- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing: március 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap elmentünk dolgozni de végül nem álltunk neki mert az idő annyira rossz volt hogy értelmetlen volt abban a vizben dolgozni az elektromos gépekkel.Eléggé balesetveszélyes lett volna.Rég tolt ki velünk ennyire az időjárás.Szerettem volna karácsony előtt befejezni annyira a tetőt hogy a bádogos nyugodtan tudjon dolgozni két ünnep között.Na ennek lőttek.Ma még végigkinozzuk a napot és holnap délben befejezzük az évet.Amint hallom iszonyat szél fuj odakint igy a seggünk be fog fagyni.Kivéve ha valami forró déli szél rohangál odakint.Bevallom ennek sok esélyét nem látom.A torkom is fájdogál.
Tegnap Zoli felhivta a srácot aki a sóskúti tetőt adta hogy mikor lesz végre pénz.Talán a két ünnep között.Szerintem ezt csak azért mondta hogy mondjon valamit.Amugy semmi realitást nem érzek az igérete mögött.A magyar épitőipar.No comment.....
Persze Zli sokkos állapotba került azonnal.Én annyira nem mert szinte éreztem hogy ez lesz.
eddig kerestem ramot gépembe de nem kaptam azonnal és szinte kezdek örülni neki.Ha még meglátok ilyen rampárt mint ami nekem van akkor veszek de mostmár nem sürgetem a dolgot.Az a pénz is a zsebembe marad.
Szép napot mindenkinek.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Windows 11
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- RAM topik
- Asszociációs játék. :)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest