- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz szumoo #24190 üzenetére
Akkor nem adtam drágán a Samsung 245T-t 30-ért...
Egyébként tegnap eladtam egy monitort, hívott egy nő a szivárvány köz mellől (Faragó u.) hogy kellene neki, de hogy el tudom-e vinni. Persze, megoldható. Elvittem, ajándék kábelek, stb, mondtam, hogy hidegben hoztam, ne kapcsolja még be. Este 8-kor hívtam, hogy ha gondolja, állítsuk be, telefonon mondom, mit csináljon, á, nem kell, már bedugta, minden okés. Elköszöntünk, majd reggel 6:40 körül ébredek, a párom mondja mi történt éjjel. A nő hajnal 2:15-től reggel 7-ig 37x hívott, kiszámolható, kb 4 percenként, 2:24-kor írt egy sms-t, hogy ha azonnal visszaviszem a fele pénzt, (pár ezresről volt szó) akkor nem jelent fel a rendőrségen, meg hogy a monitor nem jó, mindezt tele helyesírási hibával. Negyed 8-kor felhívtam, 20 perc múlva vigyem vissza a fele pénzt, mert ez nem ér annyit. De mondom mi a baj? Nem jó. De mondtam, hogy telefonon hívom, és együtt 3 perc alatt beállítjuk. És azt se értem, mire fel kell rögtön fenyegetőzni, de semmi baj, nemsokára megyek, és nem a fele pénzt adom oda, hanem az egészet, a monitort meg hozom el a piccsbe...
Odamegyek, szúrós tekintet, meg kérem a pénzt. Ugyanazokat a bankjegyeket kapta vissza, hoztam a monitort, most este bedugtam, természetesen semmi baja, annál inkább a kedves vevőnek. Kiba büdös volt nála, olyan öregpicsa-öreg pacsuli keverék szag, a monitor olyan büdös lett egy ott töltött éjjel után, hogy 5 percig törölgettem öklendezve, hogy mellé tudjak ülni. Szóval Akit a Faragó u-ból hívnak a 30/5789....-ről, az jobb ha kinyomja...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Polemius
senior tag
válasz fradi81 #24180 üzenetére
A lyukacsos szemüvegek szerintem parasztvakítás kategóriába tartoznak. Pici lyukon át persze, hogy élesebben lát az ember (vö. fényképezőgép működése).
Ellenben akkor biztos, hogy nem fog tornázni a szemed, lévén nem nagyon kell fókuszálnia. Tehát nagyon nincs is mitől javulnia. -
-
-
Rawulf
őstag
Tömjén Zsótika nem plagizálhatott, mert látomása volt! bruhahahaha
Vitya pedig már tavaly tájékoztatta a HÖOK-ot és nincs min meglepődni kérem szépen.
[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
sss
őstag
Hobbitok és hányás... erről ez jut eszembe: link
-
-
-
-
Rawulf
őstag
Azok alapján, amit eddig olvastam a Hobbitról, tuti nem megyek el moziba megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
-
pmheros
őstag
válasz Rawulf #24224 üzenetére
Nem értem! Miért kell nekem ehhez egy kép?
Pontosan tudom anélkül is, hogy állandóan a szexre gondolok.Dr.Johanson is megmondja 3:05 -nél az igazság
nem vagyok tökéletes
-
Rick4
félisten
válasz lugosi #24226 üzenetére
Á, hagyjad már, nekem nem ér annyit, beültem a kocsiba, elmentem a monitorért, pénzt vissza és soha többé ne lássam a vén banyát.....
Márciusban nem fizettek ki egy postán kapott (több üzlet volt már, előre ment a csomag sima postával) 32 ezres csomagomat, utána 2 hétig vártam, utána számonkértem, ment az ígérgetés, hogy dolog van, és majd ekkor-akkor, napok múlva már az is volt, hogy elment a pénz, várjam türelemmel, persze azóta se jött. Ugye innentől már csalás, megtévesztés is játszik. Tettem névvel, telefonszámmal, megnevezve a kedves úr kikérdezhető ismerőseit egy feljelentést e-mailben a rendőrségen, a mai napig semmi se történt, még csak be se hívtak, hogy a papírokat, bizonyítékokat leadjam... Nyáron kérdeztem rá, azt írták, nem találják, küldjem még egyszer, és vizsgálódnak, hogy mi lehetett a rendszerükkel... Most készülök az ügyészségnek ugyanezt a sztorit megírni, hátha nekik van kedvük ezzel foglalkozni...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
szumoo
senior tag
Egyáltalán nem, sőt...
Nem minden áron akarom eladni.
Az ár természetes csak saját elgondolás, ami ügye nem mindig egyezik a vásárló által gondolttal.A nő meg egy idióta...
Sz.
#24228: nekem a mai napig nem vitték el a vateran leütött házamat... A srác csak ígérget. Így mivel nekem nincs útban, enni nem kér, marad a helyén. Én nem töröm maga, h kitaláljak bármi megoldást.
Majd elviszi vki, ha akarja.[ Szerkesztve ]
A nyúlon túl?
-
-
félisten
válasz macilaci78 #24231 üzenetére
Adja be az autót? És ha sajnálná?
-
macilaci78
nagyúr
válasz FoxiestFox #24233 üzenetére
Igen, én is arra gondoltam, adja be a kocsit, ha így használhatatlan, hátha valakinek a jobbos öv szarja kellene...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
boba6
senior tag
válasz pilóta #24200 üzenetére
ha már mozis kérdés
valódi analóg 70mm-es mozi működik még vajon valahol az országban?
a Samsara miatt kérdem... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
félisten
-
félisten
Valakinek nagyon ünnepi hangulata van
-
őstag
Hali!
Bocs, hogy minden nap beírom, de megy le az ár, azért. Szóval eladó Nexus S. Szegedieknek 40K.
Üdv!
-
-
boba6
senior tag
válasz pilóta #24236 üzenetére
de az imax az szerintem csak épp digitálisan
találtam ráutaló jeleket valahol a neten, hogy régen a szegedi belvárosi mozi is az volt nem tudom meg van-e még az a vetítőjük illetve kapnak-e ilyen kópiát itthon egyáltalán... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
ben800
aktív tag
Netezős,garis konfig eladó,vigyétek vegyétek gyorsan
Szegedieknek engedmény!
Beszámítás jöhet ![ Szerkesztve ]
-
MaciG
addikt
Valaki nem tudja esetleg, hogy az Osztrákoknál kötelező-e a hólánca a Sopron-Bécs közti szakasszon? Vagy hol lehetne erről hivatalos infót kapni?
BANZAII
-
zeg
őstag
Eladóvá vált Motorola Defy telefonom. Karcmentes ház és kijelző, szervizben átvizsgálva, saját készülékem tehát papírjai vannak, dobozát töltőjét és kiegészítőket adom, T-Mobilos de gyárilag független, ajándék szép állapotú Otterbox-héj.
Ár: 25K, alku nincs, beszámítás nincs, gari 3 nap. Vasárnap délig eladó, aztán megy valamelyik telefonkereskedésbe.
Eladás oka: új készülék
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
boba6
senior tag
válasz johnny82 #24246 üzenetére
odaadtam az előbb 8-ért hirtelen felindulásból ismerősnek, benéztem csúnyán mert sima mini pro-t akartam venni bukta volt
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ikarus 435 embléma logo felirat szám típusjelzés
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest