- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Befutott a Meizu friss csúcsmodellje
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
Köszi szépen.
Kipucoltam a port a tápból és a venti lapátjairól. Nem lett halkabb, nem pörög alacsonyabb fordulaton.
Magát a ventit nem szedtem szét. Ahhoz hol tudok venni olajat/zsírt, vagy milyen néven fut?Táp feszültség értékeit szoftveresen nem tudom nézni, ugye? (akkor az felejtős)
Egyébként lehet kapni külön tápventit, vagy bármelyik 8cm-es venti kompatibilis lesz vele?
5-600 ft-ot még hajlandó vagyok rákölteni. Arctic F8? (800ft) Ez jó lesz?Még egy bagatell kérdés: előfordulhat, hogy fordított irányban, befelé nézegetve tették bele a ventit? (bár a lapátai kifelé néznek, jónak tűnik)
Az kizárható egyébként, hogy nem máshol van a baj és biztosan a venti lesz a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest