Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Nand_i
tag
válasz
Gondwana
üzenetére
This firmware update includes the fix for the case on a system with Microsoft Windows Vista, that the system may become to display the following error message at each power on, and then cannot boot from the hard drive. ...
Ez az én értelmezésém szerint annyit tesz, hogy a FW update akkor szükséges, ha Vista-t szeretnél a gépeden, és minden bootolás alkalmával feldobja a kék halált a leírt hibaüzenettel. Szerintem, ha gond nélkül bootol a win, és az active protection is gond nélkül megy, akkor felesleges az update.Mondjuk nekem WD ugrott a gépbe és XP-t használok, de semmi gond nem volt hdd upgrade után.
Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Macska topik
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-Link WR1043ND router
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- További aktív témák...
- Bontatlan MacBook Air 13" M4 16GB/256GB - ezüst
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest