- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
válasz
Rossonero89 #41968 üzenetére
Úgy látom valakinek hormontúltengése van...
Nem tehet róla, iskolában állandóan verik, most legalább még kiadhatja magából a dühét. Péntektől úgyis verik majd megint.
-
Lifer092
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #41927 üzenetére
Nem vagyok benne biztos hogy egy játékkal játszunk...
GE vége óta, én egy classi itemet sem kaptam, semmilyen bosstól, se fertőzésiből, se sehonnan... -
Lifer092
senior tag
válasz
xyvalaki #41756 üzenetére
PvP szempontból ez a játék már nem is lesz másabb soha....
Nagy nehezen rászántam magam az LS megvásárlására is, de kár volt, ahogy gondoltam....Nagy ritkán megyek 1-2 kört, max kettőt. Idáig minden körben halhatatlanok, seekeresek (még 1.7 előtt), DeadEye fanatikok voltak. Az volt a legélvezetesebb mikor a rogue csapatban volt 4 DE. A chat ablakban csak ezt láttam:
AB megölt téged
AB megölt téged
AB megölt téged
AB megölt téged
AB megölt téged
AB megölt téged
AB megölt téged
AB megölt tégedtermészetesen már 200 kilométerről, és 1 találattól feküdtem overhealből... Itt meg is köszöntem az LS-t. Elég volt ennyi belőle.
Nekem nem a DE -vel van bajom mielőtt itt bárki agyonverne, csak maga ez a rendszer egy bután megalkotott dolog... szvsz.
-
Lifer092
senior tag
válasz
simonl #41625 üzenetére
Pont az ILYEN hozzászólások indítják be a flame"throwert" itt. Hogy mindig van aki beleköt abba hogy itt néhányan panaszkodnak erre - arra. Miért baj ez, nem értem?
Az hogy felnőtt férfiként ki mi után rohangál az egyéni döntés, van aki nők után, van aki a pénze után, vannak akik a NinjaBike után. - Köztük én is az utóbbi után. - Attól hogy valaki felnőtt, és férfi, és esetleg családos még lehet a kikapcsolódása a játék délutánonként/esténként. Nincs ezzel semmi baj, és azzal sincs hogy ha valaki panaszkodik azért, amit ismét nem sikerült megoldani a stúdiónak.
Igen, nem a PH-s Division fórum a Massive elsődleges látótere, de tök mindegy, azokkal sem foglalkoznak akik a hivatalosra írnak be...
Na de mindegy, evvan'.
-
Lifer092
senior tag
Tegnap esti pozitív csalódás a DZ-ben...
DZ2-ben a bejáratnál próbáltuk az asszonnyal a Firecrest szettemet. Berugóztam, de úgy voltam vele ha lelőnek-lelőnek nem érdekel túlzottan. Ott álltam a turret mellett, majd egyszer csak a HKU-Aeon (vagy valami ilyesmi neve volt), odaállt mellém. Pont tőle nem vártam volna azt, hogy nem lő instant sz*rrá, de nem így történt. Áll mellettem, nézi a turretet... Intek neki, visszaint. Írom neki chatre hogy it's just a test. Írja hogy: Yea^^
Hátralép, elkezdi szedni a turret, de felrobbantottam hogy ha már ő sem kötekedik, akkor én se. Írta hogy lol, good damage. Még mászkált ott kicsit aztán bement checkpointra...Hm... Fura volt, pláne tőle/tőlük volt ez meglepő, mert van pár negatív tapasztalatom velük. De tegnap ez tetszett.
A másik, ami nem OFF:
PS2Q és M.D.R. - P.T.D.R rpm hackes, teleportos csalók, éhesdisznóval. Tegnap este összefutottunk velük... -
-
Lifer092
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #40871 üzenetére
Mondjuk az ilyen világtalan IQ blasterektől mást nem is vártam... Tisztán játszva annyi harcértékük nincs mint a debreceni asszonykórusnak.
-
Lifer092
senior tag
Tegnap este összefutottunk a MaD - klánnal, köztük volt 1-2 DmB tag is...
Elég ha annyit mondok hogy: Attttyaúristen...?
-
Lifer092
senior tag
Úgy vélem, hogy ha meg tudnák oldani ezt a két elég bosszantó csalást/glitchet már "sokkal" jobb lenne a játék.... Relatíve "sokkal". Persze a többi sz*rság attól ugyanúgy ott marad, a teleport, wallhack, aim és had ne soroljam tovább... De legalább kettőt már "kiütnének".
A legnagyobb gond az utóbbi időkben a szerverekkel volt, vagyis hát a felhő hostinggal amit bérelnek. Amíg béta volt a játék addig az Amazon Cloud szolgáltatáson voltak, most már biztos nem azon vannak... De ami az 1.6 óta megy az egy totális katasztrófa. 3-4 napja konkrétan egyfolytában olyan lagg volt, hogy 20 perc után rage quit et nyomtam, mert semmi értelme nem volt tovább "játszani" úgy. Esküszöm, ha a párom nem játszana vele akkor már rég letöröltem volna, és ha majd van érdemi változás visszateszem... Nagyon szeretem ezt a játékot, iszonyat potenciál LENNE benne, de fosnak bele. - Talán ezért is van még MINDIG fent, minden hibája (amiből azért akad jó néhány) ellenére is...
Remélem valamit csinálnak ennek a kapcsolati problémának, mert már nem is a csalók lesznek a fő probléma a végén ha így halad, hanem a játszhatatlanul laggos fos szerverek, a 200-300 as válaszidőkkel....
.....Sebaj tegnap este stressz levezetésnek tökéletes volt a DOOM egy 2 órás Doom soundtrack-el a háttérben...
-
Lifer092
senior tag
Mi van ezzel a fossal már megint? Uplay-be vagy nem enged belépni, vagy ha beenged, akkor barátok közül senki sem elérhető... Aki mégis fent van, azt is offline mutatja, de most már egy barátot sem mutat hogy fent lenne. Barát listát sem tölti be....
-
Lifer092
senior tag
válasz
Anonymus23 #40764 üzenetére
Vagy ha észleli a játék hogy spammeli a shiftet valaki, akkor jönne három Delta egymás után, 3 Mike, 2 Uniform. Utána kékhalál, aztán egy missing bootmgr, és végül egy ransomware-t indítana a gépen.
... Tudom semmi értelme ennek a hsz-nek de jól esett.
-
Lifer092
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #40733 üzenetére
Azt a részét ismerem, de szerintem sok olyan fogyatékos van aki püföli a shiftet...
Mert ahhoz is hülye hogy legalább már akkor bemakrózná ha már glitchel.
-
Lifer092
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #40708 üzenetére
Azt nem értem amúgy, hogy az ilyen normálisan játszani képtelen fogyatékos emberek abból állnak ki hogy verik izomból a shift gombot mikor futnak.... ?
Annyira szánalmas...
-
Lifer092
senior tag
-
Lifer092
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #40684 üzenetére
Kiégtem....
-
Lifer092
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #40682 üzenetére
Valami ilyesmi lehet az ubisoft szerver a PTS után:
-
Lifer092
senior tag
válasz
Micsurin #40680 üzenetére
Szerverek terén nem valószínű, maradnak az olajban eláztatott félig nyers sültkrumpli szerverek...
Sajnos nálam is, és az asszonypajtásnál is folyamatosan Delta hibákat dobál pontosan amit neked is. De van Mike és Delta C-0-200 is szépen. Beragadó skillek, fegyver nem lő, mobok teleportálnak, player lelőhetetlen, gránát már a "levegőben robban" kb. ahogy írták is mire mutatja már fel is robban....Katasztrófa a helyzet.... Már csak egy free-weekend kellene a totális apokalipszishez...
-
-
Lifer092
senior tag
-
Lifer092
senior tag
Na gyerekek, ezek a kiváló játékosok egy szerveren voltak, el lehet képzelni mi ment ott:
Trevor
Beast-Sufi
XeR klán
Wolf klán -
Lifer092
senior tag
Ez tényleg így van, épp írni is akartam VTom fórumtársnak amikor azt írta hogy a kekszék bandája is csaló, hogy melyik nem az? ....
Nem akarok konkrét számokba bocsátkozni, de maradjunk annyiban hogy nagyon-nagyon-nagy százaléka a klánoknak tuti csal, vagy így vagy úgy, vagy szembetűnően és pofátlanul, vagy "okosan" alig észrevehetően, de csal.
- Régen (3-4 hónapja) még írták többen hogy szervert kell váltani ilyenkor, ebből is látszik hogy azóta mennyit romlott a helyzet, mert most már kb. fél nap abból állhatnánk ki, annyi csaló lett. Az elmúlt hetekben NEM volt olyan szerver ahol ne lett volna csaló... Ha épp megtelt a szerver amikor becsatlakoztunk, akkor váltás után is egy olyan volt ami tele volt csalóval... Már írtam azt is hogy a rengeteg laggot, nagyon magas válaszidőért a csalók is elég nagy százalékban okolhatóak, mert bizony meg tudja hülyíteni a szervert a sok gányolás amit "kliens" oldalon tesznek a "játékosok". Ennek a játéknak, a fair játékosok szempontjából már réges-régen leáldozott, ezen már kár elmélkedni, ez sajnos már tény. Az anti-cheat védelmet már a játék fejlesztésekor elb*szták azzal, hogy a játék kb. 95%-a a kliens oldalon tárolódik és ennek tetejében még nem építették bele a netkódba az elején a BattleEye-t. - Innentől már régen megette a fene'... Gondolkodtam azon hogy megveszem az LS-t, de veszi a bánat.... Elég nekem a DZ dugig csalókkal, nem kell nekem egy Cheater DLC 4 ezerért...
(Sajnos már ezzel a szemléletmóddal kell nézni a játékot.)
-
Lifer092
senior tag
válasz
Anonymus23 #40377 üzenetére
Már réges-régen....
Ha nem lenne még számomra olyan dolog a játékban ami engem szórakoztat (pl. most jelenleg farmolás az asszonynak), illetve ha nem játszana ő is, már régen abbahagytam volna, mert ami itt megy az már napról napra katasztrofálisabb...De már így is elgondolkodtató néha, mert lehet akármilyen szetted ha a szerver 90%-a csaló, a másik 10% meg kezdő és farmolgat PvE szettben...
Engem a nonstop overhealesek tudnak idegileg kikészíteni, kb. le sem tudod róla lőni. Persze, lehet az ilyen healer, na igen, csak akkor valószínűleg nem sebez olyat, hogy kitöröl 3 sec alatt...
-
Lifer092
senior tag
Ez nálam is így van, de tegnap összefutottam a So_Ein klánnal. Köztük volt keksz is, meg a másik három. Sikerült hármat megborítanom, utána persze visszajöttek, beraktak valami "zenét" amiben szép angol szavak szerepeltek. Aztán még birka keringőztek, és utána jött a második felvonás, de lelőttek mert mind a 4 overhealbe rakta magát, sok esélyem nem volt. De legalább egyszer feküdtek...
2 napja egy orosz (ha orosz volt egyáltalán) sráccal futottam össze, behívott csapatba. Kiderült hogy healer, szóval elég hamar felszaladtunk manhuntra, kétszer is...
Ment is a barátlistára...
Szóval 1 pozitív élmény számomra az oroszokkal kapcsolatban.
-
Lifer092
senior tag
válasz
#35434496 #40257 üzenetére
Van már itt annyiféle-fajta csalás, glitch, minden hogy azt már követni nem lehet.... Szerintem még egy ilyen stílusú játékhoz nincs ennyi csalási lehetőség mint a Divisionhöz....
De az már tényleg kezd nagyon "vicces" lenni, hogy lassan olyan szerver nincs ahol ne lenne csaló, vagy pofátlan formában, vagy kevésbé pofátlan/észrevehető formában használva a csalást...
-
Lifer092
senior tag
Valakinek további tapasztalata a XeR - nevű klánnal? Én akárhányszor összefutok velük, mindig halhatatlanok....
Rossonero, szerintem szerver oldali dolog van. Ma délután megint elkezdett laggolni, LS konkrétan játszhatatlan volt... Lőttem a játékost, egy helyben futott, következő kép már az volt hogy meghaltam...
-
-
Lifer092
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #40171 üzenetére
Jajjj, Meme barátom de szeretem... Tegnap összefutottam vele délután, meg a haverjaival, megkérdeztem hogy megy még a makrózás? Nem válaszolt, inkább megmutatta hogy igen!
Csaba_HUN:
Bizony, nem kis előnyt szerez ezzel harcban! Pláne ha úgy rángat is hozzá hogy konkrétan 6 ember körbeállva nem tudja lelőni... Meme barátom is ilyen. - Ha valaki manhunt vagy rugóként fut így, esélyed nincs utolérni ha csak nem makrózol te magad is. - Egy személyes példa kb. 3 héttel ezelőttről, futok-futok (nem rugóként) láttam a térképen hogy a távolban kb. 0.4km-re rugóznak, ezért ellenkező irányba futottam, mert értékes (kivételesen) loot volt nálam, én meg egyedül voltam. Egyszer csak azt látom magam mögé pillantva hogy már mögöttem vannak, futok, ránézek a térképre, mögöttem felvillan a halálfej kb 40 méterre, majd 30, majd 20, és végül..... lefeküdt mindkettő mert lelőttem.Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy ennyit jelent a makrózás.... Undorító dolog de igazából mindegy is, mert amíg ebben a játékban adott a lehetőség ilyenekre, ezeket ki is fogják használni...
-
Lifer092
senior tag
válasz
foxymaxy #40136 üzenetére
Hetente egyszer tudod megcsinálni a Time Square, Warrengate Powerplant, Napalm küldetéseket legendás nehézségen. Ezek fixen adnak a sikeres teljesítés után 1 exo ládát. Ezen felül, a négy betörés is ad 1 exo ládát Hősi nehézségen: Falcon Lost, Clear Sky, Dragon's Nest, Lost Signal.
A kihívás nehézségen teljesített egyéb főküldetés nem ad exo ládát, csak az esetlegesen ott található nevesített boss (Pl. Lexington) DOBHAT exotic itemet. Ha egyszer 1 héten belül már megcsináltad a betöréseket hősi nehézségen, vagy a három küldit legendás nehézségen akkor utána már nem fog újabb exotic ládát adni, ha újrajátszod legendás nehézségen.
Remélem érthetően leírtam...
A csalókról meg annyit, hogy rengeteg van DZ-ben és LS-ben is, sőt ha röhej ha nem, még Survival PvP módban is.... De nem csak ilyenek akik pofátlanul csalnak, elég sok ember sajnos "okosan" csal, ami szinte alig észrevehető, ilyen pl. a Norecoil, AIM (ha jól be van állítva) és társai. Plusz a "God mode" -ról nem is beszélve, amikor egy player kb. 5 másodpercenként overhealbe teszi magát és konkrétan lelőhetetlen.A szerver laggot sajnos nagyban befolyásolják a csalók is, a speedhack, rpm hack és társai olyan válaszidőkre kényszerítik a szervert ami sok esetben könnyen megboríthatja a stabilitását.
-
-
-
Lifer092
senior tag
Tegnap olyan dolog történt, amiről még álmodni sem mertem volna.... Na jó, talán mégis...
Esti DZ történet, szépen farmolgatunk, rugó vadászat ha éppen volt stb. DZ7 -nél megjelent két rugó: AnatolijAAA és a társa Polskiy_RUS. Mondom jó, menjünk rájuk. Bementek a nevezetes pontra, azt hiszem a bevásárlóközpontnál, megyünk utánuk. Én beljebb megyek, pont jönnek velem szembe a folyosón, elkezdem lőni, majd előkerült a fénykard falon keresztül és kinyírtak. - Mondom oké, tipikus csaló ruszki banda semmi meglepő nincs ezen.... DE! Ami ez után történt az minden képzeletet felülmúlt, MAGYAROK VOLTAK! Nem nyomtam rögtön rá rögtön hogy visszadobjon ellenőrzőre, és magyarul beszéltek, "Vigyázz, van még egy Sniper" stb. - Csak tudnám mire kellett vigyázni, mikor 9 millió rpm-el falon keresztül mindenkit lelőtt.... Olyan szinten kiégtem, hogy kb. ilyen fejjel játszottam a maradék időt még:Ez már tényleg az aljának a legalja.... Magyar, rpm + wall hackel hát ez már teljesen no comment nálam....
-
Lifer092
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #40025 üzenetére
Már most is az, fél órája ismét elkezdett okádék módon laggolni az egész....
-
Lifer092
senior tag
válasz
persil #39961 üzenetére
Persze tudom, de gondolom esett neki külön, ugyanoda (sőt biztos mert odament és utána megjelent nála a "kimenteni való") és inkább megvárta amíg mi megnézzük a sajátunkat és csak utána mert odamenni...
Igen, magyar nyelven Suplus SVD van írva, de én valahogy mindig odaolvasom az R betűt aztán így nálam magyar nyelven is Surplus SVD.
- Na a magyar szöveges fordítást meg külön hagyjuk, Sólyom elveszettnél egyszer bekapcsoltam, elég volt.
Szerintem minden stresszt, dühöt belevittek azokba a mondatokba akik fordították! ....
-
Lifer092
senior tag
válasz
arnikusz #39955 üzenetére
M700 és egy MP7 ~ 1003RPM.
Tetszetős, pedig csak "poénból" raktam össze a szettet, aztán tegnap eléggé meglepődtem mikor fejre one-shot volt egy rogue a supply dropnál.
Utána messzire elkerült minket, sőt még segített is mobokat lőni utána inkább.
Amit dobott a nevesített boss még azt is megvárta még mi megnézzük, és csak utána ment oda.
Vicces volt.
Surplus-t lenne jó még szerezni....
-
Lifer092
senior tag
válasz
arnikusz #39950 üzenetére
Igen, tegnap volt kétféle Delta is egyszer egy C-0-1276 aztán egy C-1-200. Meg volt pár apróbb lag, de nálunk megszűnt az a borzasztó durva lag amiről már írtam itt korábban kétszer. Hálistennek....
Tegnap sikerült életem első 1v4 közelharcát abszolválni DZ6 kimentés előtt. Úgy bepörögtem utána hogy lett az asszonnyal másik 10 rugó killünk.
Egy arany sniper/rambó builddel, 270k szívóssággal. Pedig még a sárga ultit is elnyomták, ráadásul az egyikőjük még pajzsos is volt, magam sem tudom hogy sikerült, nagyon képben voltam akkor és ott ezek szerint.
Nagyon büszke voltam magamra....
-
Lifer092
senior tag
válasz
#35434496 #39662 üzenetére
Na hát ezt a lag témát hagyjuk.... Kb. péntek óta szó szerint játszhatatlan az egész, de nem csak DZ, PvE terület is.... Asszonnyal játszottunk, őt speciel állandóan Delta C-0-1276 hibával dobálja ki kb. negyed óránként. De van teleportáló mob, egyhelyben futás, küldiknél a mobok nem jelennek meg csak 1-2 perc múlva de akkor már rég lelőttek a semmiből....
Szóval ja, nagyon király valami már pár napja a játékkal....
-
Lifer092
senior tag
Másnál is van ilyen brutális szerver lag? Konkrétan játszhatatlan a játék... Most pl. a Warrengate erőműnél volt kegyetlen, eldobtam a seekert és nem robbant fel, plusz azt mutatta hogy sehol senki, következő percben meg ott volt az összes mob és meghaltam.... Wtf?
Nem sebződnek, teleportálnak, van hogy lőni nem tudok, golyót eldobni, helalelni..... Játszhatatlan az egész...
-
Lifer092
senior tag
válasz
Rossonero89 #39523 üzenetére
Ebben már sohasem lesz igazi anti cheat... Felesleges reménykedni is, gyökereiben el van b*szva a netkód ilyen téren, de erről már nagyon sokat cikkeztek külföldi oldalakon. Van néhány elemzés is.
Lehet én is csinálok egyet, programozóként hátha kicsit belelátok...
Meg mert érdekel.
-
Lifer092
senior tag
Nevetséges hogy mostanában az a divat, hogy lövi az ember a mobokat, direkt befut elém valami nyomorék debil, hogy belelőjek és rogue legyek aztán lelőjön.... Ez már komolyan mondom végtelen röhej...
-
Lifer092
senior tag
..... A hozzászólásokat olvasva ma annyiból fog állni az esti DZ nálam hogy a checkpointok között gyorsutazok amíg beszerzem a vendoroktól ami kell. Aztán megyek PvE-re.
.... Csak nehogy lelőjenek a checkpointnál!
-
Lifer092
senior tag
válasz
#75376384 #39272 üzenetére
Ugyan, nem kell messzire menni. Én 2-3 naponta összefutok ilyenekkel, múltkor (2 napja) egy player volt a kimentésnél, elkezdte vágni a kötelet. Én meg jó kis lesből' elkezdtem lőni a 9000+ tűzfegyveres, relatíve egész jó DeadEye szettemben, de érdekes volt a csóka, mert kb. alig sebződött, plusz utána elkezdtem mp7-el lőni, meg se érezte szinte, állandóan overhealbe tette magát, kb. 10 másodpercenként.... Ja de persze ő úgy sebzett engem mint ha lézerkard lenne nála. Szóval egész érdekes volt, tudtommal magas tűzfegyvernél (gondolom az volt ha így sebzett), nincs ilyen magas elektronika/képzettség amivel ilyeneket tudna healelni...
Szóval ja, sok érdekes dolog van....
-
Lifer092
senior tag
Nekem az volt az örömöm utána aznap este, hogy esett egy 1001-es Skull kesztyű DZ-ben egy bosstól...
Feledtetett mindent.
-
Lifer092
senior tag
válasz
Gtaati #39198 üzenetére
Én már tényleg nem tudom ki cheatel meg ki nem, lassan már meg sem lehet mondani...
Annyi csaló van már hogy fenomenális, LuX, NoMAD, Trevor bácsiék, USSR -ék, CCCP -ék'... A single játékosokról meg már nem is beszélve, tegnap délelőtt is azt hittem hogy kettéfejelem a billentyűt már tényleg, amikor rámentem a rugóra, 1v1 -be nem tudtam lehozni kb. 10x egymás után, amit egy jó hangos: b*meg az any*dat kijelentés mellett egy ALT-F4 kombó követett... Úgy lecsapta a 370k szívósságomat mint ha 240 ezer lett volna kb, persze én semmit nem sebeztem rajta, meg sem mozdult az élete, még akkor se ha gránátot vágtam alá, és nem overhealben volt, hanem az alap életerő volt neki. Meg se rezzent... Pedig már úgy mozogtam ide-oda már hogy majdnem epilepsziás rohamot kaptam, és folyamatosan eltalált, kicsit sem volt érdekes az sem.... -
Lifer092
senior tag
Azt leszámítva, hogy az Ubi még mindig nem működik, az alábbi képet küldte a kollégám ma délután:
Hozzáteszem, kb. 4 hónapja játszott utoljára, azóta a Division közelében nem volt, előtte is csak PvE only módban, még DZ-ben sem járt egyedül csak velem volt bent 2-3 alkalommal.... Szóval, igazán GG ubi...
-
Lifer092
senior tag
Dehogy, csak kimentem egy játékoson tesztelni a taktikust, annyi lett volna a dolog, de mikor lelőttem, ez az IQ bajnok mögöttem termett aztán lelőtt....
Utána pedig kinyitotta a száját... Kár volt.
Nevet nem írok ide publikusba, nem akarok itt megint @@3!!%+% -kat látni akik jönnek a sza..a...
Bocs, de ez a gyík nálam nagyon kicsapta a biztosítékot ma délután....De itt befejezem, nem írok többet erről...
-
Lifer092
senior tag
Ma volt szerencsém a DmB egyik tagjához, egészen pontosan a fő értelemhez, szerintem nem kell konkrét nevet írnom ki az.... Rugó voltam épp taktikust teszteltem, aztán ledarált az értelem megtestesítője... Utána felettem állt aztán 18+:
es hasonló kifejezésekkel illetett... Továbbiakat hagyjuk inkább....gyere vissza köcsög, verjem a szádba -
Lifer092
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #39043 üzenetére
Engem nem raktál be az "Exceptions" fül alá, mert nekem azóta sem dob értelmes cuccot....
-
Lifer092
senior tag
válasz
#75376384 #39006 üzenetére
Nem vagy ezzel egyedül, nekem DZ-ben csak: Midas & Hungry Hog szabály van életben ami a lootot illeti. Én akármit takarítok ki, legyen az fertőzési esemény, nevezetes pont, nevesített boss, PVE terület úgyszint, soha nem kaptam idáig semmi értelmeset... Én kb. csak a fix egzotikus lerakatból kapok olyat, de ott is természetesen vagy rakás f*s, vagy már van belőle 7...
Mint múltkor, 6 egzotikus ládából 3 Barret, mind a 3 kuka... Örültem...
-
Lifer092
senior tag
Az oroszoknál le sem nyugszik, mert még az is hackelve van!
Elims: Akkor megnyugodtam!
Fura nagyon, nálam még soha sem világosodott ki mikor játszottam, lehet "túl hamar" végzek vele, általában mindig olyan 25-30 perc hátralévő idő körül már kimentek. Legközelebb majd továbbhúzom a dolgot!
A DZ lootos cucchoz visszatérve, nekem állandóan Midas esik... Így hogy most Snip3r visszállította a loot generátort globálisra
, ma megnézem a fenti DZ területen mi a helyzet. Mert ez így nem állapot!
-
Lifer092
senior tag
Arany cuccokat csak DZ-n belül tudsz már kraftolni magadnak, DZ-n kívül csak zöld, kék, lila cuccokat szerezhetsz és csinálhatsz. De nyersanyagokból nagyon elvétve találhatsz aranyt, DZ-n kívül. Ezeket leginkább közvetlen a DZ "fala" mellett találhatsz, vagy az ahhoz közeli pontokon.
DZ-n belül, én mindig rohanok a divtech lelőhelyekre, összeszedni, majd a DZ2 mögötti rejtekhelyre összerakni az arany cuccokat. Ha ez megvan, és még maradt időd, utána lehet még pontgyűjtés gyanánt mobokat ölni, stb.
-
Lifer092
senior tag
válasz
Anonymus23 #38944 üzenetére
Én azt nem értem, hogy az ilyen embernek komolyan ennyi pénze van, hogy állandóan megveszi a játékot ha kivágják?
Márpedig vágták már ki, mert legutóbb amikor engem lelőtt akkor DZ level 34 volt, biztos nem most kezdte az első karakterét...
Nevetséges, nem fiókot kellene ide bannolni, hanem IP -t... Bár manapság már arra sincs semmi fix és végleges megoldás, rengeteg módon ki lehet játszani azt is. Ezeknek csak az anti-cheat használna, semmi más.
-
Lifer092
senior tag
Ahogy arnikusz kolléga írta az is tökéletes megoldás.
A fegyver nálam mindig arany G36, vagy arany M60 és vagy szintén arany M44. Legalább egy arany tár kiegészítővel. Arany cuccot úgy tudsz szedni, hogy gyűjtesz divtechet. DZ2 bejáratánál lévő "manhunt kempelős" helyen találhatsz ott van 1 láda (nem tudom 1.6.1 -es átalakítással azt a ládát ott hagyták -e?), illetve ott rögtön lent az aluljáróban vagy 3-4 ládát, DZ1 kimentési terület felé ha felmész az aluljáróból ott szintén lesz egy divteches láda. Ez ládánként 2 darabot ad. Tehát ha ezt mindet összeszeded akkor 14 divtechet már is ad. Abból tudsz majd arany cuccokat kraftolni rejtekhelyen DZ-ben.
Én is mindig DZ2 tetőn hívok kimentést, nálam annyi különbséggel hogy én nem sprintelek le a Humvee mögé, hanem balra átmegyek a kimentési terület mellé, és ott vagyok heal ládában a kémény vagy fal mellett, onnan szedem ki a Huntert mindig. Az is egy jó hely szerintem.
-
Lifer092
senior tag
Egyedüli manhunt volt, csak úgy borultak a játékosok ahogy illik.
Kérdeztem tőle chaten hogy sikerült beüzemelni a cheatet? - Írja hogy what? I never cheat in my life. Just my skillhaste is good.- Mondom aha, értem.
Akkor hozyain se csaló, csak magas a képzettség gyorsítása, meg jó a tűzgyorsaság bónusz a táron.
-
Lifer092
senior tag
válasz
Gtaati #38757 üzenetére
Megmondom őszintén így már én is jártam, sajnos, azt kell mondjam (és ez elég szomorú) sokszor! Nem csak az a bizonyos klán, akikre szerintem Razor is gondol. Voltak már más magyarok is, akik manhuntban meg akármiben szétlőttek, holott a nevemben kint volt a HUN. Sőt akkor is belém álltak mikor nem voltak akkor még épp sem rogue sem manhunt...
Ez viszont nekem is nagyon bosszantó, hogy magyar-magyart lő... Nemá'.
Legalább ha már barátkozni nem akar a másik magyarral, menjen el mellette és kész... De annál gázabb nincs mikor egymást irtják/irtjuk DZ-ben. Szerintem. De ez is az én véleményem/meglátásom.
Na de a legundorítóbb és legaljasabb dolog az volt, amikor kérdeztem van -e valaki a szerveren, mert totál kihalt volt. Írja az egyik hogy itt vagyunk XY helyen. Menjek oda. Odamentem, lerakták a heal ládát, aztán szétlőttek 4 -en mint ahogy azt illik... és az nem a Dokk munkások Betéti társasága volt...
Na az ott és akkor úgy felbasz*tt hogy nickemből levettem a HUN-t, és 1,5 hétig DZ közelébe nem mentem...
-
Lifer092
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #38743 üzenetére
Félreértések elkerülése végett, én se nem PvP Only, se nem PvP huszár nem vagyok. Ez látszik is a 88 rugó ölésemből...
Manhunt, rogue már többször is voltam persze. Én is megértem azt aki PvE -re megy be, mert ahogy mondtam nem kizárólag PvP ONLY a DZ, csak egy lehetőség a PvP -re. Többnyire én is PvE / Farmolás gyanánt megyek be, az más hogy ha közben van akció. Én soha nem megyek rá játékosra amíg ki nem menti a cuccát, megvárom, és utána ha úgy van. Olyankor többnyire jobban belemennek a harcba, pláne hogy csak én bukhatok akkor már. Én meg szimplán funból teszem, se a loot nem érdekel se semmi.
Persze nem egyszer volt már olyan, hogy a kis ártatlannak tűnő "PvE" játékos, aki eddig csak mobokat lőtt, gondol egyet és nekem jön, ilyenre is volt számtalan példa már, szóval azért visszanyalhat a fagyi könnyen... Többször fekszek én, mint más, sajnos túl jó a szívem.... Viccen kívül. Erre fáztam már rá nagyon sokszor...
Sőt, Survival PvP -t csak egyszer csináltam, de még most is bánom az arra elvesztegetett időmet... Mert akkora hülyeség Survivalba a PvP mint kemping biciklire a tárcsafék.
Én ha rá is megyek egy játékosra, azt úgy teszem ahogy írtam fentebb, plusz nem kezdem noobozni, se nem táncolok a hullája felett. Egy játékosra soha sem megyek kétszer, persze kivéve ha utána rám jön újra, pláne ha látom hogy nagyon könnyen lelőhető. Mert akkor elég esélyes hogy nem feltétlen PvP szettben van. Na de mindegy, nem akarok magyarázkodásba bocsátkozni, egy a lényeg, és szerintem ezt mindenki tudja vagy tudnia kell, hogy a DZ egy lehetőséget ad a PvP-re, ami járhat azzal hogy rámennek az emberre...
-
Lifer092
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #38733 üzenetére
Kértem az Ubit hogy neked minden exoticot Ninja Bike -ra tegyenek át.
-
Lifer092
senior tag
Ezt ahogy az előttem lévő két hozzászólás is leírta már, a PvE Only emberek miatt elsősorban. Pedig a DZ az egy PvP terület, ami persze nem azt jelenti hogy egyből agyonlőnek ha belépsz az ajtón, sőt, nálam is már nem egyszer volt hogy 2-3 óra farmolgatás alatt a kutya nem szólt hozzám, pedig összefutottam jó pár játékossal, meg csapattal is. Tehát aki PvE, az is tud érvényesülni a DZ-ben, csak benne van hogy bármikor, bárhol lelőhetik... Csak sokan nem tudják helyén kezelni hogy ha lelövik őket, pláne ha egyedül vannak és cucc is van náluk. Pedig a DZ egy ilyen hely, én is úgy vagyok vele ha egyedül megyek hogy vagy fekszek vagy nem. Többnyire nem szoktam, pedig egyedül járok nagy részben, és nem vagyok egy atom űber állat pro PvP játékos sem. Mégsem rinyáltam sose hogy ha lelőttek, jó, akik szemét módon rámennek az emberre állandóan az már más tészta, de a többi részét ne kavarjuk ide, az már másról szól....
-
Lifer092
senior tag
válasz
#35434496 #38723 üzenetére
A mosóport én is láttam tegnap, de nem volt bekapcsolva neki épp semmi, vagy csak be volt nyugtatózva...
Tegnap csapatban mentünk (4fő), volt farmolás is de inkább PvP. Összefutottunk egy 4-es orosz csapattal, már akkor elkezdtem röhögni hogy na vajon nekik mi van ami nekünk nincs...
- De meglepően, semmi cheat nem volt, csak futottak utánunk. Természetesen nem díszkíséret gyanánt. A töltőállomáson elkezdtük lőni a mobokat, hát persze hogy VÉLETLENÜL beszalad elém az egyik, és rögtön rogue üzemmód. Egyből elkezdtek lőni, de nem jött nekik össze a mutatvány, mert kidőltek mint egy óvodás csoport a farsangi fánktól. - De hát utána ismét megtaláltak minket, mert hát olyan nem létezik hogy ők úgy lépjenek ki a játékból, hogy veszítettek.
Ketten felszerelkeztek taktikussal, majd hozták a csodálatos seekerjeiket. Nagyon vagányak voltak fent a tetőn, mondtam hogy hagyjuk mert teljesen felesleges felmenni. Lejárt róluk a rogue, lejöttek, dőltek megint mint a dominó, egyből ahogy nem tudott a seeker robbanása "kis helyre" koncentrálódni semmit sem értek....
Az oroszok nem nagyon szeretnek veszíteni...
-
Lifer092
senior tag
Hányadik Survid csinálod?
- Az elejében nekem is nagyon nehéz volt, mostanra már nem is tudom hányadik sikeres Survivalt toltam le.
A lényeg, (PvE -ről beszélünk), hogy amíg egy épkézláb fegyvert össze nem szedsz addig még a lila mobokat sem célszerű vadászni, persze sokszor rá kényszerül az ember, okosan akár kis pisztollyal is ki lehet szedni 1-1 lila bosst. Ha már van, egy normális AR vagy Sniper nálad legyen az akár zöld, azzal már bátrabban lehet irtani a mobokat, persze ésszel, mert a páncélod még nagyon gyenge az elején. Roncshoz nem is érdemes még alap cuccban menni szvsz, én mindig nevezetes pontokhoz megyek, persze ott is ésszel és taktikázással, mert bizony tudnak meglepetést okozni a mobok. DZ melletti területen pedig különösen óvatosan kell mászkálni, mert ott aztán vannak nevesített bossok, LMB, minden ami szem-szájnak ingere.
Mondanám hogy megyek veled egy survivalt, de konzolos vagy, én meg PC.
- De privátban szívesen segítek a továbbiakban, hogy ne ide "szemeteljek".
-
Lifer092
senior tag
Nekem ez rendesen Tier 5-ben van, update előtt nem volt ilyen. Valamit csúnyán összeugrasztott nálam. De nem zavar, ha kimegyek már rendesen mutatja.
Csak vicces.
Survival: Igen, eddig is így volt, ha valakit megöl a saját Huntere, de te oda mész arra a kimentésre, akkor a megmaradt + a Te Huntered is meg kell öld. Addig a helikopter amúgy sem száll le, csak köröz.
-
-
Lifer092
senior tag
válasz
bombibmw #38588 üzenetére
Jajjjj, Beast-Sufi és Lugo_SVK. Drága barátaim... Olyan jó látni a feltörekvő nemzedéket...
Az én meglátásom az, hogy rengetegen használják a cheateket. Csak ebből nagyon sok, "okosan csal". Ami még nem feltétlen látványos, és max videóból visszanézve látod meg a turpisságot. Gondolok itt az aimhack-re. (Pl. Widdz) Persze vannak az alpári gyökerek, akik aztán látványosan mindent bekapcsolnak, aim, wall, teleport, rpm hack. - Ahogy Te is mondod, sajnos már lassan az a h*lye aki nem csal. Ha így halad már tényleg csak így lehet érvényesülni, mert a fair játék eltűnik a Divisionból. Legalábbis a DZ-ből, ami a PvP -t illeti.... Szomorú...
arnikusz:
Ami a lootot illeti, valóban bütykölhetnének már valamit azzal a "random generátorral", mert számomra is nevetséges hogy semmi értelmes exoticot sem kapok, amit kapok abból vagy már van 25, vagy nincs egy se de fos értékekkel esik. Pl. Skull kesztyű, és Barret mellény. Most 6 exoticból 3 Barret mellény volt, mind a 3 fos.... Ráadásul ezeket a küldiket meg heti egyszer tudod csinálni, szóval ha használhatatlan szutyok esik belőle, akkor 1 hétig semmi. Akinek nincs ideje felhúzni több karaktert az cumizik, amíg nem csinálhatja újra a legendary -kat, meg a hősiket... Reménykedve abban hogy legközelebb talán szerencséje lesz... Bár nekem a lootokkal amióta játszok, nem igazán van szerencsém, legyen az zöld, arany, exotic... Vért izzadok mire egy használható, normális szettet összeteszek...
-
Lifer092
senior tag
arnikusz:
Ez így van ahogy mondod!
Másik: 3-4 percet néztem belőle, bőven elég volt...Az 1.6.1 -ben én leges legjobban a Loadouts funkciót várom, bár ez már korábban is belekerülhetett volna. Nagyon praktikus kis fícsőr' szvsz. Szerintem nagyon jó ötlet. Pláne hogy én is elég sűrűn építek szetteket, és hát zavaró hogy állandóan újra kell pakolgatni az egészet ha épp szettet cserélek. - Most két egész jó szettem van jelenleg, ami PvP. Egy AB, és egy D3. Kicsit idegenkedtem a D3 -tól, olyan fura, bár még mindig szoknom kell ezt a pajzsos dolgot, elég lassú vagyok még vele néha, de egész jól lehet vele játékost is irtani ha úgy adódik.
- A héten lehet összerakok egy Predátort, még ahhoz vannak majdnem fullos szett elemeim, pont lesz is hely a loadoutsban három szettnek.
Jó lenne még egy exotic szettet is összedobni, de nálam ez az egzotikus cucc dolog elég vicces. Összeszedtem 6 ládát, nem bírtam ki hogy ne nyissam fel őket patch előtt. - 6 ládából, 3 Barret (hozzáteszem mind a 3 egy ****), 1 Rhino, 1 Thompson, 1 Megállító. - 6 ládából talán az utolsó kettőnek van értelme. Bár a Thompsonból is ez már a negyedik lenne. A második alt felhúzása időközben abbamaradt, nem volt rá időm sajnos, örültem ha a fő karakteremmel tudok játszani...
-
Lifer092
senior tag
válasz
Anonymus23 #38459 üzenetére
Ugyan! Most kezdte a játékot még csak!
.... Hatodjára.
Nem cheater ő amúgy, csak jó a szett bónusza!
-
Lifer092
senior tag
-
Lifer092
senior tag
Múltkor csináltam PvP Survivalt. - Mai napig nem tudok rájönni mi az értelme a PvP módnak Survivalban... Azzal elcseszni csomó időt, hogy éppen kilépsz a menedékből, se gránátod semmid még, rögtön megtalál egy játékos és elkezditek egymást lőni pisztollyal 45 percen keresztül, közben a többi jót röhög és felszed mindent.
Nekem a PvP Surviról mindig ez jut eszembe...
-
Lifer092
senior tag
válasz
RECSKA #38236 üzenetére
Persze, tudom hogy nem mind csal, hisz én is voltam már csapatban random oroszokkal amikor nem tudtunk bandázni a haverokkal. De azért jelentős része csaló, vagy így vagy úgy. Legalábbis az utóbbi időkben csak csaló oroszokba botlottam.
players: Nem, ő nem volt ott.
De elég mókás a neve, xDosia
De utána talált magának barátokat, aztán már hárman jöttek kettőnkre.
-
Lifer092
senior tag
Az oroszok 99.99%-a csaló amúgy? Bár, szerintem nyugodtan 100% -ra is lehet ezt a számot mondani... Ha épp akkor nem csal mikor lelövöd, akkor visszajön és utána fog.
Csak mert tegnap hárman mentünk, állandóan ránk jött egy orosz. Valami TrevorRUS vagy ki a bánat. Furcsa az volt, hogy hármónkat nevetve leszedett, de legalábbis kettőt biztos, mindezt úgy hogy hárman lőttük, kint volt a shock turret, és mivel lent voltunk az aluljáróban ezért a mobok is adták neki az ívet, ütötték, lőtték, rúgták, tehát kb. 50-en lőttük vertük, sokkoltuk aztán ennek ellenére kettőnket simán lelőtt, és elfutott....
Ez úgy érzem, már nem a szimplán "jól játszik" kategóriába sorolható be...
Bár, a cheattel jól játszik az tény....
Amikor már csak egy oroszt meglátok, akkor vagy kimegyek DZ-ből vagy szervert váltok. Hálistennek mostanában nem sok orosszal futok össze, de elég röhejes hogy idáig 50 oroszból 49 cheatelt vagy így vagy úgy....
-
Lifer092
senior tag
Egy technikai kérdés...
Ugye adott az én Uplay fiókom, rajta a Division + 2 DLC.
Adott az asszony Uplay fiókja, rajta Division NO DLC.Tegnap megvettem a Divisiont, majd letöltöttem az accountjával. - A játék a gépen tárolódik ez oké. A karakter pedig a szerveren? Tehát, ha bejelentkezek az én accountommal és elindítom a NO DLC-s Divisiont a gépén akkor az én karakterem jelenik meg vagy lesz valami probléma ezzel?
-
Lifer092
senior tag
Nagyon sok olyan beállítás van a játékban, amit lentebb véve kb. semmit sem vesz észre a játékos, ha csak nem a földre zoomolva sétál. Anno linkeltem egy nagyon jó Guide-ot, nVidira oldaláról való. Képekkel szépen illusztrálva, hogy mi különbség van az adott beállításnál ha Low - High - Ultra stb. állítod. Érdemes nézegetni szerintem.
- Mert nagyon sok esetben semmi észrevehető nincs még Low és High között sem, és beállításonként nem kevés fps-t lehet nyerni.
-
Lifer092
senior tag
válasz
xyvalaki #37039 üzenetére
A 100% Accuracy-ról ne is beszéljünk. Fizika törvényeit meghazudtolva, jó így sincs sok fizika a játékban persze, de azért fun amikor a kapucnis nigga srác 4-500 méterről olyan fejeseket ad a kis pisztolyával, vagy uzijával hogy öröm nézni...
A shotis rusherek meg aztán...
BobMunkatárs:
- Ez a cheat dolog meg undorító. Hihetetlen, hogy mindenféle konkrét bizonyíték és indok nélkül permanent bant kaptál. Ez undorító...
- Ezért voltam kicsit befosva, amit írtam ide anno hogy lelőttem a gyereket, fejeseket kapott végig, aztán beírta hogy reportolt aimbotért... Szóval hagyjuk. - Ennyi erővel engem is simán kivághattak volna, ha ennyire alaptalanul permanent bant osztogatnak. - Ez azért egyáltalán nem így működik, te az Ubisoftot nem károsítod meg, neki ebből relatíve semmi kára nem keletkezik, még abból sem ha cheatel valaki. (Tudom hogy te nem, ez csak egy példa) - Ők téged viszont szépen megkárosítanak, elveszik azt, amiért fizettél és megvásároltad. Elveszik a tulajdonod, ráadásul jogtalanul és alaptalanul. Ez azért így nem játszik....
... Ez alapján össze se reakom a DeadEye buildem inkább. Végén reportolnak, aztán még az OTP Faktoringot is rámküldik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest