Hirdetés

Aktív témák

• Allien

veterán

válasz Viktor77 #107 üzenetére

Hát, VAZZEE!!! A GT4 mióta multiplatformos?!?! CSAK PS2-n jelenik meg, ha jól tudom, ezért vesznek sokan ps2-t! Ha kiadnák BÁRMELY részét PC-re, én tutira megvenném az eredetit, mert EZ a játék MEGÉRNÉ, csakhogy PS2+ gamera már nem tellik.:((( Tehát, sajnos sziszegő-nek sokmindenben igaza van.
    ollie, ha nem tudod, mi a GT4, az nem baj, csak ha egyszer lenne rá lehetősséged komolyabban bele folyni, és lenne rá pénzed, tutira NEM a PC-vel nyomulnál, mert külömben l*szar, csak annyi előnye van, hogy jelennek meg rá magyarul is játékok, illetve, nagyobb felbontásban (egyenlőre), mint a PS, Xbox, és álltalában a konzolok. De, ez is változik, ahogy elterjedtebb lesz a HDTV. Én utállom a pc-t, mégha jelenleg azzal játszom, de útállom, hogy rengeteget kell vele szenvedni, hogy az amúgy EREDETIBEN megvett játékom egyáltalán hajlandó legyen elindulni. Míg egy konzolba csak betolom a lemezt, és no probléma! Ráadásul, a jobb játékok több hónappal hamarabb megjelennek konzolra, vagy meg sem jelennek pc-re, mint pl. a GT4, vagy a Final Fantasy jelentősebb részei, de lehettne sorolni, mert nagyon sok jó példa lenne. A konzolon is lehet szinte minden stílusu játékot játszani, mert akár billentyűzetet is rá lehet kötni. Nekem a PS1-hez is rengeteg kiegészítőm van (egér, kormány, PISZTOLY!), míg a PC-hez csak mostanában kezdenek ilyeneket forgalmazni, nem hogy használható gamet is adjanak ki hozzá, de konzolon MINDEN kiegészitőhöz relative sok használható gamet adnak ki! Konzol rulez!:))

Aktív témák