- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Hello!
DX12-t hasznalok es a legutolso hivatalos nem beta Msi AB 4.3.0-t. Az az erdekes meg ha pl team speak miatt leteszem talcara a jatekot es vissza megyek akkor is ugyan ez van. Bejon egy pillanatra a jatek teljes kepernyore utana kirakja magat ablakba es bezarul. Ettol fugetlenul van h 5 percenkent de van h 1 ora utan minden elozmeny nelkul ugyanezt megcsinalja
Koszonom!
-
Gtaati
őstag
Hello!
Valaki tudna ebben segiteni, mert nem tudok vele mit kezdeni es rendkivul idegesito h kidobal kuldetesek kozben....
Koszonom!!
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Segítséget szeretnék abban kérni, hogy mióta megvettem a season pass-t a játék azt csinálja, hogy kirakja magát ablakba majd kilép. A seaso pass előtt semmi ilyen problémám nem volt még soha. Láttam itt h mások is ilyen problémával küzdenek és nekik a msi AB kikapcsolását és monitorozás megszüntetését tanácsolták. Ezt én is megtettem, tehát nem fut se monitorozás sem maga az msi AB és mégis a probléma jelen van. Van h 5 percenket kilép de van olyan is h megy 1 óráig. Elég idegesítő főleg ha küldetés végén vagyok és utána kezdhetek mindent előről
Valakinek esetleg van ötlete vagy megoldása a problémára?
Köszönöm előre is!
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Érdeklődni szeretnék, hogy véleményetek szerint ha Uplay kód formájában megveszem a The Division-t és barátaimnak meg Steam-en van meg akkor fogunk tudni együtt játszani? Illetve az Uplay-es The Division-t nem tudom pl Steam-en keresztül elindítani?
Köszönöm a válaszotokat és a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Synology NAS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest