- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Mizol,Razor:
Ez így nagyon fasza! :-) -
-
Elims
veterán
"NEM SET EFFECT!!!"
Ezeket az "apró" betűket csak most veszem észre. :-//
Bocs. :-(
Így akkor vmit nagyon elállítottak.HKorn: Én a frissítés óta csak survival-t játszom.Volt azóta mondjuk 2 boss kör is,de csak aranyat adtak.
Szerencséd volt. (?) :-))Mizol: Csak a frissítés óta volt ez??Én azért megemlíteném a support-nak.
Szerintem nagyon korrekt az ubisoft support.Én már kétszer írtam nekik és nagyon segítőkészek voltak.
Igaz,nem bug-ot jelentettem...Persil: Kihíváson nehezebb a küldetés mint nehéz nehézségen.Nehezebben hal meg az ellenfél.
Megvan ez az új gyors szett váltásos dolog ugye,így képzettséget is tud váltani?
Szóval ha mondjuk csapásmérőre állítom akkor berakja a seeker+öngyógyítás képzettségeket,ha váltok másra akkor meg az ahhoz elmentett képzettségeket vagy ezt így nem tudja?
Még nem próbáltam ki,mert nem váltogatok gyakran szettet,ezért kérdezem. -
Elims
veterán
Írtam már erről. ;-) Nem én sírnék anyámnak,hanem az ő anyja sírna alattam. ;-)
Rám jön a mihaszna sorozatban??Visz mindent??
Egyértelmű,hogy nem tetszik és olyankor simán kapcsolnám a cheat-et (tartom is ezt) csak azért,hogy megb...am a száját.
Tudom,hogy pvp meg stb.,tényleg benne van a "dz"-be,de nagyon gusztustalanok ne legyünk..
A camp-elős rugókkal abszolúte semmi bajom,komolyan,vhol korrektnek tartom őket,de akik mennek ész nélkül körbe-körbe a dz 1-3-ban csak játékos vadászatra,sőt! kifejezetten Egy-Két játékos vadászatára az már kevésbé fekszik.
Sírás,meg pve vagy pvp??Keménynek érzi magát a rugó?Ott a ls.Ott villanthat.
Mutattok már nem egy fotót ami komoly eredmény!Aki oda bemegy az azért megy be,hogy rugózzon.
Ott meglehet mutatni mit tud az ember...de nem egy akármi "casual" ellen. Viszont aki abban csal szó nélkül tiltanám örökre.Ip-t is.Ahányszor visszajönne annyiszor.
Oda tényleg kellene az a battleeye(?) amit írtok.Lifer: "...Én soha nem megyek rá játékosra amíg ki nem menti a cuccát, megvárom..."
SimonL: "Bár nekem már az is ez a kategória..."
Szerintem közel sem.100%,hogy neked is volt/van vmi kedveltebb hobbid/gyűjtögetésed amiért tettél már meg olyat amit más nem biztos.
Mkinek van ilyenje,lehet,hogy azonnal nem jut az eszébe,de mkinek volt vagy van ilyenje. (Talán egy birkapásztornak nem ;-) ).GtaAti: "...halomra lőnek minket..."
Igazi faszagyerekek voltak. :-) Most olyat írnék ami moderálva lenne ezért inkább kihagyom.
VTom: "Nekem azzal nincs bajom, ha magyar lő le..."
Így van,szerintem sem probléma ez,de akkor Ne csacsogjon előtte a sunyi gy..erek.
Miért nem lehet kiírni a nevüket?"Másik kérdés, aki nem PvP-zik, annál mi a célja a farmolásnak?"
Mi értelme egy normál rpg játéknak?Rengeteg játékban nincs pvp mégis nagyon sokáig játszanak vele.
Én ugyanezt kérdezem,mi értelme a pvp-nek?Miért jó látni a másikat feküdni?
Sok játékban van ez,de,hogy miért tetszik ez??Lehet,hogy így van levezetve a "fölös" energia amit más meg ledolgoz a bnőjén. ;-)Vzarmo: "Amikor belép az ajtón a gép megkérdezné hogy pvp v pve módban akarja tolni."
Ez de nagy ötlet!!! :-)
Persil: "...ha nem kell pvp, ne menj be, egyszeru."
Ez O.K. viszont a Vzarmo-s kapcsoló jó lenne. ;-)
Hando: "Szerintem én be is fejezem, ennek semmi értelme."
Szerintem ne!Ne fejezd be.Keress társakat.
Sajnos a múltkor ugyanígy vették el a kedvét egy division-ben kezdő játékostársamnak.Azóta sem láttam division-t játszani. :-/
Keress társakat,rakj össze egy fasza szettet és menj vissza a dz-be pár nap/hét után. -
Elims
veterán
válasz
Lifer092 #38699 üzenetére
Köszi!!
Én is így vettem észre pár nappal ezelőtt.Az egyik barátom mondta,hogy neki ez új. (Pedig már túl van jó pár kimentésen.)Eddig mázlija volt. :-)Arnikusz: Köszi!Szerintem nem kell a pulse,mert ha van vadász a közelben olyan parásan remeg a kép+a hang.A hideg futkos olyankor a hátamon. :-)
Most is két vadászt kellett lenyomnom,a társam meghalt fertőzésben. :-(((((((
HKorn: Ps-en van egy olyan rész a főmenüben,hogy community,szerintem xbox-on is kell lennie.
Abban keressrá a division-re csatlakozz és vegyél fel barátokat.Sokat tudnak segíteni...+ugye itt ez a topik tele profikkal.
Egyébként most már a kb.10-13. survival-om után én azt vettem észre,hogy a legfontosabb minden előtt a fegyver majd a ruha.Közben persze orvosság/kaja/folyadék.
Mindezek mellett összeszedni mindent villám gyorsan.
Ellenséget csak akkor lőni ha van megfelelő fegyver.Sárga ellenséghez min.lila jó fegyver (lvoa-c ;-) ).
Majd ha felpakoltál be a zónába.
Mindvégig nagyon fontos,hogy elsősegélycsomag mindig legyen min.1.Ha veszel fel új cuccot nézd meg,hogy melyik a jobb,azt rakd be a másikat pedig szedd szét.
Nem biztos,hogy minden esetben jobb a kék cucc a zöldtől vagy a lila a kéktől...nézd meg az értékeit.
Ha megvan 3 elektronikád csináld meg a pulse-t,az elején nagyon jól jön!!
Ha ps-en lennél,mehetnénk. -
Elims
veterán
válasz
Lifer092 #38691 üzenetére
Én is így jártam a múltkor aztán kiderült,hogy tier 3-ban vagyok. :-/ Egy barátom hívott be.
Én is megörültem.. :-)Survival.Ha vki meghal a vadásznál,majd megyek én,jön a vadászom akkor ott az ott maradt vadászt is le kell szednem vagy csak az enyémet?
Ha az ott maradtat is akkor az a mostani frissítéssel jött vagy így volt már régóta? -
Elims
veterán
Szerintem vmi gubanc lehet. :-(
Nem lehet ekkora különbség xbox és ps között.
Amikor elindítok egyedül egy survival-t mindig elszaladok kalibrálgatni/cuccot eladni,de nem sok időm van..max.1perc és be is rak.
Ha többen megyünk 3-4-en akkor kell várni 2-3percet.Néha lehet,hogy 4 is van. :-)Pve-ben vagy pvp-ben indítod?Pvp-t még nem próbáltam. (Nem is fogom.Kinek hiányzik még a folyamatos szipkázás mellé még+kemény harc.)
Pve-ben biztos,hogy úgy van ahogy írtam."Azt se értem miért csak csapatban lehet bemenni..."
Ezt úgy érted,hogy neked kell csapatban lenned vagy össze kell várni azt a 18-20(?) embert?
Neked nem kell csapatban lenned,simán mehetsz egyedül is.Legalábbis ps-en biztos. -
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #38490 üzenetére
Picit elírtam.. "...de amikor lenyomtam a másik játékos vadászát..."
(Ezek szerint az az enyém volt.)Na fasza. :-/ Gondolom örülhetett nekem az ember. :-(
Bújkált a vadász,de közben lőtte őt a másik játékos én meg rambózva mögé mentem és lenyomtam.Köszi!
-
Elims
veterán
Na Mesterek,lenne egy nagy kérdésem..
Hogyan lehet az,hogy survival-ban a végén csak egy vadász van pedig ketten voltunk?
Pont a pisztolyt raktam össze amikor látom,hogy vki hívott helikoptert.Gondoltam sietek és segítek az embernek lenyomni az ő vadászát+ugye az enyémet (lila lvoa-c puska+arany kritikus esélyes és tűzgyorsaságos+újratöltési idős puska iszonyat visz..),de amikor lenyomta a másik játékos vadászát -aminek már csak 3/4-ed életereje volt- már ott volt a helikopter amibe csak beültünk és tipli..
Az én vadászomnak híre-hamva nem volt.Persze nem bántam.. :-) csak kicsit furcsáltam.
Ez vmi bug lehetett vagy vmi miatt így volt normális? -
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #38450 üzenetére
Vmennyire ugye ellen lehet húzni óvatosan,de ennyire folyamatosan szerintem nem.
+bárkit kiszed 20-30töltényből. Jó szettje lehet. :-) -
Elims
veterán
válasz
Habib[HUN] #38425 üzenetére
Köszi!Egyszer sem mentem el oda.
"RazoR futurisztikus képességei.
"
Kár,hogy csak egy tetszik-et lehet nyomni. :-D
-
Elims
veterán
válasz
Habib[HUN] #38419 üzenetére
"Az elején meg ha sikerül gyorsan fegyverhez jutni, akkor irány a helikopter roncs.... Igazi szüret."
Egyszer sem mentem el oda.Mik vannak ott?Csak általánosságban?
-
Elims
veterán
válasz
Krissz1983 #38404 üzenetére
"...ne kreáljunk összeesküvés elméleteket."
Pont ezért nem írtam ki eddig.
"Van itthon olyan játék ami ugyanennyibe került és van benne két órám."
Ezzel szerintem nem vagy egyedül.Nekem nem egy vagy két olyan játékom van..
Ettől függetlenül már rég megtehette volna az ubisoft a kemény ban-t -és nem a trágár beszédért-,de nem tette.
Az,hogy egy éves játék az még közel sem öreg.Több olyan ubisoft játék van ami több éves és dübörög a multi része. -
Elims
veterán
válasz
Rossonero89 #38402 üzenetére
Amióta írjátok ezeket a csalókat és,hogy büntetés nélkül nyomják x ideje én is erre gondoltam csak nem úgy,hogy "csöpögtetnek az ubi-nak",hanem maga az ubi csinálja vmin keresztül.
-
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #38356 üzenetére
Razor: Tényleg! :-) Én meg össze-vissza keresgettem.
-
Elims
veterán
Rákerestem,de nem találtam.Hol lehet megnézni az éppen eladó dolgokat a rejtekhelyen?
Golyóálló pajzs életerőt keresek.
Emlékszem,hogy van egy oldal ahol írja az éppen aktuális kínálatot. -
Elims
veterán
válasz
5150head #38272 üzenetére
Ők szaladtak nekünk és úgy lettek lenyomva.
Utána jöttek ránk újból és feküdtünk,mert szerte-szét voltunk.
4-en voltunk,ketten egy hete kezdték a játékot.Pvp-re sajnos kevés kivéve ha jó csapatmunka van és az elején volt.
Az volt a gusztustalan,hogy amikor ott volt az egyik a haverja meg máshol,még lehúzódott mint egy kisegér,eszünkbe nem jutott lenyomni.Aztán a pajtásával nagyobb lett az arca minden ok nélkül.
A hungry hog nem érdekel kicsit sem -ha 2000-et vitt volna el akkor sem- csak az,hogy egy barátomnak akartam odaadni.
Ha nincs nálunk semmi és lenyomnak leszarom,már nem szoktam utánuk rohangászni addig amíg a vérét nem veszem.Az utóbbi időben már nem is "társalgok" velük.A mostani kivételes volt.
De mindegy is,ez a fekete zóna.Tommy: "Inkább arra törekedj, hogy önerőből legyél ütőképes"
Ezért csináltam most ezt a szettet.Nagyon sokat mondjuk nem várok tőle,egy fejre jól célzó játékos ellen ez sem fog megmenteni.. Remélem a sokk turret igen.
Rigormortiis: "...ott hintaztattak be ahol akartak
"
Az elején nekem nem úgy tünt..pikk-pakk feküdtek mind a ketten.
Pont veled nyomtuk le az egyiket. ;-)
De tény,hogy nem tegnap kezdték,biztos,hogy jobbak voltak nálunk,pont ezért nem kellett volna elvinniük azt a mocskos puskát!100%,hogy tele van mindkettő ettől 1000x jobb cuccal.
Kimentette csak azért,hogy összetörje.Tényleg jampi nagyon.Ha egyedül megyek be a heti feladatra semmit nem veszek fel pont emiatt.Ha véletlenül fekszek,megyek másik ellenőrzőpontra.
Ti ebben a frissítésben biztosak vagytok?
A múlthéten mondtam egy ismerősömnek és azt mondta,hogy kizárt.Majd pár nap múlva küldött egy üzenetet,hogy majd augusztusban jön vmi.
? -
Elims
veterán
válasz
arnikusz #38254 üzenetére
Természetesen csak dz-be venném fel ott is csak akkor ha megöl vki.Halálkor ellenőrzőpont,gyors csere és vissza.
Hvégén is volt egy hungry hog amit szerettem volna egy barátomnak adni,de egy rugó elvitte ezt a komoly értéket...persze volt még mellette zöld/sárga lezárt csomag meg egy-két apróság akkor nagyon jól jött volna egy ilyen szett.Köszi!
Players: Én simán bekapcsoltam volna egy cheat-et a hvégén.Elég sokáig mentem két rugó után -akiket az elején megfektettünk-.Amikor egyedül volt vmelyik mi nem lőttük le,amikor jött a pajtása kérdés nélkül lőttek.
Hosszabb távon biztos,hogy nem használnám,nem lennék gusztustalan.De egy pár halál után biztos!És akkor 100%,hogy nem kiröhögnének..esetleg zavarukban.
Csak revansra használnám,főleg olyankor amikor egy barátomnak szeretnék adni vmit.
Mondjuk kár is volt bemenni..de az a mocsjos heti feladat kéri az 50 tisztogatót. :-/// -
Elims
veterán
Köszi!!
Banshee szett.
Kellene esetlég vmit máshogyan?Vagy már vmit rosszul kalibráltam? :-/ (54millió ment el rá..)
Az elektronikát már így adta,de jó is lenne ez,mert gondoltam mellé egy sokk turret-et (ninja bike táskára még löveg életerőt).
A löveg életerő az a turret életereje,ugye? :-)A ninja bike táskát meg azért ha véletlenül találnék egzotik-ot csak azt venném fel és gondolom ha egyetlen cucc van a táskában azt nem tudom elveszíteni.
Vagy a szettet gondoltam még lángszórós turret-tel és akkor mellé egy mdr.
Szerintetek?
-
Elims
veterán
válasz
LeonAran #38166 üzenetére
Azért ezt raktam rá,mert jó vele a zoom.Ha kisebbet tennék rá nem sokat érnék a +fejlövéssel ha nem találnám el. :-) Egyébként az egyik talent a puskán a brutális,így az pótolja azt. ;-)
Ma is jó kedvében volt a játék,egy 920-as skull mc kesztű jó tulajdonságokkal+1 mdr. +sajnos a heti láda amivel meg akartam várni egy barátomat,mert neki akartam adni az egzotik cuccot -aki sokat segített-,de egy kis fekete zónás móka közben véletlen meglett a heti feladat. :-//////
Az avas szalonnától sajnos sokat vártam és nekem annyira nem fekszik.Rátettem kritikus esélyt+sebzést,de úgy sem. :-/
Az a baj,hogy nyomkodni kell a ravaszt a lövéshez,félautomata.Így hiába sebez min.50e-t egy golyóval.Sima piros ellenfélre rá kell húznom egy párat addig meg ő fedezékbe vonul,a könnyű m4-et meg csak ráfogom és esik össze -az új szettemmel-.
Szóval biztos nem rossz az avas szalonna,de nekem jobb a m4.
Lexington végén adta meg,a magyar csapattársam meg barrett-et kapott. :-)
Nem lehet,hogy nézi a játék a "csapatmunkát" játék közben?Tényleg,mi van Micafighter-rel?Egy ideje nem látom az írását.
Szerk.:
Rigormortiis: Survival-nál várni kell.Max.5perc.Átlagban 2-4.
-
Elims
veterán
válasz
#35434496 #38108 üzenetére
Ezt még olvasni is rossz volt..a joy-t ketté tekerném.
Micafighter számítására nahyon kíváncsi lennék ezzel kapcsolatban.Egy boss kör 2 ugyanolyan egzotik?? :-o
Mennyi erre az esély?
Első stream-em. :-) Egy komolyabb áramkimaradás után nagyon nehezen töltött be azért lassú az elején.
+levettem a felbontást,mert úgy vettem észre mintha kicsit "késne" a játék.Lelövöm az embert és picit később hal meg stream közben.Gondolom a hatalmas 5mega feltöltési sebesség miatt. :-/13:30 és 45.perc körül.
-
Elims
veterán
válasz
TommyS_27 #38049 üzenetére
Köszönöm!
Ha már puskák..hogy lehet az,hogy a m4-em 20.2e-s sebzésű a lvoac meg 16.2?
Tudom,hogy a tűzfegyverek értéke határozza meg -már írtátok-,de ekkora különbség nem szokott lenni.
L/P ugyanannyi.
Vagy lehet,hogy egyszer kézbe kellene venni a lvoac-t és utána mutatná a tűzfegyver értékkel módosított sebzését? -
Elims
veterán
válasz
#35434496 #38020 üzenetére
Úgy tünik,hogy nagyon!! :-)
Rugómesterektől kérdezném -mindenféle kóstolgatás nélkül-,ér vmit egy rugó ellen egy jól összerakott banshee szett?
Odamenni egy rugóhoz/manhunt-hoz,lelövetni magát és visszamenni.Van ugye +20% sebzés.Vagy nem érdemes ilyesmivel kínlódni,mert csak fölösleges idő meg ideg :-) és ugyanúgy földcsók lesz a vége?Rigormortiis: "Na felfejlesztettem minden szarnyat."
Hányan játszátok a játékot???Mikor kezdted,tegnapelőtt?? :-DD
-
Elims
veterán
válasz
Rigormortiis #37999 üzenetére
Én nem táltam,hogy melyik van meg hard-on és melyik nincs.Kérdeztem pár embert,szerintük nem lehet megnézni.
Underground-nál úgy vettem észre,hogy számít a világfokozat.Pár napja jártam úgy,hogy végig 182-es cuccokat adott. :-/ (vagy 18x)Persil: "...eszmeletlen durva, ahogy az osszegyujtheto motyokbol derulnek ki a story apro reszletei..."
Na ez maradt ki nekem. :-/ Egy pár telefont/echo-t el tudtam olvasni,de sokat nem,rohanás volt.
Milyen gépen játszod?
-
Elims
veterán
válasz
Rigormortiis #37988 üzenetére
Ha eddig nem úgy haladtál akkor szerintem menj fel 256-ra,csinálj egy fasza szettet -nagyon jó összefoglaló van itt,olvasd át párszor- és csináld meg utána a dolgokat.
Persil: Őszintén szólva én is így szeretek játszani,de amikor belekerülsz egy fogaskerékbe onnantól nincs megállás pedig ez a division úgy lett volna nagyon fasza ahogy írod.Én a történet kis részét ismerem csak és ilyenkor már biztos nem kezdeném újra.Talán vmikor.
Egyébként így felrántva sem rossz.. :-) Hazudnék ha azt mondanám.
Csak így rengeteget kell kérdezősködni egy ilyen profi topikban mint ez,mert magától az ember biztos nem jönne rá sok mindenre.Nagyon összetett egy játék ez.Ha választottál szettet,írd meg! :-)
((Nekem most olyanom van,amivel egy tárból lenyomom a legnagyobb sárga behemót ellenfelet és még csiszolás alatt van... :-) ))
Viszont a nomádot nagyon ajánlom! -
Elims
veterán
válasz
persil #37986 üzenetére
Teljesen így van. :-) Viszont nekem volt egy nagyon rendes,nagyon profi segítségem aki már az 5-10-es szintű karakteremnek komoly arany/zöld cuccokat adott,így mire 30-as lettem volt elég pénzem+200 fölötti szintű cuccaim.
Elég ha csak egy-két küldetést megy jó ismerőssel az ember és a cuccait megkapja.Azokat felvéve már elboldogul 5-ös fokozaton amíg ő nem találja meg a magának megfelelő szettet. -
Elims
veterán
válasz
Rigormortiis #37980 üzenetére
Ahogy VTom is írja,a térképet nézve azt hiszem háromszög hosszan.
Balra fent írja,hogy fokozatváltás.
Ha 30-as szintű leszel,rakd 5-ösre.Először kicsit furcsa lesz az ellenfelek nehézsége,de a jobb cuccok miatt megéri!
Nagyon ajánlott fegyver a könnyű m4,ha ilyet találsz érdemes azt használni.
Persze szétnézhetsz a többi típus között is és majd kialakul a neked kedvenc. -
Elims
veterán
válasz
Rigormortiis #37965 üzenetére
A betörések külön küldetések.Elég húzósak..Persze a legnehezebb fokozaton és úgy érdemes,mert ritka cuccokat adnak.
Az ellenség szintje azért nőtt meg,mert a térképet nézve tudod állítani a világnehézséget.5 fokozata van.Ha 30-as szintű leszel tedd fel 5-ösre,onnantól kezdve 256-os tárgyakat dobhat az ellenség.
Szerk.: Minél nagyobb a világfokozat annál erősebbek lesznek az ellenfelek.Szerintetek mitől lehet ez:
Exotic cucc sehol. :-/
Vmint a múltkori heti fekete zónás feladat közben találtam egy 1017-es(!) szintű magányos csillag fegyvertokot nagyon jó számokkal.Nem akartam kimenteni semmit csak a heti feladat miatt mentem be,de azt látván felvettem.
Mire kimentettem már csak 954-es lett és a számok is változtak rajta. :-//
Ez vmi bug lehet?Ha igen,van vmi megoldás arra,hogy legközelebb a reális számait lássam?
Volt már régebben egy hasonló eset egy könnyűgéppuskával ami 19.8 sebzésű és 900L/P-es volt,kimentés után az sem annyi lett. -
Elims
veterán
válasz
Rigormortiis #37942 üzenetére
Jól nyomtad ha már 20-as szintű vagy.. :-)
Kapcsold be az üzemmódot és gyere.
Szerintem rajta vagyunk egymás listáján. -
Elims
veterán
válasz
RECSKA #37889 üzenetére
Dee,valószínű csak az a gyökér..
Ma elpicsáztam pár faszagyereket az új set-ben.Szedték az embereket a Gyökerek mint a cseresznyét aztán a társaimat is.Nem volt nálam semmi cucc így én is rájuk mentem.El is felejtettem,hogy nem a nomádban vagyok és azt vettem észre,hogy 3-at megfektettem.
Aztán a társaim amikor megláttak egy koponyajelet már mentek is,követtem őket egy ideig -ismeretlenek voltak párosításból-,addig iszonyat keményen feküdtek.Tetszett. :-)Sniper: Kezdetleges?? :-D Nem vagy egy fosos gyerek ebben a játékban..ez 100%.
Rogormortiis: Na,csak megvetted? :-)
Ha szereted játszani a játékot -és nekem az írásaidból úgy tünik,hogy igen- akkor csináld végig normálisan a sztorit,nem rohanva.Ha rögtön bele a közepébe akkor húzasd fel magad társakkal és utána csináld meg az elmaradt dolgokat.
Egyébként társak nagyon ajánlottak a játékhoz,egyedül elég nehéz és még meg is utálhatod.Komolyan.Többen viszont fasza nagyon.
A 3 dlc-t még most nem fogod kihasználni -de írtam is..nem baj,legalább megvan- majd csak később.Szerk.: A legészakibb rejtekhely közelében lévő boss ma egy nagyon jó skull mc kesztyűt adott. (Aztán még vagy 2 kör és semmi).
-
Elims
veterán
válasz
micafighter #37757 üzenetére
HKorn: "...melyik küldit nem csinálta még meg hard-on?"
Szerintem nem tudod segol megnézni. :-( Legalábbis ps4-en nem találtam,gondolom ugyanaz lehet xbox-on is.
A rogue kill-t úgy vettem észre,hogy akkor számolja ha teljesen te nyomod le.Akkor sem számolja,ha te megtérdelteted a gy.. "rugót" majd a társad megpihenteti.
Keress vkit és csináljátok meg ketten,pikk-pakk megvan.
Vagy ha kened annyira a témát akkor írtsd őket!! ;-)
Nekem pont tegnap lett platina a játék.Az összes achievement meglett.Szerk.: A küldetést egyébként coop-ban is le kell játszani hard-on. Legalábbis ps4-en igen.
-
Elims
veterán
válasz
micafighter #37521 üzenetére
Nem lehet,hogy mostanában állítottak vmit a bullfrog-on.Már egy ideje csak ezzel megyek és mostanában azt veszem észre amit írsz.Hiába célzok pont a fejére,nem mutat számot és az életcsíkja sem megy lefelé azaz nem sebzem.Nem közelről,de nem is nagyon távolról.Erre meg pontosságot tenni gyengítés ugye. :-/
+észrevettem mégvmit..ráhúzok távcsövessel fejre egy sárga ellenfélre mondjuk 400e-t marad egy páncélcsíkja,egy másik ugyanolyan sárga ellenfélre lőve bullfrog-ból fejre ráhúzok 50-72e-ket párszor (5x minimum,de inkább 8-10 találat megy be minimum) és marad még legalább 2-3 páncélcsíkja. :-/
Ez hogy lehet?Vagy vmit én gondolok félre.. :-) -
Elims
veterán
válasz
RECSKA #37616 üzenetére
Ezt te most tényleg komolyan őszintén írtad?
Kizártnak tartom.Anonymus: Én a helyedben egy ilyen rámvadászás után simán bekapcsolnám a csalást.Halál komolyan írom.
Meglátnak a szerveren és örülnek?? :-) Vicces..
Nem tudom,hogy hogyan működik ez,de simán adnék érte 100$-t csak hogy lássam térden a rám kifejezetten vadászókat.
Baszki..ha nem olvasom nem hiszem el.LeonAran: Természetesen segítek.Írj rám légyszives.
-
Elims
veterán
válasz
Krissz1983 #37373 üzenetére
Akkor nekem már bukott a téma.. :-// Én a 3 számra mentem azok közül is leginkább a tűzerőre.Elkalibráltam rá kb.30-35milliót.
De már mindegy is,visszaraktam a nomádot.Most indítottam pár lexington küldetést,az első végéig bírtam ebben a dead eye-ban.Estem-keltem. :-/
A nagyteremben aztán mki meghalt,nomád vissza és halál nélkül lement még vagy 3-4 (és "Rambo"-zok..).Players: :-D
És mi a helyzet a last standing-gel?Az nem gyerebe?
Az tisztán csak arról szól.A screenshot-on lehet látni a karakterem körül apró számokat.Azok micsodák??
Az orránál van egy 2-es,a vállánál egy 8-as,stb. -
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #37347 üzenetére
Nem a crit esélyt szerettem volna mutatni csak ott állt meg a kurzor.
A crit sebzést szerettem volna,amit Krissz is ír.
Köszi!!A távcsövest+svd-t mindenképp kipróbálom.Krissz: :-o
Hogy csináltál akkora crit sebzést??Players: Jampi vagy.
De most őszintén,ilyenkor minek mennek oda a többiek??
Ugyanezt ps4 joy-jal kicsit nehezebben lehetne megcsinálni,de biztos összejönne x idő gyakorlás után.
Milyen puskával vagy?Mekkora crit sebzésed+a dps-ed? -
Elims
veterán
válasz
HANDO88 #37268 üzenetére
Nálam semmi gond.Hibátlanul megy a játék. ;-)
Dupla loot.Egzotik is volt.1 körből 1db.
Sniper,Arnikusz: Vmi hihetlen számokat raktok ki ide..esetleg a cuccaitok rákalibrált értékeit megírnátok?
Melyik tárgyaitokra miket kalibráltatok.
Vmi elképesztő!! :-)Survival vége.A vadász legyőzésére van vmi bevált fix tanács vagy csak lőni kell vhol és kész?Lila vagy inkább sárga fegyverrel menjek neki?
Jó lenne egyet egyedül lenyomni.Végig..Szerk.:
Baker: "...full idopocsekolas ez az ertelmetlen es tok unalmas farmolas."Na én ettől tartottam az elején.Ezért húztam volna a 30.szint elérését.Sajnos ugyanez bennem is felmerült már 2x -talán-.Pedig nekem még nincs vele sok 100 órám.
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #37207 üzenetére
A barrett mellényen 53% lőszer,a sárgán 2x tp,de az engem kicsit sem érdekel -már-.
A páncélsérülést alakítsam át,ne az egzotikus sebzéstűrést??Utóbbi jó vmire egyáltalán?Egyébként adhat azért egzotik cuccot,hogy megcsináltam a heti feladatból a 10/10 nehéz vagy kihívás küldetést?
Mégvmi..erről még nem írtam (ha jól emlékszem).
Survival.
Lehet fikázni az "ubifost",szar,bug-os,csak gyűjtögetni lehet,stb.,stb.,de olyan ötleteket amiket ők csinálnak nagyon kevés játékban lehet találni!
Én szeretem a gyűjtögetést,így nekem az Ubisoft a hibáival együtt egy tökéletes kiadó.A survival pedig egy Hatalmas ötlet!!!!
Nagyon komoly kihívás van benne... :-)A season pass nekem simán megérte az akciós árát.
-
Elims
veterán
Ma kaptam egy új barrett mellényt. (Nem tudom,hogy mire..csak nyitogattam a ládákat és kidobott véletlenül egy ilyet is.Pedig tegnap kimyitottam az összes ládát,úgyhogy ez mai dolog..és nem volt heti láda meg ilyenek.)
Nem tudom eldönteni,hogy lecseréljem-e.?
Ha azt mondjátok,hogy mehet a csere akkor melyik részére kalibráljak?
A tűzfegyvereket vagy az ellenség páncélsérülése/egzotikus sebzéstűrést cseréljem le 16e szívósságra? -
Elims
veterán
Megvan a season pass.
A legelső furcsaság az volt,hogy kiírta az utánpótlást.
Gondoltam vmi bug lehet,az csak fekete zónában szokott lenni.
Kipróbáltam az underground-ot -nem rossz-,megyek vissza a termnálba és újra kint van.
Ránézek a térképre és látom,hogy normál utcán van egy ilyen utánpótlás.Ez is a season pass része lenne vagy vmi más újítás?
Vmint vhol azt olvastam,hogy a season pass hetente ad vmi tárgyat vhol a postahivatalban.Igaz ez?Ha igen,hol lehet ezt begyűjteni? (Jutalombeváltónál már voltam.) -
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #36928 üzenetére
36928.: Azért ezt így nem írtam volna le.Ez egy szabad nyitott fórum (bár az off-ba sokkal jobban passzolna a szóban forgó téma..).
Mindettől függetlenül szerintem többet egyetértünk minden betűddel. :-)Arnikusz: Köszi!!Megnézem azt a tervrajzot.
Pajzzsal használod vagy simán?Madridista: "...érezhetően sokkal kevesebben játszanak már konzolon..."
Ps4-re szerintem ez nagyon nem igaz.
Bármelyik rejtekhelyre belépve jó pár játékost látok,fekete zónában szintén (gy.. "rúgó" is akad pár darab),bármilyen küldetést indítva bármilyen nehézségen -és a küldetést elkezdve- rögtön jönnek,szóval szerintem játszák még elég sokan.Foxymaxy: Sokan nem,de én ajánlom akár csak egy teszt erejéig a nomádot.Ritkábban fogsz halni,ez 100%!Egy jó fegyver mellé és ölni is tudsz szépen. :-)
Lifer: "...végigfarmoltam a PvE bossok 95%-t, DZ-t úgyszint és egy exoticot nem kaptam."
Én itt hozzátok képest egy kis taninc vagyok,de az ilyen "boss-ok loot dobálása"-nál észrevettem vmit..jobban adják ha 4-en vagytok. 100%!
Én is néha végig szaladok rajtuk,de én sem kaptam még semmit. (Most volt egy egzotik a heti ládából,egy full-os shortbow térdvédő.Használom is. :-) ) -
Elims
veterán
válasz
micafighter #36889 üzenetére
Köszi!
Akkor összerakok egy ilyet.Egy próbát megér. :-) (Már minden set-ből van legalább 5db-om és elég jók..bármelyik 4-es meglenne.)Dvd: Csak a gép ellen használnám.Ha a sárgákat gyorsabban le tudom szedni akkor már jó.
Oneal: Egzotik láda.
Jártam már így!
Amikor tele volt a táskám,de egy-két sec után megjelenik a cucc ott ahol éppen akkor álltál amikor véget ért a küldetés.100%,hogy ott van! :-) -
Elims
veterán
válasz
micafighter #36886 üzenetére
"...1-2 lövésből szednek le full HProl..."
Ez fejlövés ugye? Biztos az,de ha véletlenül mégsem akkor én is összerakok egy olyat. :-)
-
Elims
veterán
válasz
TommyS_27 #36800 üzenetére
:-) Kizárt,hogy én vmikor is 400-500+ ezreket adnék egy számítógépért.
Ha véletlenül (4-5évente) költeni kell a számítógépre/laptopra akkor már a hideg ráz..Pedig eddig a legnagyobb összeg talán 4-5e volt. (Ettől függetlenül vhogy ki tudnék szorítani egy olyan számítógépre mint a tiétek,de soha nem tenném.)
Nekem megfelel ez az egyszerű elmosódott ps4 grafika is. ;-)Baker írása: "...az 1.6-tal eleg brutal grafikai tuningot kapott a Pro, az egyik legszebb jatek eskuszom."
Meg ugye ott van még az uncharted 4.,driveclub,project cars,én a syndicate-et is mondanám,stb.,stb.
Szóval szerintem jó ez nekünk. :-)LeonAran: "Persze a hardver is 4× annyiba kerül mint egy PS4 pro."
Bizony. :-) Csak egy videókártya 100+ e?? :-o
Inkább költök konzolra súlyos pénzeket (akár egy-egy gyűjtői kiadású játékra) mint egy számítógépre.
Én és Szerintem. :-)Xyvalaki: Nem is gondoltam.. :-)
Mi is jártunk már így.Csak akkor van gáz mondjuk egy komolyabb betörésnél amikor a ládát -utánunk- pikk-pakk szétlövik. :-/ De szerencsére azalatt a pár alkalom alatt nincs ilyesmi és pont azon múlik,hogy fel tud kelni mki.
Az elmúlt egy-két napban megcsináltam pár Lexington küldetést,de nem adott mégegy barrett-et. (Megnyugtatott az egyik barátom,hogy ő már 20-30-on is túl van egyhuzamban és neki sem adott. :-/ ) -
Elims
veterán
válasz
LeonAran #36778 üzenetére
Ne crt-n,min. full hd tv-n próbáld ki. ;-)
Viccet félretéve,nálam semmi ilyesmi nincs.Patent szép,éles,elég gyors a kép (nem tudom,hogy hány fps,nem is érdekel).Az úton át szaladó patkány szemén látom a szemölcsöt,szerintem ez elég. :-)
Igaz pro gépen játszom,de nem hiszem,hogy egetverő különbség lenne a sima gépen. -
Elims
veterán
válasz
xyvalaki #36770 üzenetére
De,van némi sejtésem..Legalábbis magyarul le van írva,úgy meg vmennyire tudok olvasni. :-)
Ha nincs aktív képzettség,10%-kal erősebb lesz ha ellősz vmit.
Ha van egy képzettség feltöltődés alatt akkor van +5% sebzés.
Ha kettő van feltöltődés alatt akkor +10% páncél van.Remélem jól írtam,nem kerestem rá.
Szerintem nagyon jó tárgy,de most Anonymus írása után lecseréltem.
A 3 fő tulajdonságát most sajnos nem tudom,de elég jók voltak.Akoska: Ha véletlenül tényleg jönnél ps4-re,szeretném elsőként megtudni a ps id-d. :-)
-
Elims
veterán
válasz
#35434496 #36748 üzenetére
"...most van egy bazinagy üres dz a pve terület..."
Most sajnálom,hogy ps4-en játszom. :-///
Akoska: "...aki szembe jön gondolkodás nélkül rálövök."
"...gondolkodom,hogy megveszem PS4."Jobb a xbox. ;-)
Anonymus: "Tudom mit tud a Barrett..."
Tudom,hogy tudod. :-) Csak a mérlegelés miatt írtam.
Tegnap lecseréltem egy sárga mellényre (1999-es páncéllal+jó értékek)+beraktam egy 4. nomádot (talán fegyvertok).A számok kb. ugyanazok,talán a szívósságom lett 30e-több és a dps is kb.5e-rel.
Sajnos nem tudtam kipróbálni,mert a játék végén raktam össze. Ezzel akartam kezdeni,de egy barátom sietve meghívott egy fertőzöttségi eseményre.Aztán a dz-nek elég rossz vége lett 2db. gy.. rugó miatt.Egyébként ragaszkodnék a nomádhoz.Szerintem az egyik legjobb adottságokat adja.Aztán majd kiderül x idő múlva..amikor kipróbálok mást is.
Bár pár barátom mondott egy-két set-tet amiket kipróbáltak és nekik nem annyira jöttek be.
Ragadozó,magányos csillag,stb.Fegyver talent.
Szerintem az egyik legjobb az önfenntartó.Ezt nem nagyon szoktátok ajánlani -Micafighter írta talán-.
Vmelyik nap láttam meg véletlenül és azt tettem a lvoa-c-re.
Szerintem nagyon jó!! :-) (pve-re) -
Elims
veterán
Köszi!!
Szerintem ez a nomád engem már "párszor" megmentett,kicsit már tudom is,hogy mennyit lehet vele bevállalni,de elgondolkoztam már egy alpha set-ten is..Mindenképp megnézem a táblázatot.
Anonymus: De a barrett-nek nagyon jó az a képessége,hogy 1 skill feltöltődésekor +5%,2 skill feltöltődésekor +10% páncél.Azért ez elég húzós..
Esetleg ettől jobban járnék egy +200-300-as páncélzatú,de ilyen képességek nélküli mellénnyel? (Vannak sárga/zöld mellényeim 1970 körüli értékekkel,tudnék mire cserélni)."...egy gyors mellény (a gyógyulás felgyorsul) és egy specializált táska."
Na ezt ma kipróbálom!
Köszi az írást!! :-)
Napalm legendás küldetés.
Az eleje/közepe O.K. viszont a 2/3-ától hogyan kell megcsinálni?
Amikor fordul a kocka és onnan jön az ellenség ahonnan bemegyünk,ott hogyan kell túlélni a 4(?) hullámot?
Felmegyünk a helyre,egy ideig távol tudjuk őket tartani,de aztán felszállingóznak hozzánk és annyi. :-/
Ott mit kellene csinálni?Hova kellene "elbújni"? -
Elims
veterán
Bocs a szemetelésért,de fontos lenne a válaszotok.
Mit/hogyan?
Sajnos nem tudom,nem értem még,hogy mondjuk a mellényre/kesztyűre/fegyvertokra,stb-re mit és miért érdemes kalibrálni. :-(Az őrszem döntése párost szeretném lecserélni +1 nomádra,hogy meglegyen a +1 felélesztés+beraknék egy aranyszínű vmit vagy a shortbow térdvédőt (mert már az is megvan :-) ).
Egyébként a nagyládámban van mindenféle cuccom (firecrest/alpha/taktikus/d3/stb.,stb. és ha jön egy újabb cucc berakom a többi közé és utána kiveszem a gyengébbet,így mostanra elég komoly cuccaim vannak a ládában.Arany színűek is vannak szép számmal..taktikai/fenegyerek meg ilyenek mind 950/1250 felett úgyhogy tudnék miből válogatni.) -
Elims
veterán
Anonymus: Warlord.Nem hiszem el.. :-// Ilyet elírni..
PEndre: :-))) Nekünk is majdnem így kezdődött ezelőtt x évvel az orosz óra.
(Bár a "tricáty szem" helyett tricáty tri volt. :-)) )Tommy Hildr Eir fegyver páros leírása: Köszönjük!
-
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #36658 üzenetére
Nem "féltél",hogy a kimentésre mennek a rugók..? :-))
Players: Az az aprószedés ma már biztos nem úgy megy. :-)
Hogy lehet az,hogy warlord-ot használva akkor is sebződöm amikor lövök és találok is!?
Szerk.:
Arnikusz: Majd' elfelejtettem..hogyan tettél 200+ -os tárat a pakhan-ra?? :-o -
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #36622 üzenetére
104e sima puskával (nem mesterlövész) nagyon súlyos!! :-)
Egyébként megvettem a múltkor a lvoac tervrajzot,de kár volt. :-(
Vmi 340 phoenix credit volt.Nem 256-os. :-(Tiszta égbolt.Ma megcsináljuk a leírt módon viszont felmerült bennem egy kérdés.
Középen a laptoppal nem kell szórakozni.Miért nem?
Nem az iltatja ki azt a piros lézert?Ha azt nem kapcsoljuk ki rögtön fekszik mki+még a sárgák is jönnek.
Vagy vmi hely a jobb oldalon ahova nem ér el?Esetleg pajzs kell ellene? -
Elims
veterán
válasz
micafighter #36566 üzenetére
Én ilyeneket nem figyeltem,hogy kézvédőre csak ez+ez,stb.Raktam ahogy jött.
Majd csinálok egy screenshot-ot és kérem írjátok meg ha "katyvasz" és már át is pakolgatom.Köszi mindent!! :-)
"...0/0-án volt lvl4..."
Ezt már mondták nekem..4-es szint kell minimum.
Aztán amikor összedobtam ezt a jelenlegi nagy karakterem és odaálltam a küldetéshez 3-as szinten,nem értette a barátom,hogy hogyan csináltam.
Nem mentem be a bázisra az elején,hanem a kötelező küldetések után már mentem hozzájuk. -
Elims
veterán
válasz
micafighter #36534 üzenetére
Micafighter páncélrombolás - sebzés: Honnan tudod ennyire pontosan ezeket a számokat? :-)
Akkor rakom inkább a sebzésre+sebzés az elitekenre."páncélrombolás + sebzés az elitelen, térdvédö plusz hp, ölési TP és sebzés az elitelen. Kesztyüre nem tudom fejböl mehet-e elit sebzés, de páncélrombolás az tuti, mellé ha van akkor sebzés az eliteken, ha nincs akkor képességgyorsitás vagy kritikus találati esély, plusz a használt fegyvertipusodra plusz sebzés."
És ha én nem így rakom össze az gond? (Ha így lenne a leghatékonyabb akkor úgy lesz.
[Tommy: Már ismerik a neved és amikor közeledsz vkihez,iszkolnak. :-))
-
Elims
veterán
Tudom,hogy azt írtátok,hogy 1.6-ban nem lesz olyan hatékony,de tegnap rákalibráltam a páncélrombolás erejére,ma este tesztelem.
Addig is,szerintetek melyik a fontosabb,a +10% páncélrombolás ereje vagy a +10% sebzés?Kipróbáltam a lvoa-c-t.Nagyon jó fegyver..lenne,de elég nagy a visszarúgása,így távolra figyelni kell,hogy ne nagyon húzzon el. (Mondjuk távolra a bullfrog gázosabb -ak még gázosabb-).
Tegnap találtam egy 20e-s sebzésű m4-et,valószínű,hogy visszatérek majd arra.Egyébként ahogy rátekertem a páncélrombolásra a dps-em esett kb.20e-t úgy,hogy közben a kalibrálgatások közben 1179 életerő helyett lecseréltem a 205-ös tűzfegyvert 1271-re (majdnem max-os így azt hagytam.Az életerőt akartam feljebb vinni,de amikor kipörgette ezt a tűzfegyver eredményt hagytam is.
Szóval a páncélrombolás nem befolyásolja a dps számot,de rémlik vmi mintha ezt írtátok is volna 1.6 megjelenés körül.Micafighter: "...csak egy rugót löttem le..."
:-)
-
Elims
veterán
Arnikusz,Micafighter: Nem jöttem volna rá. :-/
Anonymus: Én úgy tudom,hogy skálázódik küldetésekben az ellenség száma.Ereje azt hiszem nem,de a számuk igen.Ha egyedül mész kevesebben vannak,ha ketten többen,majd mégtöbben.
KisErik: Ezt megnézem. :-)
Sniper: Simán rámondanám,hogy meghack-elted a játékot! :-)
Nagyon erős számok!!!!!!!!SimonL: Szerintem pvp-ben nem csak a fegyver számít.A legfontosabb,hogy a fejét találd el akár mozgás közben is és az nem egyszerű..joystick-kal biztos nem.
Vettem a joystick-jaimra Ilyen kupakokat,vmivel jobb lett,de nagyon figyelni kell,hogy meglegyen az ellenség feje. -
Elims
veterán
válasz
arnikusz #36436 üzenetére
Szerintem ezt a barrett mellényt ne add fel.1986-os páncélértéke van (az enyémnek "csak" 17xx) és szerintem többet ér mint az a sárga fegyvertok a jobb alsó sarokban.Inkább a striker tok és a specializált táska.
Írja ezt egy éppenhogy amatőr egy komoly profinak. :-)))Micafighter Clear Sky / Tiszta Égbolt küldetés taktikája / megoldása !!!: Köszönjük szépen!!! :-)
Ezt óvatosan kérdezem..Mi az a kék és sárga ulti? :-(Kiserik: Ezt te most úgy érted,hogy Egyedül? :-D
-
Elims
veterán
válasz
arnikusz #36431 üzenetére
Ez egy veszedelmes vmi lett!!!! :-)
Az elektronikát esetleg nem tudnád picit megnövelni azzal a vmivel ami 200%-át adja pluszba a tűzerő+életerőnek?Baker: Egyszer mehetnék együtt ezzel a karaktereddel. :-) Kíváncsi lennék akár egy ilyen warren gate-re is.Egyszer próbáltam,estünk-keltünk,eléggé elhúzódott...
Micafighter: Nekünk minden legendás/hősi küldetés (eddig kb.8-9 volt összesen,ebből 3 clear sky) minimum 1-1 1/2 óra volt.A clear sky még egyszer sem sikerült.
Hogyan kell?3pajzsos legyen aki folyamatosan védi az alkatrész(?) visszarakót?Mégvmi..A hvégén kipróbáltam pár puskát.Megvolt a pakhan,warlord,bullfrog meg ugye az m4-em.
A leggyengébb a pakhan.Nem lenne rossz,de egy könnyű géppuskának 30-as tár egy vicc.Próbáltam több variációt,+tűzgyorsaság vagy nagyobb tár és/vagy +újratöltési idő,mindegyikkel gyengébb volt mint a többi.
A warlord már érezhetően jobb volt +újratöltési idővel+egy kis +tűzgyorsasággal (meg persze a +"chc"-vel).
Testre jobban sebzett mint a többi.
Aztán jött a kis pufogtató bullfrog.Erre is tettem egy kis tűzgyorsaságot/újratöltési időt/stb.Szépen dolgozik,de leginkább közelebbi célpontok ellen jó,amíg a warlord+m4 távolra is ugyanolyan hatásos.
Ezzel a bullfrog-gal közelre ha bejön gondolom a chc,72e-s sebzés megy a gép ellen fejre.Talent-ben az egyik olyan van rajta,hogy a 10(?)m-nél közelebbi célpontra+10% sebzés.
Ma megyek újra majd egy kicsit a m4-gyel,a barrett mellény óta nem használtam.
A set-tem 3 nomád+2 csapásmérő,ezt meg is fogom tartani.Igaz,jó lett volna még egy nomád,de nem tudok mit beáldozni érte. :-( -
Elims
veterán
-
Elims
veterán
válasz
micafighter #36365 üzenetére
10perc a clear sky?? :-))) De nem a legnehezebb fokozaton. :-)
Szóval..a hvégén jött egy barrett mellény/warlord/ninja táska/bullfrog és egy megállító. :-)
Megcsináltuk a sólyom elveszett küldetést,onnan jött egy ferro gázmaszk (amit elajándékoztam,mert nekem már a 2. lett volna).Volt egy nagyon profi barátom a csapatban (többiek is értették a dolgot..) akitől kértem egy screenshot-ot a cuccairól.
Kérem írjátok meg,hogy mik lehetnek ezek: -
Elims
veterán
Én két fekete zónásat néztem,azoknál volt egy eltérés.
Micafighter: Elfér a ládába. :-) (Midas)
Robyg: Nincs Mit. :-)
Vki írja meg kérem,hogy a tiszta égboltot hogyan lehet megcsinálni pajzsos karakter nélkül.???
A lezuhant helikopternél(?) mindig meghalunk. :-(((
Kikapcsoljuk a védelmi rendszert O.K. és utána?
Azt a két vmit kellene elvinni,de olyan sok az ellenség,hogy egy idő után mindannyian meghalunk. :-/ -
Elims
veterán
válasz
Dendytv #36249 üzenetére
O.K. Bocs csak megkérdeztem. :-)
Így akkor tényleg nagyon kemény számok!!Sajnos nálam nem úgy vannak a megvásárolandó tárgyak.Legalábbis a fekete zónánál biztos nem. :-(
Hasonló van,de nem teljesen az amit a reddit ír.
Aki ps-en játsza,majd nézze meg kérem,remélem nem csak én nézek be vmit. -
Elims
veterán
Szia!
Ugyanazzal a karakterrel nem.Hetente csak egyszer lehet,hogy adjon olyan cuccot. Viszont azt nem tudom biztosan,hogy a "hetente 1x lehet" az hétfőtől vasárnap éjfélig -én ezt tartom valószínűnek- vagy a küldetés sikeres befejezésétől számítja-e?
Most véletlenül rájöttem vmire.Azt hittem,hogy vmi glitch-be botlottam..
Nézegetem a nagy ládát a dolgok szelektálása miatt és vki meghívót küld.Elfogadom.Kutakodok még egy kicsit,be az eszköztárba és közel 500e-s szívósságot ír. :-))
Na mondom vhogy így kellene elmenteni,hogy ez megmaradjon.Mivel nem mentem a meghívóhoz és nem csináltam semmit,ő kilépett és felajánlotta,hogy saját történet folytatása R3.Rányomok és a szívósságom visszaállt ugyanoda. :-/
Rájöttem,hogy miért.Mert az ember sima világban volt én meg tier 5-ben.
Ti milyen fokozaton csináljátok a screenshot-okat?Most véletlenül szereztem egy sötétnarancs midas-t.
Jó fegyver az?Megtartsam a ládába vagy passzoljam el,mert nem sok mindenre lesz jó,szerintetek? -
Elims
veterán
Már nem tudok szerkeszteni. :-//////
Ps4-re is akciós a season pass. :-)) 7700Ft. -
Elims
veterán
válasz
TommyS_27 #36183 üzenetére
Ezt pont meg akartam kérdezni,de gondoltam várok pár napot,hogy ne fossam a szót..
Keresek majd nagyobb értékű cuccokat,mert kalibrálni úgyis csak egyre tudok,itt viszont két érték lenne a fontos.
Van még mit tanulni az biztos..nagyon összetett játék,de olvasgatok itt sokat és idővel majd többet tudok. :-)
Az viszont tényleg jó lenne ha egy komolyabb hozzáértővel játszanék/beszélnék,másabb lenne.
Ha véletlenül vki innen (a keménymagból) váltana ps4-re,meghívnám egy division lemezre. :-) (Attól függetlenül,hogy biztos ti is meg tudnátok venni.)Lifer: Engem érdekel a set-ted,mutasd majd légyszives. :-)
Razor-cuccok max. értéke: Köszönjük szépen!!!
Ez biztos,hogy sok játékostársunknak nagyon hasznos!Anonymus: "...5 percig senki sem jelentkezett matchmakingre"
Ps4-en nincs ilyen. ;-) Pikk-pakk talál embereket,komolyan. (De szerencsére szinte mindig megvagyunk 4-en.)
Arnikusz nagyon ajánlott megvásárolandó dolgai!:
Akoska: Ennyiért nagyon korrekt ár (season pass).Kár,hogy ps4-re nem jó. :-(
Ehhez kell egy x00e-s számítógép.Szerintetek melyik a jobb?
M700-123e sebzéssel vagy m44-130e sebzéssel?
M4 18.5e sebzéssel vagy katonai sa-58 25.5e sebzéssel? -
Elims
veterán
Több 3-as set nekem nem olyan jó.Nem ad annyit amiért érdemes lenne foglaltatni +1 helyet,legalábbis azoknál amiknél néztem,ezért raktam be ezt ezt a 3x2-t,de ezután az írásod után átnézem újra set-eket.
Az alapértékeimen nem tudok változtatni ugye?Az alapból annyi?Players: Igen,vmi ilyesmire gondoltam.. :-)) Bár vártam kicsit a "katyvasz" szót is. :-)
Nem,azok csak színminták. ;-)
De,sajnos azok még lilák. :-/ De csak azért,mert sokat adnak a visszarúgásra+pontosságra,így elég jó a puskám.Ha találok komolyabb arany cuccot visszarúgás+pontossággal azokat rakom be.Tommy: Ezt,hogy érted?Találtam több ilyen cuccot,de azoknak még ettől is kevesebb volt az értékeik.
Baker: Pedig elboldugolok vele. :-) Legalábbis bármit csinálunk nem én halok a legtöbbször és nem vagyok meghunyászkodva...
Ha olyan értékeim lennének mint nektek,egyszer megpróbálnék nehéz nehézségen egy küldetést. :-)
"Fegyver talentek kozul ha PvE mesz, akkor predatory nem arthat, responsive, destructive, unforgiving, deadly."Szerk.: :-o 700páncélérték?? :-o
Minden boltba szétnézek..ha egy kicsivel is nagyobbat találok vmiből,megveszem. -
Elims
veterán
válasz
micafighter #36168 üzenetére
Ha van melletted 3 kemény játékos vagy te már csukott szemmel is aprítod a témát. :-))
Krissz: Akkor gyűjtök egy olyanra. :-)
Köszi!!Arnikusz: "...aprólékos talentel rendelkező Hungry Hog.
"
Erre is ránézek.
-
Elims
veterán
válasz
Dendytv #36158 üzenetére
Írd meg nekem légyszives,hogy miért kell neked az a kis pufogtató amikor ott lenne egy komoly m4?
Biztos,hogy jó okkal szeretnél ilyet,nekem ötlet lenne egy új szetthez.
Mielőtt elértem volna a 30-as szintet mentem egy kicsit könnyű géppuskával is.Kevesebb sebez vmivel egy gépkarabélytól viszont rengeteg lőszer van benne.Az első órában nagyon furcsa volt,hogy nem kell újratöltenem olyan gyorsan.Ha lenne vmi komoly könnyű géppuska és azt írnátok,hogy mindent összevetve hasonló támadása van mint egy m4-nek lehet,hogy olyat használnék. -
Elims
veterán
válasz
arnikusz #36123 üzenetére
5-ös fertőzési esemény: Ezt én is köszönöm!!! (+a google-ban megtalálók)
-
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #36107 üzenetére
Több ezer óra után is csak coop.Ha meg véletlenül megunom majd,előveszek egy másik játékot.
Ha jól vettem ki az írásaitokból,több karakterrel meglehet csinálni a legendás nehézségű küldetéseket többször is úgy,hogy ad vmit.?Egy karakter/hét/küldetés.
-
Elims
veterán
válasz
TommyS_27 #36099 üzenetére
"...ha lelövök egy gyenge játékost még nem érzem magam szarul!"
Amikor te kezdted és téged szedtek ki akkor is ezt mondtad?
De átgondolom a dolgot és ebben a topikban azt fogom gondolni az ilyen hsz-oknál,hogy "ez csak egy játék".
Nem vitából írok ide,rengeteg okosságot tudtam meg az elmúlt pár hétben,nem szeretném ezt megszüntetni.A játékban,fekete zónában változatlan maradok és simán leosztom a "rugót" head-set-en.
(Bár az utóbbi pár napban találtam jobb loot szerzési lehetőséget a legendás nehézségű küldetésekben,így inkább ott megyünk.Ott azért szaladunk egymáshoz,hogy felkeltsük,nem,hogy lenyomjuk.) -
Elims
veterán
válasz
TommyS_27 #36097 üzenetére
Nekem az gyökér aki 20x egymás után lenyomja a kezdő senkit és még finoman fogalmaztam..
Az a "rugó" aki odaáll egy vele kb. azonos szintűhöz (cuccairól már megmondja egy igazi "rugó",hogy vele azonos szintű e).
Szóval nem fogom elengedni és ha netalál egy gyökér a játékban ugyanúgy megmondom neki,hogy jóba lennék szinte akárkiével.Annyira fel tud húzni,hogy személyesen a száját szaggatnám szét először pedig vmennyire békés természetű vagyok.
Remélem érted a lényegemet. -
Elims
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #36068 üzenetére
Ezt most sajnos nem tudom,de számra nagyobb a sebzése a m4-től.
HKorn,Micafighter: Köszönöm!
Vajon a tervrajzok azok mindig maradnak ezek vagy sietnem kell egy-kettő vásárlásával,mert x időnként változik?Krissz: "...az ember mit is vár el ettől a fórumtól az előzményeket látva."
Ugyanezt mondom én is.
Tommy: Pedig te leginkább ezeket a gyökereket gyomláltad parádés módon.
Remélem folytatod a jó szokásod. :-)
Most linkelném a youtube linked,de nem találom. :-/// -
Elims
veterán
válasz
micafighter #36049 üzenetére
Amellett,hogy egyetértek MrFrakkal és Portásszal tökéletesen igazad van.
Egyébként meg nem használtok komoly orvosi vagy politikai angol hosszú mondatokat.
"Chc"/"Chd"/és társai vannak.
Ez egy internetes topik ahol szerintem mindegy,hogy hogyan ír az ember csak érthető és ne tuskó legyen.Krissz: Esetleg nem azért nem szereted a last stand-et,mert oda keményebb játékosok járnak és csak 20-asokat keresnél?
Van most a tervrajzosnál egy ak tervrajz elég baráti áron,megérheti megvenni úgy,hogy pár nappal ezelőtt megvettem a könnyű m4-et?
Láttam,hogy kb.400-500-zal nagyobb lenne az ak sebzése viszont a m4 meg 850L/P+olyan cuccokat raktam rá amiktől most szinte semmi visszarúgása nincs+nagyon jó pontossága van. -
Elims
veterán
válasz
TommyS_27 #36023 üzenetére
Igen,ezt tudtam,de a tervrajz vásárlás után már a tárgykészítőnél vettem észre,hogy milyen hátizsákom van.
Az őrszem döntése hátizsákom páncélértéke+az egy nagy értéke is elég jó és a legfontosabb,hogy párban van vmivel (nem tudom hirtelen,hogy mivel),így nekem ez az arany hátizsák nem sokat ér,de később hátha jó lesz.
Vagy ha van vmi ötletetek már cserélem is le.. :-) -
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #36021 üzenetére
Köszi!!! :-)
Megvettem azt a tűzfegyveres hátizsák tervrajzot 665 phoenix credit-ért.Kár volt. :-(
A nálam lévő őrszem döntése mindenben jobb. -
Elims
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #36016 üzenetére
Én is néha pislogok,de örülök,hogy írják.Sok okosságot lehet megtudni.
+többen angolul játszátok a játékot és nekik az a természetes.
A lényeg,hogy írják a jövőben is. :-)
Én magyarul játszom és azt írom ami eszembe jut. :-)Woker:
Arnikusz: Értem.Pont tegnap (legendary közben) cseréltem le a pulse-t a heal-re viszont a gurulós bombát (seeker mine?) már nem engedte erre a ládára.
?
Csak vmi pillanatnyi gond lehetett vagy nem lehet együtt a kettő?
A "super varázslatom" a mkit felkeltő akármi.
Lehet,hogy a három nem lehet együtt? -
Elims
veterán
válasz
arnikusz #35986 üzenetére
De,olyan kemények! :-)
Honnan lehet szerezni/venni elektronikás ládát? :-o
Red: "Mindenki a saját lootját látja! Te nem látod az övét, ő sem a tiédet."
Köszi szépen!!
Woker: "...te nem érted."
Ez már a 2.(?) eset amikor ilyesmit írsz.
Szerintem olvasd el mégegyszer.Nincs benne erre a válasz
"...egy boss megölése után,ami cuccot elejt,azt mki felveheti vagy csak a legelső aki odaér?"Nem akartam,hogy ha mondjuk egyetlen dolgot ad azt én vegyem fel a többiek előtt,de így,hogy mki kap vmit így nyugodtan rámegyek.Azt mondjuk sejtettem,hogy mki random-ot kap,nem egyformát. (Persze biztos vannak olyan küldetések ahol megvan fixre a cucc).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest