- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_Farkas
csendes tag
az az igazság, hogy nekem a TS2 teccik a sok ember eccerre dumál miatt,

de a TS3 még nagyon messze nincs ám kész

... maradok a 140 fös TS 2 szerveremnél ... ( kell ip ? )
-
gtamate2
veterán
valaki nem tudna adni bármilyen ts szerveren 1 szobát maximum 30-40 férőhellyel.
Előre is köszönöm! -
@rglaaf
veterán
-
Dot
őstag
-
Napster01
tag
Szerintem a dmz bekapcsolásával a TeamSpeak szolgáltatásait nem lehet elérni külső gépről. Ehhez a PortForwardingot kell használni ami a DMZ környékén lehet. 3 portot kell engedélyezni a routerben: 14534, 51234 és a 8767
Ezek közül az TCP portként kell, a 3-kat UDP portként. Ha esetleg gondod akad vele, akkor [innen] keresd ki a routered, majd a következő oldalon a TeamSpeaket és kidob egy tutorialt, hogyan csináld. -
Dot
őstag
Hali!
Kellene 1 kis segítség TeamSpeak szervert akarok indítani, hogy a haverokkat nyugottan tudjunk beszélni, de az ip-k között nincs ott a net ip-m! Csak a helyi és a hamachi ip-k vannak. Routerem van és azon a gépen amelyiken futtatom a szervert arra be van állítva a DMZ! De a másik gépen se dobja ki a netes ip-m! A DMZ-s gépen ha csinálok játékba szerót akkor látják rendesen, szóval azzal nincs baj! Szerintem a TS progiba kellene valamit állítani! De mit? Help pls! -
Napster01
tag
-
sleydee
csendes tag
Sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni... a fejhallgatóm van, mikrofonnal, és az utóbbi időben valami baj lett vele.......TeamSpeak-en haverokkal beszélgettünk, és amikor mondok nekik valamit, a háttérzajokat nagyon erősen hallják.....pl. mikor játszok vmi lövöldözőset (= és mondok nekik valamit, akkor szinte csak a lövöldözést hallják, amit én mondok azt nem.
Valaki tudja a megoldást?
Előre is köszönöm. (: -
Unbaised-Ben
senior tag
-
Napster01
tag
Mivel nekem is hasonló problémám van ventriloval, megosztom a tapasztalatokat
.
Nekem vista sp1-el a hangkártya 5.1-re van beállítva a hangfalak miatt, és a ventrilot, nálad a ts-t a centerre osztja ki, és mivel a 2.0-ás fülesnél nincs center ezért nem hallod. Még nem jöttem rá, hogyan lehet orvosolni ezért mielőtt fellépek ventrilora, mindig átállítom 2.0-ás kezelésre a hangkártyát. Jelenleg csak ezt a megoldást tudom ajánlani, elvileg ezzel működnie kell. -
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, remélem valaki tud segíteni

az lenne a problémám hogy 5.1-be sosem hallom a fülesen a teamspeaket,
ugyebár van headset-em és 5.1 rendszerem, annak a kombinációját úgy oldottam meg hogy vettem egy jack elosztót, és a zöld jacket osztottam el, de mégsem működik úgy ahogy kéne. Remélem érti mindenki mit akarok kibogozni
-
Napster01
tag
-
Tsumaas
senior tag
-
Tsumaas
senior tag
Üdv Néktek Jóemberek!
Azzal a kérdéssöl furdolnék in hozzátok, hogy TS-t szeretném használni, de az istenért sem akar működni. A mikrofonom működik(a Windows-os hangrögzítő veszi a hangok), TS-en nem. Már fáj a fejem az ordibálástól, hogy nem-e azért nem működik mert halkan dumálok, de nem. Nem nagyon tom mit kéne csinálni!
HELP!!!!!!!
-
elbandy2
csendes tag
-
Habib[HUN]
senior tag
Üdvözlet!
TS-t használó X-fi tulajok segítsetek! Adva van ez a szoftver és kártya kombináció és nem tudom működésre bírni a cuccot. Hallom az embereket az én hangom viszont nem megy át. Ha a progin belül beállítok az X-fi-t akkor gyönyörű szép kék képernyős fagyást produkál a cucc. Microfon boost-ot emlegetnek a kollégák (live-nél be tudtam lőni, de itt kissé már más a kezelőfelület, nem találom amit találni kell...
Segítségeteket előre is köszönöm. -
joccadoki
senior tag
-
Napster01
tag
-
joccadoki
senior tag
valaki tud hacker progit????? szivesen fogadom''''''''''''''
-
@Töki15
tag
Hali problémám van a progival!
Nos megszereztem a progit, beállítottam amit tudtam!
Én fel tudtam menni azzal az ipvel amit kaptam de a többi emberke nem tudott csatlakozni mert azt mondta nekik hogy error!
Ez ellen mit lehet csinálni az ipt hogy lehet megváltoztatni?
Vagy mit kéne csinálnom hogy tudjanak csatlakozni a többiek? -
Kiskokó
veterán
-
Yeti910331
aktív tag
Sajnos nem tudom. Egyébként most van a Média Márkba 1000ért is microfonos fejhallgató.
-
oxaher.
csendes tag
Tudja valaki hogy hogy lehet beállítani azt hogy a többiek azt hallják ts-en amit én?

-
Kiskokó
veterán
-
Bencus88
nagyúr
1300Ft

Attól függ milyet akarsz. -
Yeti910331
aktív tag
UP! Kellene egy mikrofonos fejhallgató hozzá. Mennyibe kerül?
-
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Péntek óta ismerem a progit (hawer aJállotta) és nagyon bejön. -
Bencus88
nagyúr
-
Volken
tag
Na vmi mas tipp ????
-
Volken
tag
lehet h en vagyok hulye de egy db e-mail cimet nem talaltam
vagy vmi konkretat nemtudtok mondani h miert zug ez a szar ??? -
M@tt|-|3W
csendes tag
www.teamspeak.fw.hu
A srácnak írsz egy emailt a próblémádról és pár napon belül bármire válaszol
Sajnos csak ennyit tudtam segíteni
-
eastsider
nagyúr
nemtudjátok hogy lehet e vhogy beállítani más háttérszínt?
-
Volken
tag
-
mycso
veterán
-
Volken
tag
Sziasztok nekem az lenne a gondom h ha a gepem komolyabban kezd el dolgozni pl.: nagyobb betoltesek vagy ilyesmi akkor a ts-en sistergo recsego hangokat hallanak. Es ez elegge idegesito. Nemtudtok vmi tanacsot h ezt kikuszobolhessem ????
-
Angmar
tag
-
Angmar
tag
Nem tudjátok hol tárolja a progi a beállításait
A registrybe nem találtam meg. -
deadguy
aktív tag
-
Kiskokó
veterán
Jah ott ! nekm ez sose működött szóval...
-
deadguy
aktív tag
-
Kiskokó
veterán
-
deadguy
aktív tag
Hi! Nem tudja valaki, miért nem lehet lekérni a TS server listát? Kb.3 napja azt írja csak alulra, hogy ''Error getting list''. Ja és létezik olyan, hogy valaki nem tud felcsatizni a 193.... vagy a 193.202..... kezdetű IP címekkel jelölt szerverekre? Előre is köszi.

-
P.Dude
őstag
Ez egyí ilyesmi dumcsi progi párokban?
Lehet érdekelne!!! -
RiFeR
tag
nemtudom ijet lehet e a ph-n vagy nem de leirom..
naszoval..
nem épp tisztességes modon dologban kérnék segitséget..
aki tud pls msnen vegyen fel.. : gamelife4me@gmail.com ..
hát röviden egy ts server ''visszafoglalásárol'' lenne szo..
msnbe inkább plz.
csak aki érti.. -
Steelheart
senior tag
Hi, azt meg tudnátok mondani, hogy hogyan lehet megoldani, hogy TS ne saját gépről, hanem mondjuk egy ingyenes akármilyen serverről fusson? (Hogy kell föltölteni, futtatni, beállítgatni stb.) Vagy legalább egy erre vonatkozó, kezdőknek szóló help?

-
Kiskokó
veterán
-
Pópa
senior tag
-
Kiskokó
veterán
-
dannnnn
senior tag
hi ALLE
193.202.62.100
nesztek ip
-
Pópa
senior tag
Nos, az előbb leszedtem a Roger Wilco 1.4.1.6-ot (legfrissebb), és meg kell, hogy állapítsam, hogy ''jó''.
Működik, nincs hiba, és egész normális a hangminőség is...
---
Ha valaki ráérne majd, akkor csinálni kéne egy próbát vele itt, magyarföldön.
Jelezzen aki ráér, mail-ben.
[Szerkesztve] -
Kiskokó
veterán
na cs !
ma szinte egész nap leszek teamspeak ! szal amit már irtam ip oda jöhettek az Unreal camper hatvan szobába a jelszó = jelszo13 !
gyeretk -
Kiskokó
veterán
jó az a TS csak jól kell beáltani ne megh egy normális mikrofon !
most is áll a dolog jöhettek az előbb irt ipre igaz majd csak holnp este mert ma nemvok ! -
Pópa
senior tag
-
aDM|RaL^
őstag
-
reewer
aktív tag
-
aDM|RaL^
őstag
-
reewer
aktív tag
-
Pópa
senior tag
-
aDM|RaL^
őstag
-
reewer
aktív tag
-
Pópa
senior tag
Mi próbáltuk a Roger Wilco-t... nos, semmi hiba nem volt vele.
Két előnye, hogy nem fogja a gépet, és problémamentesen működik.
A hang kicsit (többet a normálisnál) csúszik, de ez nem annyira zavaró. -
reewer
aktív tag
ja a gépem a leírásban
-
reewer
aktív tag
-
Kuvik
tag
a TS inkább a netet, terheli, de csak akkor ha sokan vannak rajta.
Haver üzemeltet egy TS szervert + egy mohaa szervert egyszerre.
A TS-n 4-en, a Mohaa-n kb 6-8-an szoktak lenni.
8 embernél néha picit akad, de nem vészes.
Azt azért hozzá kel tenni, hogy egy 2.0-es Cerka és csak 256 ram van a gépben
[Szerkesztve] -
reewer
aktív tag
Hali én felraktam a ventrillót valahogy bementem haverommal egy serverre
de baromi sz@r iszonyatos a hangminőség SKYPE után
nemtudom ismeritek-e és érzitek-e a külömbséget
a skype al az volt a baj hogyha összehívtam egy konferenciát 6emberrel és ment a game szaggatott a gépem
msot 1giga ramom van még nem probáltam
szerintetek a netet vagy a gépet terheli jobban(és a gépnek melyik részét) -
mobal
nagyúr
-
Kiskokó
veterán
akinek van kedve dumálni az jöjjön ide !!
193.151.75.137:8767 és ezen belül Unreal Hatvan szoba a jelszó = jelszo
üdv Kiskokó
iu.:ha belegondolok és jöni fog valaki lesz meglepi ! -
Kiskokó
veterán
-
Kiskokó
veterán
-
dannnnn
senior tag
gondolom mart elmondtak hogy kell....
itt egy ip !!
psybnc.hu:8767
ezt ahogy van be kell masolni -
Kuvik
tag
Sziasztok!
A haverokkal mi is Teamspeaket használunk. Viszont egy dolgot a saját szerverünkön sehogy se tudunk beállítani!
Állítólag meg lehet oldani, hogy operátorként a szobákban lehessen halgatozni, beszélgetni, miközben te a szobákon kívül vagy!
Moderáltá tettük a szobát, de úgy se akart sikerülni.
Halottam valami channel commanderről, ezt ismeri valaki?
[Szerkesztve] -
Kiskokó
veterán
Teamspeka a legjobb az összes közül !!
főleg ha van egy ingyenes szerver valahol amcsiban amit használhatsz !
ha érdekel valakit a közös duma irjon és adok ip -
Sianis
addikt
Asszem a speedx 25k a legjobb hangminőség!
Nah skacok a tippem, Connect menü, és a második fül. Kiválasztjátok Magyar hazánkat és kidobálja az összes szervert! Aki sajátot akar ahhoz szerver verzió kell, de attól függetlenül kell neki a kliens is. -
DummyBoy
senior tag
Halihó!
Engem viszont az érdekelne hogy melyiknek a legjobb a hangminősége!
Ugyanis próbáltuk a Roger-t LAN-on, de olyan sz@r volt, hogy inkább kiabáltunk ... -
mobal
nagyúr
-
capafog23
őstag
most ha valaki akar jöhet erre a serverre:
213.222.132.200
-
mobal
nagyúr
-
Jovikaa
csendes tag
hi
engem az erdekelne hogy eze kozul a progik kozul meiknek a legkevesebb a net igénye.
en most msnt hasznalok de az azer nemjo mert 2 ember kozt mukodik csak a hang es nekem min 3 emberes kelene
van teamspeak 2m is de azt nemtom hogykell hasznalni ugy h a valaki tudna segiteni anak orulnék
ja és még valami ga az én gépemen van a szerver az menyire fogja visza netet/gépet 384adsl/1.6p4,512 ram -
mobal
nagyúr
-
Koocka
tag
-
mobal
nagyúr
hát nemtom a roger -t mi is próbáltuk de nem akart (nekem legalábbis sikerülni) mert nem engedte a haverhoz való cstlakozást. meg én routerral netezek. lehet ez a probesz? dlink d-604
-
_cirmos_
őstag
skype-ot tudom ajánlani konferenciához is, egész jó minőségű (bár a többit még nem próbálatam amit it írtatok)
-
kisho
senior tag
-
Koocka
tag
érthetően írtad le,csak a prob. ott kezdődik h nekem nincs ventrilo_srv.exe-m

-
Ekváádor
őstag
Mi nem megy? Elindítos a szervertt( ventrilo_srv.exe ).Elindítod a klienst.Usernamenek beírod a nevedet.Servernél rámész, hogy new, megadod a nevét.Beírod az ip-tm amit megtalálhatsz az előugró ablakban(ami a szerver), itt ide van írva, hogy accepting connections on these interface(s), és alatta 3 ip cím.Na a szerver beállításoknal a hostname or ip-hez írj be a 3 ip cím közül egyet.A port number maradhat, a passwordhöz írj be egy jelszót amit akarsz, majd ok.Ha ez megvan kkor rámész a connectre, és kész

Szerk.: Remélem elég érthetően írtam le, mert így utóolvasásra elég hülyén néz ki
[Szerkesztve] -
kisho
senior tag
-
Koocka
tag
Hát nekem nemmegy a szervergyártás ventriloba,ugyhogy marad a Roger.

-
Ekváádor
őstag
-
kisho
senior tag
Hát megadod az ip-d meg a pass-t annak akivel szeretnél beszélni. (nem árt ha ugyanazt a verziójú klienst használja ő is mint amit Te)
De ha csak ketten akartok egymással beszélni, akkor lehet nem ez a legmegfelelőbb program, hanem mondjuk a Skype. (én még nem próbáltam azt) A ventrilo, teamspeak, roger wilco és társai 2-nél több ember csevegésére való.
[Szerkesztve] -
Ekváádor
őstag
-
kisho
senior tag
-
Ekváádor
őstag
-
Koocka
tag
-
kisho
senior tag
Őszintén szólva szerintem ezek közül a programok közül a Ventrilo a legjobb. Jó a hangminősége és nem is terheli nagyon a netet meg a gépet. Kell hozzá egy gép amin fut a server része a programnak. (ez akár lehet az egyik kliens is ha jó netje van) Bővebben: link
-
Koocka
tag
Én nemismerem a teamspeak-et,de mi hawerokkal a Roger Wilco nevű progit használjuk.Kicsi gépigény,szal izmosabb gámák alatt is fut,igaz,a minőséget nagyon nehéz belőni.A kezelése egyszerű,vki csinál egy szobát,a többi betud lépni és mehet a duma.2 mód van benne 1ik a folyamatos átvitel mikor belehet állítani h mien érzékeny legyen a hangokra a másik h amíg nyomsz 1 gombot addig dumálhatsz.Remélem tudtam segíteni.Ja ha le akarod tölten google-ban keress rá.
-
mobal
nagyúr
ismeritek a fent említett progit? hogy működik, hogy kell beszélgetni... írjátok le lécci.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- OLED TV topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Vezetékes FEJhallgatók
- Íme Zach Cregger új Resident Evil filmjének előzetese
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Noctua industrial NF-F12 industrialPPC-2000 PWM - több darab
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

A registrybe nem találtam meg.