- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz zsolesz010 #28949 üzenetére
Létezik egyébként ilyen.
Teherautó akksi. Ólom-savas.
200 000 mAh. Mondjuk spórolósan 200 Ah-t írnak rá, meg napfény sem tölti olyan gyorsan, de kicsire nem adunkEgyébként meg rosszul értelmezitek. Azt írja: 200.000 mAh. Azaz kettőszáz egész nulla tized (-század/ezred) hisz nem minden kultúrkörben tizedesvessző a tizedespont
A kettőszáz milliamperórás akksit meg még a felhős ég is tölti. Önmagát.[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
localhost
Közösségépítő
Bármit lehet tölteni vele, aminek USB-je van, akár egy laptoppal is elbír.
Usb-n a laptop is tölthető ???¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
szumo
senior tag
Hinnye!
Kértek ma egy 200kHUF-os gépre árajánlatot.
Nagy nyugodtan rakosgatom bele az a (papíron) az alkatrészeket, számolom össze a végeredményt, csak pislogtam, mint hal a szatyorban. Nagy gyorsan 260-ba beleszaladtam. Elkezdtem butítani a konfigot, de túlzásba sem akartam esni, így most 210 nél járok. De se az SSD-t se mást már nem spórolnék le.Aztán egyre csak egy dalszöveg motoszkált a fejemben a 90' -es évekből azaz pont 1990-ből
Moby Dick - Káosz és zűrzavar
Feje tetejére állt a világ,
A vezetésben kapkodás, fejetlenség.
Nem bízhatsz meg senkiben,
Nem hihetsz el semmit sem.Átvernek, hidd el, becsapnak,
Nincs a szónak súlya,
Csak üres duma!Az ígéretek kora lejárt
Mondta valaki,
Szavatosságot, garanciát
Nem vállal már senki.Létbizonytalanság,
Szűkös a fizetés,
Lesz-e holnap munka és kenyér?Kiben bízzak? Mondd meg!
Miben higgyek?
Nincs a szónak súlya,
Csak üres duma!Refr.:
Káosz és zűrzavar
Ki a felelős, ki tudja?
Káosz és zűrzavar
Ki a felelős, ki tudja?Lelohadt a munkakedv,
Ki jól dolgozik, tán jól is él?
Felszöknek az árak az égig.
Nő a feszültség.Létbizonytalanság,
Szűkös a fizetés,
Lesz-e holnap munka és kenyér?Kinek higgyek? Mondd meg!
Miben bízzak?
Nincs a szónak súlya,
Csak üres duma!Refr.: Káosz és zűrzavar,...
Káosz és zűrzavar,
Az ország nyakig a szarban,
Káosz és zűrzavar,
A bűnös fejek hulljanak porba!Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
szumo
senior tag
Enermax vostok adv. a CM vagy Gigabyte házakat jobban szeretem, de kritérium az USB3 előlapi
FSP hexa+ 400 remélem elér az alsótápos házban is minden kábel a raider ára elszaladt egy pacival
Asrock Z97 pro3 na ezen még gondolkodok
i5-4440
corasir cl9 1600MHz 8GB ilyen van nekem is, anno, mikor választanom kellett a hyper-x -eket megette reggelire
vapor-x R7 250x GDDR5 2GB ez maradt a végére, ez alá szerintem nem érdemes menni
samsung 840 EVO gyors
WD green 1T tárolni csak kell valahol, mert a vin8 majd felemészti az SSD-t
samsung dvd a sajátomat 2 éve nem nyitottam ki, lassacskán felesleges.Még szerencse, hogy a win és office, meg stb nincs benne a 200ban amit persze túlépek így is, de csak lesz még pár forintja a keretösszeg mellé és akkor nem kell még nagyobb kompromisszumokat kötni, nem úgy mint egyeseknek a 100ban
Az, hogy esetleg fehér vezetéknélküli teljes értékü billentyűzetet és esetleg egeret is szeretne az már csak hab a tortán Szerencsére csak esetleg
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
Penge_4
veterán
"Enermax vostok adv. a CM vagy Gigabyte házakat jobban szeretem, de kritérium az USB3 előlapi"
És ha belemoddolod?
A VGA alapján gamer config készül. Ez alapján RAM órajelben nem lehet lejjebb menni, illetve CPU-ban? Úgysem ezek lesznek a szűk keresztmetszetek.
Mindenképpen Intel kell neki? AMD nem jó?
Több ötletem nekem sincs.
-
szumo
senior tag
válasz Penge_4 #28961 üzenetére
Igen intel kell, ugyanis Autodesk Civil 3D lesz rajta futatva.
Az pedig képes felzabálni ezt a mennyiségű minőségű konfigot reggelire, ha egy 50-80 MB-os file rengeteg layer-ét akarja az ember kezelni és alá van téve valami referencia file.Az usb mod pedig drágábra jön ki, mintha gyárilag be van építve, mert a kábel igen aranyáron van.
-
ViZion
félisten
green helyett RED, hexa helyett APN, de ahhoz kell egy CPU táp hosszabbító alsótáposban. Ramból majdnem mindegy melyik 1600-ast veszed, IRL nem lesz különbség a cl9 vs cl 11-ben, de 8 vs. 16 GB már érezhető. Ha lehet, beletolnék többet.
Házon spórolnék, ahogy VGA-n is. 250x játékra kevés, munkára sok. Ill. meg kellene nézni, h CUDAr magokat komálja-e jobban a progi... szerintemHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
StSanya
senior tag
Felesleges a Z-s chipset, ha nem K-s a proci! Valami H-st neki, sokat fognál vele.
Hexa+, tehát ha a +-os, akkor hosszúak a kábelek, s ízlésesen hálósak is.
Szerk: Jaja, a Green helyett Red legyen mindenképp!
[ Szerkesztve ]
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
szumo
senior tag
válasz StSanya #28964 üzenetére
Az alap proci ötlet egy K-s volt, csak mikor megláttam a végét lemondtam róla, viszont nem volt akkor időm másik lapot keresni. A hexa az a minimum, mert sokat elvittek már, és még 1 sem jött vissza belőlük.
A red HDD az csak akkor, ha kereten belül vagyok, mert én leszek a mocsok a végén aki ugyanazt akarja rátukmálni, csak sokkal drágábért.
Inkább valami ház kellene, ami USB3-as. Keresgélek, de egy se szólított meg az ismert márkák közül, ami meg ehhez a géphez illene, az meg megint a kert rovására menne.Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
ViZion
félisten
Árban mi a házra a keret? Amúgy hülyeség az USB3 ház. Hátulról hosszabbítót vezetek a bill. mellé, annál kényelmesebb nincs. FD Core 3000-ből is van USB3, de amit vettem most NZXT is az, és marha jól szerelhető.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
ÉS?
Kényelmetlen. Nekem asztalon a ház, tetején az USB 3... régi bill-emen is volt USB hub, azt használtam. Monitoron van, kényelmetlen. Nekem a bill mögött/mellett heverő kábel a legkényelmesebb. Nem kell totózni vele, az agyon nyomorgatott pendrájvokat is jobb beledugni és kizárt, h eltöröm a házban az usb paneltAmúgy a monitort nem is értem... ott a talp. Errre eldugják hátul az USB slotokat... betegek ezek.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
LógaGéza
veterán
Pont ma adtam át egy gépet, amit Antec One-ba szereltem. Tetszett az ügyfélnek, és jó is volt szerelni, nem is olyan drága
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
ViZion
félisten
válasz atok666 #28972 üzenetére
Fura. Nekem USB 3-al ilyen gondom még nem volt.
-
szumo
senior tag
válasz LógaGéza #28971 üzenetére
Felveszem a listára, bár most egy CM N400 lett kiválasztva hasonló árkategóriában, de mindig jó tudni, melyik házak nem ultragagyik. Amúgy tetszik a kinézete, megfelelően konzervatív, az én lelkivilágomnak is. Régebben rengeteg ASUS Vento házat használtam, mert nagyon olcsó volt, és a minősége a sokkal drágább házak közé predesztinálta, de az utolsó szériánál hatalmas minőségromlás következett be. A tegnapi nap eredménye aztán az lett, hogy megnövekedett a keret és belekerül az az emlegetett 16GB ram és a red merevlemez is.
Nagy nehezen sikerült FEHÉR színű beviteli eszközöket is toborozni. Valamiért a fehér eszközök mostohagyerekek lettek a gyártóknál, pedig én még emlékszem azokra az időkre amikor vadászni kellett 1-1 nem fehér cuccot.(#28973) ViZion: Sajnos belefutottunk már olyanba, amikor a jó minőségű nem olcsó hosszabítóban a PC fel se ismerte az eszközt. Mivel az előlaiakból már mindet használuk, maradt a gép mögé bujkálás, ami nálam nem egyszerű mutatvány
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
Gondolom azért mert az olcsó fehér műanyag elég csúnyán be tud sárgulni.
Nemrég vettem a konyhába egy fehér LCD TV-t, a hátlap sima fehér műanyag az egyik oldalról sütötte a nap az előző tulajnál, tiszta sárga már. Szerencsére az előlap valami jó minőségű fényes fehér műanyag, az még szép, a hátlap meg úgysem látszik. [link]
Give them hell Ukraine!
-
wolfman
veterán
Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy mi okán készült a homályos fotó. Nem ért-e a fényképezéshez? A fényképező LCDjén még jól mutatott majd mikor monitorra tette, már lusta volt újat készíteni? Esetleg direkt csinál csúnya képet, hogy a készülék hibája kivehetetlen legyen?
Jó múltkorában úgy kaptam HDSentinel képet, hogy az ember lefotózta a monitort (gondolom az ájfónjával vagy az essötösével) majd az éppen kivehető képet küldte el.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
SityiSXT
őstag
Mai kisszínes:
User emailben szólt, hogy az Internet Explorerjéből eltűnt minden gomb, csak a weboldal látszik, bármit csinál. Odaballagtam az asztalához, ránéztem a képernyőjére, majd muszáj volt ezt mondanom:
- Ugye tudod, hogy ha ezt most én megcsinálom, nagyon égni fogsz?
- Azt gondolom, de akkor is idegesítő. Légy szíves, javítsd meg.
Mit volt mit tenni... Megnyomtam az F11 gombot. Emberünk álla persze leesett, és hangos csörömpöléssel tört össze a padlón - méghozzá a szőnyegpadlón!
- Pedig én minden gombot nyomtam. Hogy lehet ez?
- Én szóltam. Amúgy egyszerűen csak varázskezeim vannak. Még valamit, vagy mára elég az alázásból?
- Nem, kösz, ennyi elég volt mára. -
törölt tag
válasz macilaci78 #28983 üzenetére
Pont az a baj, hogy minden gombot össze-vissza nyomogatnak
-
Ygg
senior tag
válasz SityiSXT #28982 üzenetére
Ez még jó user.
Rosszabb esetben leqr, hogy miért így van beállítva.Kb. 10 éves eset, egy nagy menedzserasszony mérgesen hívott, hogy nem látszik semmi a monitorján.
Odamentem, egy mozdulattal bekapcsoltam a monitort.
Heves ordítás, hogy ki merte kikapcsolni az ő monitorját, hogy képzelnek ilyet.
De azt hiszem, azóta ilyen többször is megesett velem, elosztó nem volt, bekapcsolva, UPS, ilyesmi.
Égés? Ugyan már.
Ezt neki nem kell tudni. Azért vagy, hogy odagyere, s megcsináld. -
nagyúr
-
ViZion
félisten
Standard válasz:
"pfff... én nem vagyok informatikus, honnan kellene tudnom?"Ezt többnyire az előtt hangzik el, hogy felhívom a figyelmet, h ha hibaüzi van, akkor nem az nyer, aki előbb klikkel az OK-ra (gondolom ha elég gyors vagy, akkor a gép nem is veszi észre a hibát... ), hanem aki elolvassa, értelmezi.
Volt, aki hívott, h induláskor a gép mindenféle ablakokat dob fel. Megnézem. Benyomja a lapost, ami nyílik, már zárja is be, közben persze bíztat:
- látod? lááátoood? LÁÁÁTOD? Ezt csinálja B+ minden induláskor.Ilyenkor azért örülök, hogy nincs szabad fegyvertartás. Gyakorlatilag azért nem edzem a testem, mert ha jobb erőben lennék, az ilyennek
kiszaggatnám a gerincétmegpaskolnám a vállát :-Látom bro', I know that feel bro'...
[ Szerkesztve ]
-
-
Akybron
aktív tag
válasz shteer #28992 üzenetére
Lehet gagyi géppel is értékelhető képet csinálni, csak ismerni kéne a gép korlátait.
pl.: Nincs képstabilizátor--> különösen ügyelni a bemozdulásra, stabilan tartani.
A legkritikusabb általában az, hogy szinte sötétben akarnak mobillal fényképezni. Sok fény kell, és akkor az eredmény is jobb. Bár ezt is elrontják, és pl. az ablak lesz a fényképezendő objektum háttere. Aztán nem értik, hogy hát van fény, még is csak egy fekete sziluett maradt a szelfiből Meg ugye a tükörbe (ami persze sokszor koszos) vakuzás, mert ugye az időzítőről nem is tudnak.[ Szerkesztve ]
73&DX HA5OJN
-
ViZion
félisten
válasz KaiotEch #28994 üzenetére
nem a gigapixeleken múlik...
Anno a 6-8 Mpx-es gépek is szépeket lőttek. Obi van vagy nem van... az a nem mindegy.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest