- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Microsoft Rewards
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
OSERANSKY
tag
A legutóbbi frissítés, és 1 Factory Reset (Xiaomi 13 5G 256GB) sok hibát orvosolt a rendszerben. Jó lesz ez. IDŐ...
-
OSERANSKY
tag
Az érdekelne, ELSŐSORBAN (ha már beinvesztáltam egy 389.990 Ft-os prémium telóba, ami azóta már 349.990 Ft-ra le is ment), hogy melyik univerzumban elérhető / telepíthető az Android 14 alapú ROM, mert hogy nem ebben, az tuti. Az meg nagyon unfair, hogy valami blőd okból sokaknak már megérkezett, de mégtöbbeknek nem... Xiaomi Community appban már tegnapelőtt-tegnap, de ma is töltögetik felfelé a screenshotokat a sikeres telepítésről. Nesze neked csúcskategória
-
kazsmerlaca
senior tag
-
ilgatto
tag
-
ilgatto
tag
-
doooo
veterán
Feltűnt valakinek, hogy ezt az Android 14-et szinte teljesen az Apple-tól nyúlták le? Ugyan azok a funkciók mint iPhone-on
Például?
-
kazsmerlaca
senior tag
Feltűnt valakinek, hogy ezt az Android 14-et szinte teljesen az Apple-tól nyúlták le? Ugyan azok a funkciók mint iPhone-on
-
CsabaB86
újonc
OnePlus community szerint ezek a készülékek kapnak Android 14-et!
OnePlus 11
OnePlus 11R
OnePlus 10 Pro
OnePlus 10T
OnePlus 10R/5G
OnePlus 9
OnePlus 9 Pro
OnePlus 9R
OnePlus 9RT
OnePlus Nord 2T
OnePlus Nord CE 2 Lite
OnePlus Nord CE 3 Lite
OnePlus Ace Pro
OnePlus Ace Racing
OnePlus AceSzeva!
És arról van valami infó, hogy OnePlus-ra mikorra várható?!
-
janeszgol
félisten
Lehet,h hülye kérdés,régen frissitettem fő verziót.Legyalulja a régít,v megmarad minden app,jelszó,v újra kell rakosgatni?pixel7a
Minden marad.
-
toyasoslecho
tag
Lehet,h hülye kérdés,régen frissitettem fő verziót.Legyalulja a régít,v megmarad minden app,jelszó,v újra kell rakosgatni?pixel7a
-
GoodSpeed
veterán
Klassz
https://napidroid.hu/xiaomi-maris-elkezdte-android-14-re-frissiteni-mobiljait/?fbclid=IwAR3bImFkCKIcAXH7VGcuV-TEqMQ8lNS1hxjaYf120xweTDPannHWdlEYZ6k -
riki
senior tag
-
OSERANSKY
tag
Ha jól látom, a Xiaomi 13 szériából 2-re, illetve a 12T-re már várhatóan érkezni fog, OTA frissítés keretében, de még MIUI 14-re épülve. Kíváncsi leszek az első benyomásokra...
-
janeszgol
félisten
-
riki
senior tag
Elméletileg, a Samu Fan Club szerint, a támogatott telókra október 23 tól indúl a már nem teszt jellegű frissítés.. Azt láttam ,hogy a 23,22, A54 .A34 az október , de most hirtelen a linket nem találom , de ha meglesz felrakom,mert tartalmazta a teljes listát.
-
abes77
csendes tag
Elindítottam a Pixel7a-ra.
Mibajlehet...
-
Ricardo
titán
-
blueMerle
veterán
Majd szóljatok, ha ezt a kapszulás förmedvényt kukázza végre a Google, akkor esetleg szóba jöhet egy Pixel vagy valamilyen más készülék, ami stock droidot használ. Addig marad a Miui és a OneUI
. -
doooo
veterán
-
bedibazsa
senior tag
Pedig a lock screen órák közt kell lennie a "Háttérkép és stílus" menüpontban.
Nincs ott, újra megnéztem.
-
tomboy0013
veterán
-
bedibazsa
senior tag
Lehet, hogy valamit benéztem, de nekem nincs meg a 14-gyel a bal oldali telefonon lévő óra téma. Másnak sem?
AOD egyébként jól működik nekem.

-
pr7310
csendes tag
Pontosítok nem marad Always.
-
pr7310
csendes tag
Nekem azóta nem működik az Always on kijelző!
-
pr7310
csendes tag
Pixel 6a m is megkapta
-
vacs
veterán
Google Pixel 7.
-
novinyul
veterán
-
GoodSpeed
veterán
Igen a SAMSUNG-ot gyorsabbnak gondolom én is, eddig is általában előbb adták ki, sőt a referencia Google féle telefonok után talán ők szoktak lenni az elsők.
-
Ricardo
titán
A samsung nem szokta skáig húzni, és már egy ideje bétáznak is. Én bízom abban, hogy gyorsak lesznek.
A Xiaomiról viszont frissítés terén nincsenek túl jó tapasztalataim. -
GoodSpeed
veterán
Vajon a SAMSUNG és a Xiaomi mikor fogja kiküldeni a támogatott készülékekre? Gondolom Karácsony előtt esedékes lesz.
-
Elit3Zotya
addikt
7 pro-n már ott figyel..
-
plömplöm
őstag
-
bedibazsa
senior tag
A Pixel 7-esem készenléti fogyasztása ezerszer jobb lett a 14-től. Ez volt az egyetlen, ami zavart ebben a telefonban, de végre ez is jónak tűnik.
-
foglaltvagy
kezdő
OnePlus community szerint ezek a készülékek kapnak Android 14-et!
OnePlus 11
OnePlus 11R
OnePlus 10 Pro
OnePlus 10T
OnePlus 10R/5G
OnePlus 9
OnePlus 9 Pro
OnePlus 9R
OnePlus 9RT
OnePlus Nord 2T
OnePlus Nord CE 2 Lite
OnePlus Nord CE 3 Lite
OnePlus Ace Pro
OnePlus Ace Racing
OnePlus Ace -
MataGyula
tag
Ennel a cikknel is szeretnem megjegyezni, hogy a sima Pixel 4a nem kapja meg az uj Android foverziot, a Pixel 4a 5G viszont igen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- HP nyomtatók
- Nyomtató topik
- Ubuntu Linux
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black,független,karcmentes,100% akku, 2 hó apple gari
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- MSI A18 Vector QHD+ IPS 240Hz Ryzen9 9955HX 32GB RAM 2TB SSD Nvidia RTX 5070Ti 12GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.