Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Nemrég vettem a Tesco-ban Darjeeling fekete teát. Nem Tesco gazdaságosat, hanem prémium terméket, egész elfogadható árban volt. Róla lenne szó:
http://images.mysupermarket.co.uk/Products_1000/35/006735.jpgFilteres. A baj csak az, hogy akárhogy készítem el, nem stimmel. Először a dobozára írt instrukciókat követtem: kb. 100 fokos (lágyra agyonforralt) vízzel öntöttem le, és 4-5 percig hagytam ázni. Nagyon savas volt. Aztán próbáltam 90 fokos lágy vízzel, 3 percig, de még mindig savas volt. Most kb. 80-85 fokos, fele mennyiségű vízzel öntöttem le, 2 percig áztattam (szakértő weboldalak 2-3 percet írnak és 90 fokot),nem fedtem le. Így már jobb lett, de még mindig, mintha lenne egyfajta édeskés, savaskás földíze. Előtte sosem ittam még darjeelinget. Ennek ilyennek kell lennie vagy valamit nem csinálok jól?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest