- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
válasz
hogyishívnak? #24 üzenetére
Félreértés ne essék: nem vagyok az idézett cég dolgozója, nem is forgalmazom a terméküket, csak láttam a hirdetést, s ide kapcsolódott... Szóval nem engem kell utálni emiatt... :)
(Egyébként autót és monitort ne hasonlítsunk össze... Egy döglött pixel valószínűleg nem fog megölni egy embert, mikor előjön...) -
guess.who
senior tag
válasz
hogyishívnak? #18 üzenetére
Most láttam egy reklámot (hangúlyozom: reklám, nem több!) bizonyos CTX márkájú TFT monitorokról, melynek lényege a ''zerodeadpixels'' elnevezésű megoldás hangsúlyozása volt. Ebben 101 napos holtpixel-mentességi garanciát vállalnak... (ez utóbbit mondjuk már csak apró betűkkel. :) ) Ha Hitetlen Tamásként viselkedem, akkor az azt jelenti, hogy létezik olyan, hogy normál használatnál is kialakulnak idővel elromlott pixelek... Azért remélem, nem túl gyakran, mert akkor morcos leszek. :(((
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged