Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Iphone applikáció problémák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
qdak
addikt
már nagyon várom h meg legyen jáccik v ki vele az 1. naon teccett

-
.:T.H:.
aktív tag
A moziban meddig kell gyakni a monsztákat?? Rengeteg ideig gyakom öket de vhogy mindig megpusztulok..
-
.:T.H:.
aktív tag
Amúgy az a rész mikor kijövök a boltból(aminek gombnyomásra muxik az ajtaja) az meddig tart? rengeteg nagy böszme és klasszik lényt kinyírtam, de csak jönnek..
-
Úgy látszik csak nekem tetszett ez a játék, ezt képtelen vagyok elhinni, Suffering fanok fel!!!
-
Hát sikerült az este letekernem, úgyhogy ha valakinek van kérdése a játékkal kapcsolatban állok rendelkezésére.Úgy összeségében frankó kis játék volt eltekintve egy-két kis bugocskától, meg az irányítással voltak némi gondjaim, olyan fura volt kicsit, de megbarátkoztam vele, mondjuk a 1st person mód az nagyon jó találmány volt benne, sokat segít a fejlövésben

-
A rossebet, meg kellet nézni 2 notes-t, ami nem a 4-es gomb alatt jön elő, hanem a térképeknél, aztamindenségit neki, de már jóval messzebb járok, ez ajáték gyerekek marhajó, egy komplett fegyverarzenál van benne, jó kis pörgős, és borzasztó véres, kizárólag 18 év felett!!!
Aki teheti próbálja ki azt mondom 
-
Hack3er
őstag
Jó játék nekem is tetszik.
Bár még nem volt kedvem végigvinni. -
Boglya
senior tag
Egész jó játék, bár van benne pár ŐRJÍTŐ bug. Pl. már majdnem az első 5 percben feladtam, mert amikor elszabadult a pokol a börtönben, a tag akinek segítenie kellett volna a továbbjutásban nem volt hajlandó utánam jönni. Kb. 10-szer kellett újraindítanom a gamét mire végre megmozdult...
-
Sziasztok!
Nem tudom ki mennyire ismerte az 1. részét ennek a játéknak, de én miután végeztem vele nagyon vártam a 2. részt.Na tegnap sikeresen hozzájutottam egy példányához
.
Na persze, hogy el is akadtam a játékban, úgyhogy ha valaki játszott ezen a nagyszerű játékon vagy csak szeretne azt szeretettel várjuk eszmecserére eme topicba
Itt a játék hivatalos oldala, szép oldal mit mondjak
[link]
Kellemes fórumozást mindenkinek!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Jelszókezelők
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arc Raiders
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- További aktív témák...
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.Ez nem a jegyzeteknél van, hanem a térképnél, és ott találod majd valahol.