- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoca_D
tag
válasz
Zsoca_D #3332 üzenetére
Hello
Volt egy kérdésem arra vonatkozólag, hogy milyen ventit tudnék venni (és főleg hol) az EVGA 850BQ-ba. A lényeg, hogy 135mm-es kell. Válasz nem érkezett.
Végigolvastam a fórumot 3 évre vissza, de sehol nem láttam konkrét ajánlást, pedig gondolom nagyon sok embernek ezzel gondja lehet.
Eltöltöttem 4 órát a keresgéléssel, és arra jutottam, hogy magyar boltban nem lehet venni semmilyen 135mm-es ventit. Lehetséges ez??!! Ha ez tényleg igaz, akkor 2 lehetőség marad:
1. Arctic P14-et valahogy rágányolni (nem hiszem, hogy ez akár megközelítené a tökéletes megoldást, de lehet, hogy ezt fogom tenni)
2. Aliról lehetne rendelni, de ott meg ember legyen a talpán, aki biztosra tud menni. Tegyük fel, hogy tényleg azt küldik, és olyan állapotban, amit írnak. Akkor is meg kellene tudni az indítófeszültségét valahogy, nem? Azt pedig nekem nem sikerült egyiknél sem a 4 óra keresgélés alatt. Ezen kívül nyilván valakinek sürgős, és akkor ez az opció kilőve.Tehát, azt hiszem, hogy nem csak saját nevemben beszélek, ha arra kérek minden hozzáértőt, hogy hozzanak össze valami javaslatot arra nézve, hogy az a sok szerencsétlen 135mm-es tápventivel rendelkező mit is csináljon, ha gond van a ventivel.
Előre is köszönöm!
Ja, itt vannak azok, amiket Aliról kinéztem, csak nem igazán tudom biztosra, hogy megfelel tápba vagy sem:
[link] [link] [link] [link] [link]
(Nekem talán ez a legutolsó a legszimpatikusabb)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- ASUS TUF Gaming TF120 120mm ARGB (Szállítás sérült) INGYEN FOXPOST
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest