Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap befejeztem a lécezést és összepakoltam a ház körül. Többnyire arra az anyagra vártam amit már csütörtökön kértem hogy hozzák ki de csak tegnap jutottak el oda hogy be kellene szerezni mert megáll az élet. Ma már bádogozni fogok és holnap szerintem be is fejezem. Ma jelzem hogy kell egy kis dotáció mert addig nem kerül fel egy huncut cserép sem amíg nem érik utol magukat a pénzzel. Ez azt vetíti előre hogy csüt-pénteken nem itt fogok dolgozni. Kell egy kis gondolkodási időt hagyni nekik. De lehet hogy magukhoz térnek és fizetni fognak.
Apám talán kicsit jobban van és tisztult a tudata vasárnap óta. Ma korábban befejezem a munkát és bemegyek hozzá. Viszek neki ezt azt és felmérem a helyzetet.
Boldinak ugyanannyit mértek áramlásra mint a GOKI.-ban. Egyfelől jó hír hogy nem emelkedett az áramlási sebesség, másfelől nem jó hogy magas az érték. CT. eredménye még nem érkezett meg. Ilyen a magyar egészségügy.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- BestBuy ruhás topik
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest