Hirdetés
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia! Igen, kell is, az első olajat gyorsan le kell dobni, párszáz km után, már nem emlékszem (utána nem kell túl sűrűn, nem kap akkora terhelést, én most 2000km körül járok, de 5000-ig nem terveztem a cserét). A csere nem bonyolult, de kicsit meg kell emelni hozzá a motor elejét, mert úgy kell feltölteni (de nem kell bele sok, talán 150ml?), különben kifolyik, mivel meg van döntve a gearbox ház. Ha kicsit túltöltöd, akkor sincs baj, max a szuszogóján kinyomja nagy menés után.
A leeresztő gyárilag be van ragasztva, ha nem akarja az igazságot, nem szabad erőltetni, mert eltörik a gearbox ház. Meg kell kicsit melegíteni és utána simaliba. Nekem Liqui Molly 85W90 GL-5 hipoid hajtóműolaj van benne. De más márka is jó bele, Castrolnak is van hozzá olaja. A GL-5 és a viszkozitás a fontos, amit írtam az a gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10, 64 GB, cellular, 129.000.-
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest