Hirdetés
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedecske
tag
Igazabol kattogott a venti is, meg neha el sem indult. Ezert nem akartam forrasztani, mert en is arra gondoltam, hogy a panel a ludas. Nos akarhogy nezzuk, ha fizuig kibirja, veszek egy uj tapot (ha nem,akkor is
). Az jovo het szerda. De most ha nekiallok forrasztgatni, akkor sem eletbiztositas a dolog, raadasul tehetnem ra vissza a csatlakozokat. A tapcsere lesz a legbölcsebb.Bocs, hogy nem kerestem, vissza, nem figyeltem oda

Akkor már tüzetesebben attanulmanyozom a taptopikot.
Lehet, hogy baromsagot mondok, de sztem porog az ~2200-at is, ha az alaplap vezerli a 3tus csatival... legalabbis egy masik venti igy inditott alapbol amit rakotottem.
lenszkij: egy nforce 680i/core2duo E6300/4850 van benne,ezt birnia kene sztem...
Mindegy, az lesz a legokosabb, ha nem hegesztek tovabb, ez veszek egy minosegi 400ast. Van ilyen, hogy az FSP is beadja a kulcsot, habar nem gyakori...
Koszi a segitseget mindkettotoknek
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Pánik a memóriapiacon
- Hálózati / IP kamera
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Az jovo het szerda. De most ha nekiallok forrasztgatni, akkor sem eletbiztositas a dolog, raadasul tehetnem ra vissza a csatlakozokat. A tapcsere lesz a legbölcsebb.
!