- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Android szakmai topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Honor Magic V2 - origami
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Ma a szokásos időben ébredtem és azonnal a gép elé ültem. Tegnap este 7 után nem volt internetem és az elvonási tünetek már jelentkeztek nálam. Mondjuk én inkább azt mondanám hogy meg akartam nézni hogy vissza jött e már a net. De kérdazhetik akkor hogy hová ez a sietség? Hát izé....
Szóval végre megnyugodhatok mert van kapcsolatom. Tegnap befejeztem Zsani ólját. Vagyis én kis butus azt hittem hogy befejeztem mert volt egy-két kiegészítő kivánsága amit majd még pótolnom kell. Ilyen pl. az hogy a tyúkoknak kell valami amire fel tudnak ülni éjszaka. Teccikérteni..? Ma nem biztos hogy lesz hozzá kedvem. A saját dobozkámat is elkészítettem és beköltöztettem a gépet. Egy picivel nagyobb lett mint amire számítottam de ennél jobban nem lehetett összezsúfolni a dolgokat benne. A proci ventijét lekötöttem 5V-ra a tápot pedig átalakítottam úgy hogy az alsó burkolatot eltávolítottam és kivágtam a padlólemezt egy 12-es ventinek amit pedig 7V-ra kötöttem. Így a procihütő behúzza a levegőt a házba a tápventi meg kitolja azt. Nagyon fini kis halk gépem lett. Már be is fogtam netezni. Biztosan kevesebbet fogyaszt a quad-4870 konfigomnál..
Meg tudtam annyira javítani a fényképezőmet hogy tudjak készíteni vele pár képet a művemről. Mivel gyerekek kint maradtak anyósomnál ezért amit nekik barkácsoltam azt még nem tudtam megörökíteni.
1
2
3Ma délután ha szép idő lesz akkor elmegyünk valamerre a szabadba. A gyerekek a győri állatkertbe szeretnének menni Nekem mindegy hová megyünk csak mozduljunk ki valahová.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Android játékok topikja
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM