Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Aktív témák
-
A frissítési frekvencia az, hogy hányszor rajzolja újra a képet a monitor sec-enként, mint mindenki tudja. TFT-nél a frissítés igazából precíziós célokat szolgál ha a számított érték felett van. Nem vált ugyanolyan gyorsan képet, de filmnézésre bőven elég, legalábbis elviselnék otthon egy 80 centis TFT TV-t, de szvsz játékra is bőven jó, ha van rá pénzed, mert ugyan nincs ''akkora'' fps, de ezt bőven ellensúlyozza szerintem a konvergencia, a geometria. Én szívesen MOHAAznék egy TFT-n is:)
(((((( illegális kérdés: mzperx, nem tudnánk vhogy megdumálni hogy én is MOHAAzzak, mármint azzal ami most nálad van? :) magánba válasz lécci))))) -
De az nem 65 msecet jelent hanem ha a kép 25 fps-es,akkor semmit, mert mindegyik késik 25 msecet, magyarul a film 25 mseccel később kezdődik és később ér véget, szóval még a nagyon elfoglalt embereknek sem lehet problémájuk :)
Az a gond, ahol 25msec-en belül változik a kép, azaz 40 fps felett már tökmindegy a framerate. Ennek az előnye viszont hogy nem villog, mint a CRT.
Aktív témák
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest