Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
válasz
homerhamm
üzenetére
Igen,sajnos sokszor szenvedős. Mostanában kettőt megyek minden heti versenyen és az kevés,de nincs többre türelmem. A kevert versenyen most tiszta szerencsejáték HC autóval az ugratók mögötti rész. A múlt heti Monstem truckot krossz pályán már az első után elengedtem. Ment mindenfelé az autó,nem győztem tekerni a kormányt.
CJ4567- Meg szerettem volna csinálni az F1 versenyt olyan aktarészekkel,hogy legyen esély jó időre. Mondjuk a levágások után nagyon szenvedősek a kigyorsítások,úgy sem ment volna hibátlanra.
-
CJ4567
nagyúr
Én ezért engedtem el a legjobb szetteket, főleg úgy, hogy a mostani trendből kiindulva szerintem előbb utóbb minden kategóriára fognak fullos szetteket adni... nemrég volt monster truckra fullos NC, én az F1-es autó alkatrészeit el is engedtem, annyira ritkán használom.
Van rajta egy régebbi summitból a felboostolt frenetic/pure egy része, a másik része meg ami van, de az irányítása is úgy kukázható az RB14-nek, ahogy van.
-
homerhamm
veterán
Annyira egy fosadék irányítása van ennek a jatéknak, hogy még egy summitot se tudtam megcsinálni fullra, mert mindíg sikerül a falnak menni. Inkább ezeket az Escapeket szeretem, a trafikat, meg a repülős-mutatványos showt. A versenyek kb. kritikán aluliak, és a ritkább autók mind méregdrágák. Kár ezért a játékért.
A hajós time trialt meg se említem, ott is mindíg sikerül fennakadni a szárazföldön.

-
Ezért fizettem elővételben 90 eurót. Kiröhögöm érte magam.
-
Tegnap megint alt+f4-el távoztam a játékból. 2000-es szint felett még mindig nincs minden kategóriában fullos alkatrészem. Az F1 autó alkatrészeit akartam kimaxolni és 1000000 játékpénz nem volt elég rá. Elmehetnek ezek a ..........
-
Sántha Lajos
aktív tag
Meg is találtam . Nincs a támogatott kormányok listályában a t300 ami röhely , mert at150 , meg a t500 meg igen .
-
Sántha Lajos
aktív tag
Elnézést, most látom PC topic. De azért ha tudja valaki, leírhatná. Köszönöm.

-
Sántha Lajos
aktív tag
Sziasztok. Egy kérdésem lenne. Ps 4-en miért nincs semmilyen force feedback a játékban? (kormány : Th. T300 gt edition.).
-
válasz
doktordevil
üzenetére
Ha ketten csináljátok az eseményt,akkor működik. Az egyik kilép az eseményből,a másik levadássza az autókat és a kilépett idejét kapja. Ha el tudja hagyni az eseményt 2 sec alatt,akkor a másik ideje is annyi lesz. Mostanában le szoktam nyomni fél óra alatt a heti "kötelezőt" és lassan azt se fogom,mert ez már a teleportálásról és a trükkökről szól. Ez is értékelendő,mert rá kell jönni,ki kell tapasztalni,de én nem ezt a fajta játékot vettem meg.
-
doktordevil
tag
Skacok, nézegettem a summitot ezekben a takedownos(rendőrüldözéses) eventekben hogy csinálnak ilyen 2mp körüli időket?
-
CJ4567
nagyúr
Verseny közben az Y/háromszög(Xbox/PS kontroller)-el tudod megnyitni a menüt, ahol zenét tudsz váltani, kilépni a versenyből és újraindítani.
Ha egy fix utat akarsz bejárni, akkor csinálhatod azt, hogy végigcsinálod a versenyeket a különböző kategóriákban, majd ha érdekel a summit, akkor felhúzol egy score breaker szettet egy autóra, hogy az aszfaltos/offroad slalom skillekben sok pontod legyen, egy hajóra egy score breaker(buoy smashing, slalom miatt), és egy repülőre(air race ajánlott) is score breaker, hogy a repülős skilleken legyen sok pontod. Ha ez a három megvan, akkor megnézed, hogy mi kell a summithoz, és azt felhúzod. Pár summit után már csak pénz fog kelleni, de az jó sok.
Ha PvP érdekel, akkor csak vedd meg az autót, alapból maxosak az autók PvP-ben. -
Emunem
őstag
kicsit elővettem a játékot, és azt kell hogy mondjam, majd széttörtem a kontrollert... versenyen miazhogy nem lehet közben restart? Azt sem tudom melyik versenyre kell menjek, semmi támpont, menü nagyon trágya. Van valami kezelési útmutató ehez a förmedvényhez? mert az autókat kipróbálnám, de valahogy nem tudok következetes vonalon haladni, mint az első szériánál, ahol eléggé egyértelmű volt, mit kell csinálni...
Vagy csak én vagyok lemaradva ezzel a multisurface f0s kezeléssel...
Kajak felhúzott ez a játék, hogy nem értem a lényegét a tovább haladásnak. Youtube-n is csak amolyan infó mi micsoda van angolul, de semmi levezetés, hogy mit mi után....
-
homerhamm
veterán
Szerintetek június 12.-én a bejelentik a Ubisoft Forwardon a Crew 3-at?
-
válasz
homerhamm
üzenetére
Háromszor próbálkoztam, mind a háromszor, egy kapunál eltévedtem. De még az egyik kapunál van egy fa is, amibe könnyű belerongyolni. Nem ez a kedvenc hetem.
A cabrio bmw-s versenyen is beleakadtam a falba többször is ,de az több mint 6 perc, unalmas többször megcsinálni. 
-
homerhamm
veterán
A heti summitból ez a repülőgépes cucc nem tudom mi volt, de még úgy is túl könnyű volt, hogy bénáztam 3-at.
-
CJ4567
nagyúr
Nem tudom, hogy kormányon mennyire működik, kontrolleren, és billentyűzeten nyomsz egy kézifék + nitró kombót, és már keresztben is van az autó.
Szóval ugratón jó időben kézifék + nitró, és úgy érkezel, hogy már driftel az autó.
Csak gondolom ez kormányon "kicsit" nehezebb, mint kontrolleren egy kis analóggal + a játék rásegítésével.
(Ez a kézifék+nitró kombó TC1 óta működik amúgy, Wild Run nélkül RX Chargerrel lehetett olcsón driftelni így.
) Láttam videóban ezt a glitchet, hát nagyon szép
A jövőheti summit lesz vicces, a skilleken kívül minden crossover, még AGP x DD-t is kapunk.
-
Megint durván ki kell játszani a játékot,hogy legyen helyezés. Az escape hajós métervadász kihívásnál ha a startkapu előtt elengeded a gázt és pont előtte nyomsz egy esc gombot,átválthatsz drag autóra.
CJ4567-Azért sokaknak nem sikerül úgy ugrasztani,hogy a földetérés után húzzanak egy 2 km-es driftet.
Én sem tudom úgy keresztbe vágni az autót kormánnyal. 
-
CJ4567
nagyúr
Tudom, hogy lehetett volna még több, mint egy percet driftelni magában, csak a TC2 discordban sokan panaszkodtak arra, hogy lehetetlen 60-70k-t összeszedni anélkül, hogy nem használnád ki a rendelkezésre álló időt, azért csináltam ezt.

Az a baj az új móddal, hogy nem tudja, hogy mit akar. Van egy rendelkezésre álló idő, 3 perc vagy mennyi, viszont nincs pontbéli bónusz arra, hogy gyorsabban befejezted a pályát, ezért semmi értelme gyorsan, "menőn" végigszaladni rajta, hanem a végén még fordulj vissza, és körbe körbe driftelj.
pedig az ötlet szerintem nagyon jó, csak lassan szokásosan félkész lett a megoldás. -
Hamar beértél,még diftelhettél volna több mint egy percet sok pontért.
Én a hátsó tapadást is lehúztam. Feliratkoztam.Emunem. Szerettem az első részt,de már nincs új dolog benne. Nemrég visszatelepítettem,de nem játszom vele.
Homerhamm. Sajnos nálam befolyásolja az élvezeti értéket,ha látom,hogy fele annyi pontot sem értem el mint a rekord. Az új krossz KTM motor jól néz ki.
-
CJ4567
nagyúr
Nekem eléggé bejött ez az új mód, sokkal élvezhetőbb, mint a rendőrös lezúzás.

Így elég élvezhető, TCS kikapcsolva, és nitró+kézifék minden kanyart.
-
homerhamm
veterán
Nem tudom mik jöttek a jatékba, de jó sokáig frissít.
-
tooolz
tag
Szép napot Mkinek..Tegnapi nap sok kihagyás után letöltött a crew 2 frissítést és csak new game opcio volt.. tehát mindenem eltűnt garázs autók pénz hogyan lehet vissza áll vagy valami új frissítés ez?köszönöm
-
envagyok
veterán
válasz
homerhamm
üzenetére
Rájöttem hogy a nagyobbik fiam elkezdett vele játszani még régen, és valami versenyt kellene befejezni, amit elkezdett. Hol lehet megnézni, hogy merre kell menni, mert nem mutat semmit?
Vagy hogy lehet kilépni a versenyből?
Esetleg van mód resetelni a sztorit, mert nem is tudtam hogy pár órát nyomta a nagyobbik kölök. -
envagyok
veterán
Srácok bocsi, de teljesen noob vagyok ezzel a játékkal.
Addig jutottam, hogy bolyongok az utakon egy autóval, aztán ennyi, vagy bemehetek valami boltba, ahol pénzért kellene vennem kocsikat.
Azt hittem ez egy jó kis autós játék lesz, ezért is vettem meg a kisfiamnak.
Nincs valahol egy leírás, hogy miről is szól, hogyan lehet elkezdeni? -
Reaper
őstag
No, tegnap csak tesztelgettem az új Divot, találtam egy tuningot, kipróbáltam, de nagyon dobálta magát, úhogy kicsit húztam előre a difin és nyomtam hátulra egy kis plusz leszorító erőt, majd az első rugót keményítettem, a hátsót meg lágyítottam. Így már stabil, talán kicsit túl alulkormányzott is lett. Viszont így is mentem vele egy 28 körüli perces időt NY runon, jópár hibával. Van benne erő rendesen.
Megvettem a mostani bundle-t is, ennyiért muszáj volt, csak magában a Bugatti drágább lett volna, mint a Corvettel együtt
-
Reaper
őstag
Nekem sincs meg a Magma, ezt a hosszúnevűt meg akkor majd szintén megnézem, de a 911-est se fogom kihagyni.
Én se sokat játszok mostanában ezekkel, cska emiatt néztem vissza, aztán láttam, hogy lesz valami szép Camaro az egyik summiton, azt elviszem még majd, mivel a is egy gyerekkori kedvenc
Ha már a Forzában is be tudtam húzni a szintén kedvenc 3gen IROC-z-t is
-
CJ4567
nagyúr
Rákérdeztem, elvileg a Magmánál instabilabb, viszont ugyan olyan jó a gyorulása, és a nitrója. Szóval nem rossz, ha nincs meg a Magma, viszont akkor még a La Voiture Noire amit még ajánlani szoktak. (Az sincs meg, nem sokat játszom mostanában már a TC2-vel, viszont a héten benne van a heti summit bundle-ben, szóval lehet, hogy össze kéne szedni rá a pénzt.
)
Azt észrevettem, hogy szeret driftelni, és néha tényleg instabil, viszont Divo Magma hiányában megteszi, és szerintem nem is néz ki rosszul. -
Reaper
őstag
Na az jól hangzik. Ki fogom próbálni a kis 911-et, bár mostanában kicsit felváltva megy itthon a Crew 2 meg a Forza H

De azért este majd csak behúzom a kis zöldet
xenon2: Igen, általában, de azért a sima Divo és a Magma között durva különbség van. Mondjuk legutóbb próbálgattam és most épp a Nissan tetszett nagyon, ha nem nézek be pár béna dolgot, akkor a New York futamon megdöntöm a Bugattis időmet, így 20mp-el lemaradtam

-
CJ4567
nagyúr
Először csak jobb pontszámot akartam menni, mint valaki a barátlistámon, aztán láttam, hogy eléggé közel vagyok ahhoz, hogy a top 100-ben benne legyek, ez a cél éppen hogy meglett.

1,314-ig ment fel a végére, és ha jól emlékszem, te 1,32 fölött voltál, szóval neked is meg kell hogy legyen.
Az a baj, hogy nem vagyok olyan jó a játékban, hogy erről véleményt tudjak mondani, inkább megvárom a szakképzettebbek véleményét.
Mentem vele azért pár kört, szerintem simán megvan Divo Magma szintjén, igazából ha nagyon lusták voltak a fejlesztők, akkor simán lehetséges az, hogy fogták a Magmát, átszínezték, majd egy icipicit állítottak rajta, és nesze, Divo Emerald.
A nitró benne brutálisan erős, de tudtommal ez az összes Bugattiban ilyen. Amúgy a kanyargósabb, gyorsulás orientált pályákon már van gyorsabb autó, mint a Divo/Divo Magma, mégpedig a Porsche 911 GT1, és ráadásul nem is drága autó.
(És szerintem jobban is néz ki, mint bármelyik Bugatti.
) -
Reaper
őstag
Meglett? Én jól megszenvedtem vele, még nem tudom, hogy megvan-e. Múlt héten lenyomtam, hogy kb 1500ik voltam. Majd hétvégén ránéztem és 2900, na rádolgoztam, lement 1800-ra, majd hétfőn este megint 2600.... Tegnap ledolgoztam megint olyan 1600-1800-ra, de sokat kellett szenvedni a kaszkadőr repülővel, de azért remélem csak meglett.
Letesztelted, van olyan jó, mint a Magma? Mondjuk gondolom nem adnak ki még egy olyan op autót. -
homerhamm
veterán
Mikor került be a játékba a Jesko?
-
homerhamm
veterán
Hogyan tudom átvenni az autót a summitból? Megcsináltam a goldot is, de nem engedi átvenni.
-
-
Reaper
őstag
-
-
Megtaláltam a kihívást a demolition derby autó-street verseny kombóban. Szenvedős,de élvezetes és érzésre be lehet menni 3 perc alá hiba nélkül. Inkább féldrift lett mint verseny,persze ha csúszik az autó,az már időveszteség. Kormánnyal élvezetes.
Van olyan aki menne pár közös kört? A hypercar verseny megint többszereplős lett.
-
Darko_addict
őstag
Most 18USD a hivatalos UbiStore-on, ami nem egetverő. Játszottam a legtöbb modern autóssal (Project Cars 3, NFS Payback/Heat, Horizon, Crew stb.) és a kötött versenypályásakat már nem favorizálom, mert számomra álmosítók (bár a PC3 külsős pályájai meglepően jók!). Nem tudok egy óránál többet játszani, mert lecsukódik a szemem. Ezt nem is az unalomra fognám, hanem mert olyan chill az egész hangulata, míg az open world sokkal pögősebb, plusz mindenem a customisation... Órákat el tudok szöszmötölni autók csinosításával.

Na, elkezdem tölteni, aztán meglássuk!
Köszi a kommenteket!Szerk.: Jóvan, fizetéskor szerencsére Euró lett a pénznem és maradt 18.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Szoszo94
üzenetére
A játék márciusban kapott egy nagyobb frissítést, így a street race, és a hypercar autók új fizikát kaptak, lehet, hogy ez jobban be fog jönni, mint az előző, de a Horizon-tól még mindig nagyon messze áll.

Nekem az NFS Heat 1 hónapot se élt, vettem 1 hónapnyi Origin Access Premiert megjelenséskor, végigjátszottam, és kb. ennyi volt a játék, nincs benne a mai napig mit csinálni végigjátszás után. (Azon kívül, hogy megszerezd az ultimate+ alkatrészeket.)
Nem tudom, én kipróbáltam nemrég újra a TC1-et, hogy olyan jó-e, mint amire emlékszem, és ennél még a TC2 fizikája is jobb, pedig az se egy csúcskategória.
-
válasz
Darko_addict
üzenetére
Én előrendelésben vettem meg, de megbántam, összesen 100 órát sem raktam bele. Az 1-ben 1000+ órám van, imádtam, haverokkal rengeteget nyomtuk és a top100-ban voltunk minden Summiton. Ehhez képest a kettő hatalmas csalódás lett, leginkább a megváltoztatott irányítás miatt (xbox kontrollerrel játszom az árkád autós játékokat, a kormányt rallihoz, F1-hez és szimulátorokhoz használom). Száz óra alatt nem tudtam úgy belőni a kontrollert, hogy normális legyen az irányíthatóság. Haverok billentyűzettel szintén erre panaszkodnak, ők is előrendelték és nekik sem jött be.
Rettentően fáj emiatt a szívem, mert az egyet tényleg imádtam, a CSGO után a legtöbbet játszott játékom volt. Inkább Forzázom én is, ha autós játékkal akarok játszani, illetve a múltkor volt 70% akció az NFS Heat-re, most azt toljuk az exCrew 1-es barátokkal.Ha valaki játszik még Xbox kontrollerrel PC-n és van tuti beállítása, azt szívesen fogadom, hátha sikerül egyszer belőni és lesz értelme leülnöm újra krúzni

-
Reaper
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Hát, őszintén nekem eléggé fájna elölről kezdeni az egész grindolást. Ami nagyon tetszett az 1-hez képest, hogy pl a forgalom sokkal kisebb.
Az alkatrész rng-t is megváltoztatták, ha jól emlékszem az 1-ben elég volt ugratást csinálni 5000-szer és kb abból már össze lehetett szedni jó cuccot, de régen volt már.
FH4 után jobb, nagyobb a pálya, az út rendes oldalán lehet vezetni és nincs 4 hétből 3ban szar idő
Itt csak full random leesik a hó Nevadában.
Lekötni le tud, kérdés, hogy lesz-e türelmed hozzá. Jó akcióban megéri.Elims: Nekem a payback rettentő csalódás volt, megvettem PS-re hogy kipróbáljak egy ilyen új NFS-t is, de annyira gagyi volt az egész, próbálgattam pár órát, megvettem pár kedvenc vasamat de így is a közelébe sem ér a CREW/TDU vagy Forza Horizon sorozatoknak.
-
Elims
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
Én ugyanúgy voltam mint most te.Egy-két év kihagyás után jött a crew 2 az 1-hez képest.
Ha nem számítasz nagyon jó dologra nem fog csalódás érni.
Tapasztalatból mondom,hogy közel sem olyan jó mint a crew 1,de nem is eldobnivaló játék.
Másabb mint a crew 1,de ha jó áron veszed meg,adj neki egy esélyt. :-)Én most 4 napja úgy rátapadtam egy játékra,hogy nem tudom letenni.Alig várom,hogy indíthassam a ps-t.. a crew 2 után a payback-kel játszottam kicsit,a crew 2 lenyomja,de nem rossz a payback,viszont akcióban találtam vasárnap a Mudrunner című alkotást.
Hezitáltam,hogy megvegyem e,megvettem.Nagyon jó döntés volt! :-)
Az első egy-két órában kerestem a nitró gombot..... :-) ebben a játékban nincs ilyen,de úgy eltudja vinni az embert (így 40 fölött),hogy az vmi hihetetlen.Már most megrendelem a snowrunner-t is.Szóval ha tényleg jó árban van a crew 2,szerezd be. :-) A season pass nagy segítség az elején.
-
Darko_addict
őstag
Micsoda régi nevekre ismerek itt rá Crew 1-es időszakból.

Megjött a Black Friday, meg amúgy is, a Horizon 4-ből kijátszottam a lelket, valami autós újdonság után néztem. A Crew 2 Gold 80%-os akcióval felhívta magára a figyelmet. Élvezhető a játék, nincsenek benne nagyon bosszantó dolgok? Crew 1 után van benne annyi újdonság, hogy 2+ kihagyás év után már le fog kötni?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Igen,ott voltak olyan lehetőségek is. A nyert pénz el is fogyott egyből, 1,7 milla volt amit meg kellett vennem.
Homerhamm Azóta van aki 21 sec alatt megcsinálta a 8 kiütést. Én egyszer próbálkoztam,az 2 perc körüli lett aztán jött a B és kilépés. NFS-t faragtak a játékból.
Sajnos szépen fogalmazva is,szerintem ez egy hulladék frissítés lett.
-
homerhamm
veterán
Bejöttek a rendőrautók.
kb 3 perc alatt 8 kocsit kell kiiktatni, valakinek 43 másodperc a rekordja.
-
Reaper
őstag
Hát ez valami nagyon gagyi NFS cuccnak tűnik. Ez nem annyira kellett volna bele szerintem, de ez van, persze én is ki fogom próbálni, de a másik címben is utáltam ezt a fajta menj neki sokszor és ezt csináld meg 10 autóval feladatokat.
Az új Corvette nem lett rossz viszont
xenon2: Láttam, hogy kb jöttél meg mentél, én sokáig fent voltam, ma nem is indítottam, csak crew hubon megnéztem, hogy állok és rendben van, meglesz a Lambo. A jövő heti cucc nem nagy szám, talán megyek egy kört a 300k followerért, meg kipróbálom milyen DDben a '69-es Charger.
PLATINUM: LEGENDARY SR PERF PARTS (NITRO CHEMIST SET, BULLDOZER & AIR INTAKE)
GOLD: RETRO F1R3 RED TIRE
SILVER:PAGANI ZONDA F VISUAL PARTS
BRONZE: 300K FOLLOWERSElims: NC - Nitro Chemist, dupla annyi nitród van.
-
Elims
veterán
Oh,nem olvastam el. :-/
LnB: Melyik az a nc szett?
CJ4567: Hogy-hogy ps-en több a pontszám?
Vmi fanatikus miatt lehet min.t300-zal,playseat-tel és 3milliós tv-vel? :-oXenon: "...Sok játékbeli ismerősöm szándékosan nem lett platinum a héten,hogy esélyt adjon másoknak az autó megszerzésére..."
Ez a komoly!
Le a kalappal előttük!! -
Reaper
őstag
Igen, ismerem, egy standard pakk azért van belőle, amit úgy szedtem össze egyesével

Azért aki ezt a loot dolgot kitalálta azt nagyon sokáig tudnám ütni. 3,5 óra volt, hogy kiadja a motor core alkatrészből a score breakert. De már összeszedtem 2 szett loot diggert meg 2 nitro chemistet, ilyen-olyan paraméterekkel, az egyik loot diggert be is kellett állítanom fullos lucky és goldfinderre, elment rá 1,2 milla, most van kb 80 ezrem
Na és ezután, ezzel a csomaggal sikerült végre kiejtenie azt a nyomorult alkatrészt. De muszáj voltam, mert nagyon le voltam maradva az aero skillnél és ez gyakran előfordult. De megvan ez a lényeg, mentem is egy 1 hibásat, de ez már jó lett, át is szoktam a Harmon Rocketről a Slick 360-ra, kicsit jobb irányítani.
Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A jövőheti summit lesz vicces, a skilleken kívül minden crossover, még AGP x DD-t is kapunk.
)
Gyorsan tölt a nitród, és nagyon erős.