Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Nem ment tegnap a PH! így nem tudtam naplót írni. Na nem mintha olyan sok minden történt volna velünk. Legfőképpen pihengettük és szokásos bevásárló körutakat tettünk. Tegnap teljesen megadta magát a nagy gépünk. Vga egyszercsak kikapcsol. Nem tudom hogy a jó öreg GTX480 bírta eddig vagy a 10 éves corsair tx650 táp képtelen elegendő naftát adni neki. Ha kihúztam és visszadugtam a tápcsatlakozóját a vga.-nak akkor egy darabig ment még de most már ez sem segített. Áthoztam a kis gépet amin itt szenvedek. Majd ha itthon leszek Sárival lesz időm a hibát kiszűrni.
Most esik az eső de mindenképpen mennünk kell dolgozni mert 10-re tárgyalni kell mennünk egy födémzsalus céhez. Amúgy meg csak nem esik egész nap ez a nyomorult eső...
Édesem haja kihullik a két lányunktól. Egyik hisztisebb mint a másik. Én csak nevetek és megölelem az összeset. Na azért akad pár ősz hajszálam nekem is ami a lányok miatt lett olyan.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- BMW topik
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Fujifilm X
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest