Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Tegnap elmentünk dolgozni de végül nem álltunk neki mert az idő annyira rossz volt hogy értelmetlen volt abban a vizben dolgozni az elektromos gépekkel.Eléggé balesetveszélyes lett volna.Rég tolt ki velünk ennyire az időjárás.Szerettem volna karácsony előtt befejezni annyira a tetőt hogy a bádogos nyugodtan tudjon dolgozni két ünnep között.Na ennek lőttek.Ma még végigkinozzuk a napot és holnap délben befejezzük az évet.Amint hallom iszonyat szél fuj odakint igy a seggünk be fog fagyni.Kivéve ha valami forró déli szél rohangál odakint.Bevallom ennek sok esélyét nem látom.A torkom is fájdogál.
    Tegnap Zoli felhivta a srácot aki a sóskúti tetőt adta hogy mikor lesz végre pénz.Talán a két ünnep között.Szerintem ezt csak azért mondta hogy mondjon valamit.Amugy semmi realitást nem érzek az igérete mögött.A magyar épitőipar.No comment.....
    Persze Zli sokkos állapotba került azonnal.Én annyira nem mert szinte éreztem hogy ez lesz.
    eddig kerestem ramot gépembe de nem kaptam azonnal és szinte kezdek örülni neki.Ha még meglátok ilyen rampárt mint ami nekem van akkor veszek de mostmár nem sürgetem a dolgot.Az a pénz is a zsebembe marad.
    Szép napot mindenkinek.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák