Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gery2123
üzenetére
Wifi managger appal ez nagyon szépen működik, úgy hogy -64 dBm alatt a mindig az erősebb hálózatra csatlakozzon. Próbáltam ezt taskerrel is beállítani, de nem tudtam, nagyon komplikált volt nekem

Somatom – rendben, a várakozás megvan. Tettem 10 mp –re (ennek a töredéke alatt átkapcsol egyébként), így néz ez most ki, eddig talán rendben van:
�Ami pedig a feltételt illeti „hogy csak akkor hajtsa végre, ha az adott pillanatban nincs valamelyik otthoni wifi kapcsolat”, tehát ahogyan gery2123 fórumtárs is mondta, és ha én jól értelmeztem,�rákattintok a fenti képen látható Mobile Data Set On –ra, majd IF ahol ezt látom:�(bocs hogy ilyen szájbarágósan, de valamiért nem akar jó lenni)
��Szóval a képen látható kis könyvjelző ikonra kattintok (pirossal keretezve), ahol tengernyi lehetőség közül válogathatok, ami pedig a Wifivel kapcsolatos az egy WiFi Info és egy WiFi Status nevű változó. Itt most mire menjek? Én eddig a wifi statusra mentem, ami az előbbi hozzászólásomnál publikált képen így nézett ki: „%WIFI”.�Majd a zölddel bekarikázott lehetőségre mentem amit Doesnt Match –ra tettem, és a mellette levő mezőbe beírtam egy 1 –est

Erről egy képernyőképet be is linkeltem még délután, amire Bozek fórumtárs azt mondta, hogy nem egészen így kellene lennie, mert számít a kis és nagy betű is. De akkor mit csináljak Bozek? Nem én írtam be magamtól csupa nagy betűkkel, hanem a program írta így, miután rámentem az előbb leírtak szerint.Köszönöm szépen, hogy segítségemre vagytok

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Hat hét után lehúzza a rolót a Highguard: március 12-én leállnak a szerverek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 256GB Sata SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest