- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
TA68
őstag
válasz wolfman #33249 üzenetére
Hát igen, és hülyére is keressük magunkat vele.
Múlthéten egy fiatal házaspár: Kellene egy használt számítógép, amin a gyerek tud játszani az új játékokkal, mert a mostanin már nem mennek. Az új gépet fel kellene telepíteni, és régi gépről át kellene mindent menteni.
- És mennyi pénzt szántok rá?
- Max 30 ezret.
- Akkor sajnos nem tudok segíteni, mert ennyiből nem lehet kihozni.Aznap felhívott, hogy talált egy csókát, aki 30-ból nagy teljesítményű gépet rak össze neki. Két nap múlva mehet is érte.
-
totron
addikt
válasz -=RelakS=- #33254 üzenetére
Amennyire csak lehet. Azt is kispályán, céltudatosan.
-
Tim82
félisten
M-Techről jut eszembe, nemrég került hozzám egy olyan Lenovo Thinkcentre M55, amelyiknek a gyári tápja ki lett cserélve egy 420W-os M-Tech ATX tápra. Természetesen nem indult a gép, illetve ventilátorpörgetés fekete képernyő mellett volt a hibajelenség.
Másnak is olyan könnyű javítást kívánok, mint ez volt - M-Tech táp kivesz, eldob, FSP ATX-400PNR betesz.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bullseye
addikt
-
ViZion
félisten
Melyik alkatrészre szánnak 30k-t?
Nézzék meg neten, h mi is egy alaplap+proci páros ára, ami ilyen "belépő gémer", ahhoz a 4 GB ram -mert szerény vagyok, de amúgy ma már 8 ajánlottabb... de ezeket nem lehet meggyőzni, menjen.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
nagyúr
válasz philoxenia #33266 üzenetére
Van még farmville? Bár simán lehet, FB-on 1,5 éve nem jártam és legalább 30 évig nem is fogok!
-
philoxenia
MODERÁTOR
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz philoxenia #33273 üzenetére
Ne hüjéskeggy! Mán csak a hőmérő miatt is megéri!!!
-
shteer
titán
-
TA68
őstag
Váóóó......Ez a hőmérős ház igazán lenyűgöző, kombinálva a belső világítással. Igazi Gamer gép. Ha előbb linkeled ajánlottam volna nekik.
Ez tetszik: "Az ár tartalmazza az ingyenes házhozszállítást!! Csere Is Érdekel!!"
Ingyen is odaadom, csak valaki vigye már a francba. -
TA68
őstag
Jobban megnézve a képeket, egy Enermax táp van benne, ami talán még ér is valamit, bár az is megette már a kenyere javát.
-
Mercutio_
félisten
Én a helyedben amint feltűnnek a bejáratnál jelezném, hogy lehet visszafordulni, keressék a "mestert", akitől a gép van.
Persze lehet neked bejön a sz*pás más gépével gombokért...Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
TA68
őstag
-
wolfman
veterán
Aznap felhívott, hogy talált egy csókát, aki 30-ból nagy teljesítményű gépet rak össze neki. Két nap múlva mehet is érte.
Ezt nem értem. Elment tőled, de még vissza is telefonált, hogy beszámoljon, hogy egy harmadik féltől szerzett gépet, ezzel úgymond rádpöccintse a fikáját. Milyen mentalitás már ez, hogy még vissza is szólunk a korábbi boltosnak, hogy na látod paraszt, meg tudtam oldani!?
Mert ugye az teljesen rendbe van hogy a piacon látváyosan alkudozik az ember, hogy na majd megyek tovább biztos lesz olcsóbb, de ott nyílvánvaló és kell is alkudozni, de hogy vissza is hív, hogy hencegjen (amire mondjuk pontosan tudod hogy rosszul járt), hallatlan.
(#33260) UnSkilleD: Na eljutottam a kommentedig. Pont ezt nem értem én se, de látom másnak is feltűnt.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
-
nagyúr
Biztos nincs elektroszmog
-
totron
addikt
válasz wolfman #33280 üzenetére
Nagyon egyszerű, az emberek szeretnek nyerni, győzni, vagy bármit, ami áthallásaiban, saját fogalmaik szerint hasonlít erre az érzésre és simogatja az egójukat. Ha ez veszélybe kerül, ellenpontozni kell (itt: visszaszólni). Mindez saját szintjükön kerül abszolválásra. A dolog szörnyűségessége, hogy TA68 tényleg számíthat látogatásra, lévén szégyenérzetük nulla, nem is látják át sokszor sem morálisan, sem logikailag az ilyen köröket, akkor sem, ha ők keltették ezeket vagy különösen akkor nem? Meg említettétek, hogy nem ugyanahhoz megy vissza, aki átvágta, milyen igaz. Erre két okot látok: egyrészt a klasszikus konfliktuskerülés, meg aztán jellemző az átmenetek hiánya az embertársak megítélésében: ez szupertudős/hős, a másik lúzer, csúnya átvágóbácsi. Jajj annak, aki belecsusszan bármelyik skatulyába is! De ne gondolja senki, hogy nincs kiút, van, ha szégyenünket (elhajtottak, átvágtak) kell palástolni, az eddigi csúnyaarc (TA68, figyelsz? ) mégis inkább legyen már szuperhős és "új lap" címén felkeressük, hiszen több szem csak többet lát alapon. De bár ne lenne kilépés a skatulyás gondolkodásból, mert ez, hogy van pofa az ilyenhez, ha lehet, mégrosszabb. A legszebb rész, hogy mivel más szinten rezegnek, képbe röhöghetsz, dühönghetsz, higgadtan megpróbálhatod elmagyarázni, jórésze nem fogja érteni, talán még egy jó adag pökhendiséget is belevisznek ó, mintegy "értem, de nem érdekel" reakcióként. Szeretném kifejezni elismerésem azok felé, akik ilyen esetekben képesek nyelni egy nagyot, én nem. Kívánom, hogy ne legyen ennyire sarkított ez az eset sem, illetve inkább ne folytatódjon semmilyen irányba.
-
macilaci78
nagyúr
A 2. mar a jogtiszta oprendszer miatt is megeri.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
ViZion
félisten
"talált egy csókát, aki 30-ból nagy teljesítményű gépet rak össze neki"
Több ilyet ismerek. Asszony kapott laptopot, újat, SSD-vel. Kérdezi mennyi volt? Hááát, ócó, olyan 30 + egy kicsi.Haver vett VGA-t. 270X-et... 12k-ért. Mikor kiment a felesége, akkor kicsit többet mondott, de hát vannak csodák.
Szal. vádaskodtok, közben meg lehet apu vett neki i5-üt, csak 30k locsolópénzt kellett beleadnia...
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
wolfman
veterán
válasz ViZion #33285 üzenetére
locsolópénz, pff.
Van nekem egy haverom, aki egyke gyerek a családban. Annyira el van kényeztetve a rokoni körben (vagyis volt régebben), hogy egy húsvét alkalmával összelocsolt magának egy számítógépet (89.000Ft körül akkortájt) Tudták, hogy kell neki és mindenkitől úgy kapott a rokonoktól, hogy kijött egy korrekt gép. Ott pislogtunk amikor mesélte. Neki ez tök természetes volt, hogy ennyi pénzt kap. Persze azóta sem teljesen tudja hogyan működik a világ anyagiakban.
-
sptkyle
senior tag
válasz ViZion #33285 üzenetére
Az azért más...
Nekem is van barátom, aki alól hirtelen húzták ki a PC-t, és kellett neki sürgősen valami használható, de anyagilag nem engedhette igazán meg. Mondta 20k-ja van rá. Lett 20k-ból gépe. (bár a másik kb 40-et én tettem hozzá, de arról nem kell tudnia. )De azért a "Találtam valakit" emberek nemigen szoktak jófejek lenni.
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
thesound
addikt
válasz TESCO-Zsömle #33289 üzenetére
Az érzelmeikre kell hatni. Nézd milyen szép ez a notebook, milyen jól megy a szuper függönyhöz amit te választottál és milyen modernul néz ki az asztalon...stb.
Továbbra sem fog neki tetszeni, de ráhagyja.[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
madgie
titán
válasz TESCO-Zsömle #33289 üzenetére
- Cseréltem.
- Rá kellett fizetni?
- Dehogy.
- Jó. -
Mercutio_
félisten
Mit nem értel?
Újabb bizonyítékot talált rá, hogy a PC-boltosok lehúzós/átqrós arcok, és jelezte "finoman", hogy őt nem lehet hülyének nézniEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest