Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a Gaba tartalom új info volt számomra, hogy ilyenre is kell vagy lehet figyelni, köszi!

#1243Elektrosokk
Tehát jól értem? A nem tradicionális elkészítési módnak tudod be ezt a fura ízt? Vagy ezzel a Samadoyoval való készítés minek számít, nem vagyok képben ezzel...Megérkeztek ma a néhány napja rendelt teák, izgatottan várom már, hogy megkóstolhassam őket. Persze egyből kibontottam mindegyiket
, ahogyan azt kell, megillatoztam őket. A Masala Chai a legillatosabb, mondjuk attól nem is vártam mást, lévén, hogy teakeverék, ebből folyamatban is van egy bögrével, akármennyire is este van, ma egész nap kint voltam terepen, túl sok meleg italt nem tudtam fogyasztani. 
A másik amire nagyon kíváncsi vagyok az pedig az Oolong China Se Chung, fú, ennek vmi brutál jó illata van, gyümölcsös, virágos, így látatlanban azt mondom, hogy ez bizony ízleni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazon Prime Video
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

, ahogyan azt kell, megillatoztam őket. A Masala Chai a legillatosabb, mondjuk attól nem is vártam mást, lévén, hogy teakeverék, ebből folyamatban is van egy bögrével, akármennyire is este van, ma egész nap kint voltam terepen, túl sok meleg italt nem tudtam fogyasztani.