- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
iday
aktív tag
Nagyon átcsaptatok anime topicba.
3dfx & AMD & ATI forever! http://iday.hu
-
pw12345
aktív tag
Nekem, azok a kedvenc meséim, amik úgy kezdődnek, hogy kinyitja a száját a politikus...
Ilyen Full Metal Panic Fumoffu, Midori no hibi, meg hasonló, elmebeteg terméket, amin dögleni lehet a röhögéstől tud valaki ajánlani?És egy kis off: korszerű 486, monokróm laptop, képernyő kifehéredett (nagyon halványan látszik, de használhatatlan), inverteren cseréltem egy kiégettnek látszó kondit, de semmi javulás, mi lehet
-
-
F.E.K..
senior tag
válasz pw12345 #34152 üzenetére
Kontraszt/fényerő? A korabeli mobil gépek többségén még kézzel lehetet állítgatni egy-egy fizikai csuszkával. A nagyon fehér kép pont olyan mint amikor valamelyik régi (gyűjtemény, van üzemképes T-1000 is ) notin túlhúzom a csúszkát.
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
válasz pw12345 #34152 üzenetére
Gintama! Hihetetlen elmebeteg az egész, Én már vagy háromszor végignéztem, de még mindig találok benne olyat, amit eddig nem vettem észre és lehet rajta röhögni.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
SityiSXT
őstag
A mai nap aranyköpése:
"És cloud alapú internet-szolgáltatást is nyújtanak?" A kollégákkal nagyon ezen... -
ViZion
félisten
válasz *Ropi* #34160 üzenetére
Igen, a Westinghouse az plazma volt, nem lézer...
T-800 és T-600 is rohangált olyanokkal, "alaptípus".Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
pw12345
aktív tag
válasz Klaus Duran #34153 üzenetére
Thx, majd ránézek
#34154) F_E_K_
Kösz, azért, annyi eszem van/még nem vakultam meg, annyira, hogy ne b-ssza ki a szemem a kontraszt/fényerő poti. Fél órát ment kb., utána kifehéredett és úgy is maradt, huzigálhatod a csúszkákat.(#34155) *Ropi*
LCD. A plazma narancsos lenne, már régen rossz, ha az kifehéredik.#34156) opr
Kösz, majd megcsekkolom. -
F.E.K..
senior tag
-
F.E.K..
senior tag
válasz ViZion #34161 üzenetére
Azt mondjuk sosem értettem hogy a skynet miért csak a hagyományos fegyverzetet erőlteti. Hol marad a vegyi és biológiai hadviselés? Ezeknek a fő hátránya hogy a saját/civil egységekre is visszahathat valamint humanitárius szempontból sem szerencsés... Namost ez esetben egyik sem áll fent, a gépeket nem zavarja mondjuk a mustárgáz, cserébe egyszerű gyártani. Vagy egy alapos vírus fertőzésnek sem örülnének az ellenálók (pl. egy kis hagyományos lepra, pestis a zsákmányolt fegyvereken.. és még nem is voltam túl "kreatív").
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
-
*Ropi*
félisten
válasz ViZion #34161 üzenetére
+ (#34162) pw12345: Köszönöm nektek, utólag észrevettem.
(#34163) F_E_K_:
(#34165) F_E_K_: Mert forgatókönyv írók tudták, hogy akkor csak 1 részes lenne a film nem pedig 4, ami 4x akkora kas(s)za.
(#34166) Syl: Megelőztél.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
rgeorge
addikt
válasz TESCO-Zsömle #34168 üzenetére
Offoffoff: de van, antibiotikum.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Mercutio_
félisten
válasz TESCO-Zsömle #34168 üzenetére
A pestis sima baktérium, azt legyakja az antibakti, ha időben beadják.
A mutálódott, vagy épp kórházakban kialakult multi-rezisztens vírusok, na az a kemény.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
ViZion
félisten
válasz F.E.K.. #34165 üzenetére
Ejj, hát nem olvastad a Terminátor könyveket?
Nah, ott le van írva szépen, hogy a Skynet amúgy nyersanyag gondokkal küzd, nem tudja ontani a gépeket, pedig a gyárai megvannak. Ráadásul a "hatalma" közel sem teljes, se dél-Amerika, se a többi, kevésbé iparosodott, fejlett régió felett nem tudott felülkerekedni. Voltak biológiai fegyók, de elszigetelt gerilla csoportok vannak, nem tud hatékonyan terjedni. Mivel sok kis csoport van, nem tudja, h hol, így azt sem tudja hol vesse be... Vaktában mustárgázt szórni több nagyvárosban... eléggé nehézkes. De ettől a foglyokon még kísérletezett, volt könyvben, h foglyokat szabadítottak ki, akikre mindenféle kísérletek vártak.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Mercutio_
félisten
válasz TESCO-Zsömle #34171 üzenetére
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Mercutio_
félisten
válasz TESCO-Zsömle #34174 üzenetére
Az vírus, szóval eleve sz*pó.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
TaaT
nagyúr
Hogy pörögnek az OFF témák
Ezzel kapcsolatban, volt a natgeon vagy hol egy műsor amiben azt taglalták a szakértők milyen háborút vívnának ellenünk az idegenek ha meg akarnák szállni a fődet.
A műsor szerint a lejönnek közénk és gerillaháborút vívnának ellenünk taktika lenne kb az utolsó amit megkockáztatnának, helyette mesterséges cunami, biológia fegyverek stb lenne a bevált módszer.
Give them hell Ukraine!
-
ViZion
félisten
Erről is volt film már... a címe nem jut eszembe. Ilyen szöcskeféle lábuk volt. Csinálták a globális felmelegedést, hogy nekik majd jó legyen... Az biztos, h olyan támadás kell, amit észre sem vesznek. Ameddig lehet, el kell húzni nyílt harc nélkül.
Jah, volt még egy, talán a V-ben. Idegenek jöttek, hogy jaaaaj, gyünnek a gonoszok, nézzük meg. És jöttek. De mire ideérnek, csinálunk veletek egy sukár puskát'oszt elkenjük a szájukat. Mire kiderült, h fake az egész, velünk akarták megépíttetni a földi életet leabáló gépet... Rafkósak ezek
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
ViZion
félisten
válasz -=RelakS=- #34180 üzenetére
Sterilizálós/szabályozós pl. a Gattaca vagy a christopher Lambertes valami, a börtönös de nem jut eszembe a neve... bakker, agyban már pakolom a cuccaim (fizikailag is), keddtől péntekig németbe.
-
-=RelakS=-
veterán
Szerintem témába vág, hátha vittek már ilyet hozzátok
A tulaj egy hónapig nem használta, majd nem értette, miért nem működik rendesen
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
PhilBrick
őstag
válasz -=RelakS=- #34186 üzenetére
Kétségeim vannak, a gombák nem szoktak fejjel lefelé nőni.
-
pw12345
aktív tag
válasz F.E.K.. #34164 üzenetére
Gondoltam rá, ha kiderítem az asszony merre hányta el a multiméterem, majd kimérem a potmétereket, nem mindkét véghelyzetben 0 ohm ellenállást fejtenek-e ki. Bár gyanítom ennél komplexebb a probléma, mert
ez fokozatos kopással alakulna ki, ez meg két másodperc alatt fehéredett ki, úgy, hogy nem birizgáltam
a gombokat.
Ha az azt vezérlő rész kergült meg, akkor meg vagyok lőve. Ahhoz műszerésznek kell lenni, lehet az sem tud vele mit kezdeni kapcsolási rajz, hibadiagnosztikai utasítás hiányában. -
shteer
titán
válasz -=RelakS=- #34186 üzenetére
Kamu. Tápanyag es víz nélkül nem nő gomba.
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
válasz MasterMark #34191 üzenetére
Pára kevés. A por is, de amúgy se látni port a képeken.
szerintem jónak tűnik..
-
danih
veterán
válasz XtremLor #34194 üzenetére
Topikja is lett Gomba fajtáját is megírta már valaki.
[ Szerkesztve ]
-
Armahun
addikt
válasz shteer #34190 üzenetére
Meg nem hülye az a gomba, hogy lefelé nőljön.
ha tényleg a helyén lett volna a kártya, akkor oldalra felfelé törekedtek volna nőlni.[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz shteer #34190 üzenetére
Nem egészen kamu, de azért rásegítettek
Aki ért oroszul, az fordíthatItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
shteer
titán
-
totron
addikt
Pszichokártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro