- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hankock
tag
Nekem is települt és szokás szerint jól el lett k..va.
10-15%-al többet fogyaszt az óra.
Már kétszer előfordult, hogy nem mérte az alvásomat.
Remélem a javítás nem fél év múlva jön. -
pitiless
senior tag
Megérkezett az update.
-
-Maci-
addikt
Meg jött már a frissítés valakinek?
-
-
thboxx
aktív tag
És doooo:
Havi biztonsági frissítésre én nem számítottam. Mégiscsak egy óráról van szó. Viszont mivel nem alsópolcos termék, úgy gondolom a negyedéves ciklus elvárható lenne ebben a kategóriában. Még akár a félévessel is kiegyeznék, mivel nem mai csirke. Funkcionalitásban egyébként még a 4es is teljesen kielégíti az igényeimet már vásárlás óta. Ilyen jellegű frissítésekre nem vágyom. Egyébiránt az órán használunk google, illetve samsung fiókot is. Ha az ezekkel kapcsolatos adatokhoz hozzáférnek, akkor elég sok mindenhez hozzá tudnak férni. Nem csak a bankkártya lehet veszélyben rajta.
Szerk.: első évben szépen jöttek 3 havonta a hibajavítások, ha jól emlékszem...
-
-
doooo
veterán
Én eleve nem fizetek órával, szóval köszönöm, nem érintenek az ilyen biztonsági rések (valamit valamiért, ez már személyes döntés nálad is). Mellesleg ilyen logikával akkor folyamatosan a legfrissebb órákat kellene megvásárolni, amikre nagyobb eséllyel van sűrűbben biztonsági frissítés (de a WearOS-en nyilvánvalóan nincs havonta, tehát ez eleve nem szempont).
-
thboxx
aktív tag
Köszönöm a mindentudó kioktató hangnemet. Az enyém 44mm LTE verzió, tehát a drágábbik modell. Ettől csak a 46mm classic LTE volt drágább. Mindettől függetlenül nem hiszem, hogy a wear OS jobban sikerült, mint a telefonokra készült droid, amire bizony van havi sec patch. Nekem más frissítés nem jött az órára azóta. Csak az appok frissülnek. Ha neked egy ilyen nem javított biztonsági rés miatt ellopják az adataidat, netán a pénzedet, az életedet és ez nem érdekel akkor lelked rajta. Ha meg mást esetleg zavar nem kell leoltani egyből.
@ GoodSpeed: az szép...
pedig felmerült bennem egy watch6 classicra csere... de akkor így nem.
-
doooo
veterán
-
Bogdán Máté
csendes tag
Ticwatch Pro 3 GPS-ről érkezve ez így is felüdülés
-
-
-Maci-
addikt
Nálam még semmi.
Watch6 Classic 47mm LTE -
thboxx
aktív tag
Lassabban?! Konkrétan 24.márc.1 az utolsó biztonsági frissítés a Watch4-emen... Az több, mint fél év... Mindez egy közel 3 éves és anno 150k órán, amin használom a bankkártyámat is. Nem vagyok frissítésmániás, de a biztonsági hibajavítás ne maradjon már el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Pajac: tpm.msc
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mini-ITX
- Vivaldi (böngésző)
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged