- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #63101 üzenetére
Egyébként erről jut eszembe, van, hogy figyelek egy fix áras terméket a vaterán, fent van már hetek óta, lassan lejár, erre jön az értesítő, hogy megemelték az árát. Ilyenkor vajon mire számít az eladó? Hetekig a kutyának sem kellett 8000 Ft, na majd most 10.000 Ft-ért megveszik? Komolyan nem értem ezt a logikát, és nem először fordul már elő.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #63099 üzenetére
Vajon van minimál ára?
-
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #63092 üzenetére
230 Ft-al a műanyagra való. El ne költsd egyszerre!
-
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #63090 üzenetére
Mint ahogy mondtam, tükörpolírra a rózsaszín van, ez a végső simítás, előtte vasra a zöld van. A kép ugyan az mindnél, csak a szöveg más.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #63087 üzenetére
Vazzeg, az oldalt is én olvassam el helyetted?
Kép mellett balra oda van írva: Alkalamzás: műanyagok tükörpolírozása, Szín: bézs. Ha másra kell, akkor pedig a Mastercard alatt rákattintasz a linkre, hogy polírpaszták. Minden másra ott a Mastercard.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #63084 üzenetére
Na majd mindjárt belinkelek Neked olyat!
Ehol-e, még majd meg se lesz. Én ilyeneket használok, és parádés. -
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #63078 üzenetére
A plexire nem jó a rózsaszín pasta, az tükörpolírra van. Plexire a drapp színű a jó, az kifejezetten plexihez van.
-
Dzsana
senior tag
Na, alszik még mindenki? Sokáig tartott a labdakergetés?
-
Dzsana
senior tag
Úgy hozta az élet, hogy ma zsinórban az ötödik 2209-es Wostokot csinálom. Hú de tele van vele a mandulám!
Ráadásul eltört az utolsó dörzsáram is, ahhoz, hogy ilyen 1-2 másodperces órákat tudjak nektek csinálni, nagyon kellene. -
Dzsana
senior tag
válasz
Ereshkigal #62923 üzenetére
Csak részlegesen javítható, de inkább panel bajosak szoktak lenni, és olcsóbb egy komplett werk.
-
Dzsana
senior tag
válasz
teratti #62814 üzenetére
Ha jól értem, automata az óra, azok pontossága úgy van belőve, hogy hordás közben a motorrugó állandó felhúzott állapotban van, a leadott nyomaték is közel állandó.Ha nem hordod, hanem asztalon van, akkor a leadott a motorrugó letekeredésével folyamatosan csökken, egyre kevesebb a leadott energia, ez a magyarázata.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #62787 üzenetére
Minden felületre külön paszta és korong kell. A zöld az jó az acélra, de utána a tükrösítésre rózsaszín korong kell. Ugyanezzel a koronggal nem mehetsz rá a plexire, mert a korongban maradt fémszemcse összekarcolja. A plexire pedig világos barna paszta kell.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Ereshkigal #62668 üzenetére
Az asszonyt Miskolcról exportáltam, és nekik is minden cukros lötty kóla, ráadásul minden felvágottat is szaláminak hívnak. Minek bonyolítani.
De már szögediesödött, szépen átalakultak az e betűk./OFF]
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #62632 üzenetére
Ja, csak ők is olyanok, mint a hurrikán. Amikor jön, akkor nedves, és kellemes, amikor megy, akkor viszi a kocsit, meg a házat is.
-
Dzsana
senior tag
Kell egy beépítő tok. Vagy venni egy készet, vagy csináltatni hozzá. ha hozzá csinálják, akkor nem kell beépítő keret, ha nem, akkor valószínűleg esztergáltatni kell hozzá egy szerkezettartó gyűrűt. Ha ne dupla fedeles a zsebóra, akkor számlapot is csinálni kell hozzá, mivel el kell fordítani a werket 90 fokkal. Aztán a felhúzó tengelyt is hozzá kell igazítani a tokoz, no meg egy szép hagymakoronát. Egyébként szerintem nem éri meg, mindennapi hordásra alkalmatlan egy öreg, szétkopott zsebóra szerkezet, nem is ütésbiztosított, pontos sem lenne. Inkább adja el nekem a zsebórát.
-
Dzsana
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #62063 üzenetére
Tapasztalom nap mint nap!
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #62029 üzenetére
Szét akar szedni, meg összerakni szerkezetet, ezért mentem rá a csavarhúzókra, és ehhez a mutatványhoz ez a szett teljesen alkalmatlan. A szétszedés második lépésénél elakadna, amikor le kellene venni a számlapot. Sokszor olyan pici a furat, ahol a számlapláb csavar van, hogy még a legkisebb csavarhúzómnak is be kell húznia a hasát. Asszem 0,4-es a legkisebb a készletemben.
Halkan megjegyezném, eddig ketten próbáltak innen a fórumról szétszedni órát, mindkettő gátkerék csap töréssel járt.Illetve Szabika20-nak félig gratula, mert ő legalább nem tört el semmit. Igaz, hogy utána nekem kellett szétszedni, meg összerakni, mert nem járt neki, no meg az automatikából elszórt egy rugót, de ez már részletkérdés.
-
Dzsana
senior tag
válasz
cserix #62019 üzenetére
Ebből ami egyedül ér valamit, az a toknyitó kés. A csavarhúzó készlet nem ide való, már a számlapláb csavarnál elakadnál, túl nagy hozzá a legkisebb is. A csipesz túl erős, az a műanyag tüske kinyomó nem ér semmit, meg Te nem is akarsz most szíjakat szerelni. A kalapács is ahhoz kell, meg a szegecselőhöz, de ugye az sincs. Talán még a menetes toknyitó használható, némi átalakítással.
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #61997 üzenetére
-
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #61375 üzenetére
És akkor még a gyűjteményi dobozaimat ki sem nyitottam! Á, ez már betegség, mi a fenének több száz óra? Így sem győzöm csinálni őket, az elején nem gondoltam volna, hogy ennyi javítási munkám lesz, lassan 2 hónapja nem tudtam saját órához nyúlni.
Beletoltam egy rakás pénzt, s nem tudom kivenni, mert állandóan elromlanak az óráitok!
cserix, nem kell tíz év, ez másfél év eredménye. -
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #61371 üzenetére
Ja, a 601-es 2013.12.27.-e óta van nálam, azóta dobozban pihen, néha Zozzer888 megnézegeti képről, azt ennyi.
Pé, köszi, de sajnos nem az enyém, ügyfélé.
Majd eladok egy dobozt, azt veszek belőle.
-
Dzsana
senior tag
válasz
bigdaddylaza #61368 üzenetére
-
Dzsana
senior tag
válasz
Zozzer888 #61363 üzenetére
Ja, az. Meg van egy Seamaster is:
Több Omegám nincs, mind elvitték karácsonykor, ezeket meg nem árultam. Doxák, Marvinok vannak különböző számlapokkal, Marvinból van automata is, kettő, Longines automata, de azt nem bántanám, mert Szeged első egyéni vállalkozójáé volt. Áh, meg van még egy csomó minden.
-
Dzsana
senior tag
Nos, hát igen, ez csak egy teszt szíj, mivel sajnos az óra nem az enyém, én csak felújítottam.
Éppen most tesztelem, s arra jó ez a szíj. Azért jó volt vele villantani egyet!
Egyébként 37. évemet taposom, ennek ellenére annyira nem idegenkedem ettől a szíjtól. No de akkor jöjjenek a saját óráim. Egy igen jó állapotban megmaradt Omega Cal. 601-es, a hátlapon még a gyári szálcsiszolással!
-
Dzsana
senior tag
válasz
Sungoo #61338 üzenetére
Á, ilyenkor nincs értelme, uborkaszezon van, ilyenkor nyáron vásárolni kell. Pár ezer forintért nem fogok oda adogatni NOS szovjet órákat, ezeknek az ára csak felfelé megy, egyre nehezebb találni szép állapotúakat, hiszen negyed százada nincs már szovjet óragyártás. Majd szépen ősszel elmennek.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #61336 üzenetére
Na még a végén licitre kell bocsássam!
-
Dzsana
senior tag
DWC = Dzsana Watch Corporation, 2012
-
Dzsana
senior tag
válasz
focvis #60963 üzenetére
Meg kell, hogy védjem a mesteremet, nem azért tart egy számlap felújítás 1-2 hónapig, mert lusta, vagy nem akarja csinálni, hanem mert ilyen a technológia. És igen, sajnos kétszer, háromszor is újra kell csinálni, ha befoltosodik. És kis hazánkban nincs is más lehetőség, tehát nem nagyon tud válogatni az ügyfél, emiatt természetesen sok a munkája is. Ráadásul szegény két szívinfarktuson is túl van, muszáj időnként megpihennie. Jövő héten épp nem lesz. :-) Pista nagyon jó szakember, és ő valójában mester is, megvan neki a mestervizsgája, amivel nagyon kevés órás rendelkezik, továbbá vizsgabizottsági tag is az órás képzésben. Szóval nem kell ennyire leírni.
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #61027 üzenetére
Egy nőnek férfi Orient? WTF?
-
Dzsana
senior tag
válasz
hercsi #60873 üzenetére
Szia, állítható visszafelé is, ha ezt nem a dátumváltáskor teszed meg. Teheát 22 óra és hajnali 2 óra közötti időtartamon ne tekerd visszafelé, mert kinyírod a naptártárcsa ugrasztó rugócskát, kart, stb.
Nem másodperc stoppos, így nem tudod megállítani, de nem is atomóra ez, hogy ennyire másodperc pontos legyen. Úgy is el fog térni valamennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest