- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
up
senior tag
Jó, de irányelvként meg azt szokták alkalmazni, hogy ha a garanciális feltétel kedvezőtlenebb a vevőre nézve, mint a fogyasztóvédelmi törvény (gyártási hiba!!), akkor a forgalmazó köteles a törvényben előírtat biztosítani. Ezért vagyok kíváncsi rá, hogy volt-e már ilyen eset. Egyébként én már most írnék a panasz@fvf.hu -ra, nem bejelenteni, csak érdeklődő jelleggel. Ne felejtsd, hogy 3 napon belül köteles csak azonnal cserélni vagy visszafizetni/levásárolni engedni, utána elviszi javítani, az 15 nap stb stb... ne játszd el a lehetőséget, szerintem cselekedj, amíg lehet. Holnap még hétköznap van, foglalkozhatnak veled. Ha hétfőn kezdesz utánajárni, lehet, hogy késő lesz.
-
up
senior tag
Lehet, hogy érdemes precedensértékkel megjátszani egy fogyasztóvédelmet, nem vagyok biztos benne, hogy csak így eldönthetik, mi a hibás termék és mi nem (nekik ez nem). Az, hogy nem tudnak megbízhatót gyártani, egyéni szoc. probléma, én egy megbízható termékért fizetek (és nem kötelességem érteni hozzá). Szerintem legalábbis véleményt kérj a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségtől (www.fvf.hu), ők biztos el tudják mondani, volt-e már ilyen eset, és mi lett a vége. Engem is érdekelne.
Persze ha céges számlára van, akkor nem nagyon tudnak téged képviselni, csak akkor, ha a cégnek nem a gazdasági tevékenységéhez kell a monitor. Vagy ilyesmi. Szerintem kérdezd meg őket, nem veszíthetsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Synology NAS
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- gerner1
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- Eladó Acer Predator X27 UHD 4K 27" Gamer Monitor, Kalibrált, 144Hz, HDR10, IPS, G-Sync, dobozában
- LG UltraGear 27GN800 (IPS/2K/144Hz)
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged