 üzenetére
Célpontinfót úgy tudok szerezni, hogy odaballagok a térképhez és nyomok egy F-t. Ekkor lesz három célpontom az adott kerületben, amikkel ha végzek, kapok célpontinfókat, amit felhasználhatok a napi / heti HVT-re. Valahogy elkerülte a figyelmemet ez a hupikék szín. Ezt hol kell látnom?
Tudom, hogy kezdek fárasztó lenni, de valahogy be kell gyűjtenem az infót, hogy boldogulni tudjak. Vagy hogy nekem is legyen egy Urban MDR-em, ugye.
És hol máshol tudnám ezt a leghatékonyabban, mint itt?
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #44067 üzenetére
És ezexerint félautomata.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #44065 üzenetére
AR? Az meg mifán terem?
Igyekszem a rövidítéseket tanulni, de még nagyon az elején vagyok.
Gondolom, a Megállító, meg a Medved szintén valami nevesített exo cucc.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #44061 üzenetére
Szerintem sem való még nekem, ezért nem is kedvelem. Csak felzabálja a célpontinfóimat, aztán megint mehetek körbe a városban gyűjteni.
MDR? Az a shotgun?
Igen, bónuszként. Akkor mindent értek ezzel kapcsolatban. Köszi!
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #44055 üzenetére
Az a fajta, amelyiket mindig csak egyszer lehet próbálni, ha nem sikerül, akkor megint célpont infóba kerül?
-
alibiman
aktív tag
válasz
arnikusz #44049 üzenetére
> Gyűjtsd az exotic ládákat
Nekem már van pár exotic cuccom, de ezeket főleg valamelyik boss dobta.Van egy térdvédőm két példányban. Az egyiket boss dobta, a másikat meg ládában volt valami zöld motyóval. De ez kívülről nem látszott rajta. Honnan lehet tudni egy ládáról, hogy exo is van benne?
Miért érdemes az 1.8-ig várni?
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #44021 üzenetére
Kérlek, magyárzd el nekem ezeket!
...úgy, hogy a heal ládájában áll...
Meg azt is olvastam valahol, hogy a lőszeres ládában. Ezt hogy kell?
-
alibiman
aktív tag
A próba kedvéért craftoltam a Vadász Hite fegyvertokot is, de az sincs sehol. Mi a rák van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest