Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
Hát, VAZZEE!!! A GT4 mióta multiplatformos?!?! CSAK PS2-n jelenik meg, ha jól tudom, ezért vesznek sokan ps2-t! Ha kiadnák BÁRMELY részét PC-re, én tutira megvenném az eredetit, mert EZ a játék MEGÉRNÉ, csakhogy PS2+ gamera már nem tellik.
Tehát, sajnos sziszegő-nek sokmindenben igaza van.
ollie, ha nem tudod, mi a GT4, az nem baj, csak ha egyszer lenne rá lehetősséged komolyabban bele folyni, és lenne rá pénzed, tutira NEM a PC-vel nyomulnál, mert külömben l*szar, csak annyi előnye van, hogy jelennek meg rá magyarul is játékok, illetve, nagyobb felbontásban (egyenlőre), mint a PS, Xbox, és álltalában a konzolok. De, ez is változik, ahogy elterjedtebb lesz a HDTV. Én utállom a pc-t, mégha jelenleg azzal játszom, de útállom, hogy rengeteget kell vele szenvedni, hogy az amúgy EREDETIBEN megvett játékom egyáltalán hajlandó legyen elindulni. Míg egy konzolba csak betolom a lemezt, és no probléma! Ráadásul, a jobb játékok több hónappal hamarabb megjelennek konzolra, vagy meg sem jelennek pc-re, mint pl. a GT4, vagy a Final Fantasy jelentősebb részei, de lehettne sorolni, mert nagyon sok jó példa lenne. A konzolon is lehet szinte minden stílusu játékot játszani, mert akár billentyűzetet is rá lehet kötni. Nekem a PS1-hez is rengeteg kiegészítőm van (egér, kormány, PISZTOLY!), míg a PC-hez csak mostanában kezdenek ilyeneket forgalmazni, nem hogy használható gamet is adjanak ki hozzá, de konzolon MINDEN kiegészitőhöz relative sok használható gamet adnak ki! Konzol rulez!
Aktív témák
- E-book olvasók
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- További aktív témák...
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehát, sajnos sziszegő-nek sokmindenben igaza van.