- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #47840 üzenetére
Persze, az összes ilyen meg van rendezve/írva. De ha megrendezett, akkor is érthetetlen az eladó számomra
"Kérek egy kék tollat!
Tessék itt egy piros ceruza...
Hú de szép hazaviszem, köszi...baaaaszus hát ez csúúúszik a kezemből kifeléééé neee már..." -
Zozzer888
addikt
válasz
BAti77 #47835 üzenetére
De, tök reális
Egy újság címe jut erről eszembe:
"Stílus & Lendület" -
Zozzer888
addikt
válasz
Miamiquake #47830 üzenetére
Engem az autóvásárlós része lepett meg
Igény: Sportautó
1. ajánlat: A8 L
2. ajánlat: dízel (legalábbis olyan hangja volt) CLSAztán panaszkodik, hogy nem fér el benne XD Persze, nem ült bele vétel előtt, naná
-
Zozzer888
addikt
Szia!
Nekem van egy G-m, mostanában eléggé inaktív, de régen 4 éven át motor kormányra volt szíjazva. Kapott hideget/meleget, nagynyomású mosást, bírta. Pedig volt előtte elemcserén, bár rendesen, nyomás próbázták is.(2-3e ft).
Elég sokáig elzakatol egy elemmel is, legalábbis az utóbbi pár évben tuti nem volt elemcserén...
Nekem ez a napoztatós "fícsőr" nagyon tetszik, ötletes megoldásnak tartom, azt, hogy anyagilag megéri-e a plusz pénzt az jó kérdés. Váratlan helyzetben, vagy amikor pont kéne (nyaralás előtt stb) legalább tuti nem fog lemerülni.
-
Zozzer888
addikt
-
Zozzer888
addikt
válasz
Permet Elek #47476 üzenetére
Amúgy ez az óra nekem is tetszik, amazonról próbáltam anno vadászni,de haza ilyet nem küldenek:/ (Pedig ott csak 55 dollár)
-
Zozzer888
addikt
válasz
Miamiquake #47387 üzenetére
És parkolás tekintetében van tapasztalatotok? (Meg a helyszín mindig ugyanaz?)
(Holnapira nem tudok menni, de egyszer szívesen kinéznék
)
-
Zozzer888
addikt
válasz
Permet Elek #47383 üzenetére
Csatlakoznék kérdéssel:
1)Mindig itt szokott lenni?
2)Parkolás lehetséges? (fizetős/ingyenes/szokott lenni hely, vagy zsufi van?) -
Zozzer888
addikt
válasz
TimeCenter #46883 üzenetére
Köszi
!
-
Zozzer888
addikt
válasz
TimeCenter #46858 üzenetére
TimeCenter! Ha már írtál, zaklatnálak egy kérdéssel
Szeretném megkérdezni, hogy a Casionál hogy van a garancia? pl.: erre a modellre azt írják, hogy 1 év Casio garancia, de ez érvényes itthon is? Ki lehet ezt valahogy deríteni?
Köszi
-
Zozzer888
addikt
válasz
teratti #46766 üzenetére
Vagy vegyél valami olcsóbb vintage-et, 6-7 ezerért is kapsz már, Dzsanának is van egy-két órája ami ilyen ár körül megy el vaterán és próbáld ki milyen egy mechanikus
Automatát is kaphatsz szerintem 10 körül (Seiko 5-ök) , de ezt majd Dzsana elmondja
Így olcsón ki tudod próbálni az érzést, aztán ha nem jön be akkor se buksz rajta.
-
Zozzer888
addikt
válasz
#57919488 #46379 üzenetére
Én sportcipőben járok, vékony talp, semmi minta (szinte egy általad említetthez képest), viszont alattam jól bírják. (Bár nem kapnak extra terhelést)
Gimi alatt és egyetem első félévében gyötörtem egy ilyet aztán láttam akcióban és muszáj volt nyugdíjazni (nekem annyira tetszik, hogy nem lett volna szívem teljesen elhasználni - azóta szekrénylakó) lecseréltem egy ugyanilyenre, csak más színben. De már az is 3+ éven túl van.
Ha már off, legyen kövér:
Mikor Alonso a Ferrarihoz került, akkor mondtam, hogy lecserélem egy Piros Ferrarisra, ha VBt nyer velük...de valahogy nem akar összejönni a dolog...
-
Zozzer888
addikt
-
Zozzer888
addikt
válasz
-secret- #46324 üzenetére
Ebay-on lehet látni 300-tól induló Rolexeket, akár hasonló kinézettel. Jó persze, 300 se 20, de az eredeti. Ha csak a formája tetszik, meg hogy automata, akkor érdemes megnézned az Orienteket.
De ha ilyesmiben gondolkodsz, akkor úgy tudom az irányjelzős forumnak van replikás topicja, ott tuti tudnak segíteni
szerk.: Látom közben írtál:
ezeket érdemes meglesniszerk2.:
Vagy itt van ez: TudorÉn úgy tudom, hogy a Rolexé a márka és igencsak közel vannak.
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #46113 üzenetére
Bocsi, most kerültem megint forum közelbe
Látom már sokan raktak, rakok szívesen, de 16,5-es a csuklóm, így annyira nem lesz mérvadó
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #46056 üzenetére
Most látom, hogy közbe szerkesztettél:
A zöld szíjast szoktam alkalmanként, a barna szíjas az óratartódoboz lakó.( Múltja miatt)
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #46056 üzenetére
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #46046 üzenetére
Nekem Dzsana két szovjet felhúzóst rakott össze ( linkelem majd ha érdekel , hogy mit ) ha jól emlékszem mindkettő 38 órás járástartalékot tud
-
Zozzer888
addikt
válasz
JackFeryll #45963 üzenetére
Szerintem ha valaki megengedhetné magának, hogy eredetit vesz és úgy hord hamisat, az gázosabb. Ha meg nem akar annyit kiadni érte, (vagy nem tud) akkor még mindig ott vannak pl a Parnis órái
Szerintem azok ilyen téren jó megoldások.
-
Zozzer888
addikt
válasz
Neurotoxin #45807 üzenetére
TimeCenternél sok darab sokkal olcsóbb mint itt.Sőt..fele áron van némelyik.
-
Zozzer888
addikt
válasz
nederlanden #45717 üzenetére
Kimásolod a böngészőből majd beilleszted.Ha rajta tartod az ujjad a címen akkor kidobja hogy : összes kijelölése , majd másol. Aztán mikor kéri az URL-t akkor odateszed az ujjad, vársz és fel fogja dobni, hogy beillesztés.
-
Zozzer888
addikt
válasz
nederlanden #45709 üzenetére
Leírtam, olvass vissza. De be is linkeltem az órád, pont abban a hszben, amire írtál.
Nekem az iphone (iOS7) kidob egy ablakot, ha rámegyek a link gombra (itt a téglalap - amibe írsz - alatt) abba kéri a honlap címet, majd odaugrik a kurzor ahová a szöveget tudod beírni és ennyi.
-
Zozzer888
addikt
válasz
nederlanden #45705 üzenetére
Tessék:
Így már jó -
Zozzer888
addikt
válasz
nederlanden #45701 üzenetére
Hozzászólás írásánál az alsó menüben látsz ilyen kockákat, ott van olyan, hogy link. Arra rákattintasz, onnan már adni fogja magát.
-
Zozzer888
addikt
válasz
nederlanden #45689 üzenetére
Linkeld szerintem nyugodtan
-
Zozzer888
addikt
válasz
epinephrin #45636 üzenetére
Az automata óra nem ellenfele a quartznak. Az másra jó. Az automata óra nem ésszerű választás.
Hiszen az ésszerű választás az a 4000 Ft-os Casio ami bírni fog 20 évet, egy elemmel elmegy 10-et és nem kell félteni. Mutatja az időt, ennyi.
Én most keresek (mit keresek...vadászok XD) órát és szóba se jöhet a quartz. Nem azért mert az rossz, hanem azért mert egy mechanikust más érzés hordani - annak aki fogékony az ilyesmire. Mondhatod, hogy érdekes egy "becsípődése" van annak akit ez hozz lázba és lehet, hogy van is, de attól még ez van
(Mint a Renault Clio Grandtour reklámban:
-Szüksége van Önnek egyáltalán erre az autóra?
-Nincs. De kell nekem! )Attól függ , hogy Neked mire kell, érzel-e pluszt az automata órákban, stb. Ha veszel egy quartz szerkezetes Tissot-ot azzal se jársz rosszabbul, pláne akkor ha pont az elégíti ki az igényeid.
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #45596 üzenetére
Szerintem ez nem gáz, csak egy jópofa ötlet
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #45189 üzenetére
vadászcsiga: Mindjárt megnézem. Netezés (mobilnet is ment rendesen) + FB ment neki rajta jól ez volt a lényeg
Na meg a telefonálás
Más:
Szeretnék egy régebbi Omegát, persze csakis mechanikus jöhet szóba. Dzsana mesterrel intézném a dolgot, csak az a baj, hogy fogalmam sincs, hogy mire számíthatok a keretből és nem szeretném még azzal is nyúzni, hogy együtt találjuk ki, hogy mi tetszik nekem.
Szívem szerint automatát vennék, de egyetemre járok és ha még munkát is végzek, az is íróasztali. (barkácshoz és amúgy itthoni használatra nem hordok órát). Szóval lehet sima felhúzósat kéne nézni...
A keret kb 40-60 ezer Ft közé esne, alá nem hiszem hogy fog, de fölé picit mehet.
Tudnátok segíteni, hogy kb mit keressek és hol? Beszerzésben Dzsana tuti tud segíteni, de nem tudom ,hogy én vagyok-e béna, de eBayon se találtam semmi értékelhetőt mostanság.(Vaterán se).(Illetve igen, de azok árban messze voltak)
Pár ami tetszik, hogy lássátok kb mire gondolok:
1
Ezzel csak az arany szín a gond
3 - ez nagyon tetszik, az ára annyira nem
4- ez tetszik, de nem tudom hol fog megállniKöszi előre is
-
Zozzer888
addikt
-
Zozzer888
addikt
válasz
Miamiquake #44004 üzenetére
Általában hétköznap nem, csak gyűrűt.(karika).
Ha nagyobb, kiöltözős esemény van akkor veszek fel még nyakláncot, karkötőt meg pecsétgyűrűt.Kivétel ez alól a szóbeli vizsga, azokra nem aggatom tele magam -
Zozzer888
addikt
válasz
Leonidas01 #43268 üzenetére
Kérdezd meg Young78- topictársat
-
Zozzer888
addikt
válasz
BAti77 #43238 üzenetére
Érdekesek ezek a szovjet órák, van bennük valami érdekes, elpusztíthatatlan Brute Force túlélési "ösztön"
Az enyémekkel Dzsana mester csodát tett -
Zozzer888
addikt
Boldog Új Évet Kívánok
-
Zozzer888
addikt
Én is Boldog Karácsonyt Kívánok minden kedves topictársnak
-
Zozzer888
addikt
válasz
phranxinatra #42441 üzenetére
gratula
szép nagyon
-
Zozzer888
addikt
válasz
Real_Necro #42032 üzenetére
Gratula, szép páros
-
Zozzer888
addikt
válasz
Dzsana #41807 üzenetére
Dzsana...
MONDOM sikerült a divatóra VONALRÓL átterelni a Tissotra!
Mondta hogy akar egy komolyabb órát és elkezdett Fossilokat mutogatni...akkor mondtam neki hogy ne...vegyél rendes órát.Mutattam neki vintage-eket...de neki új kellet.Aztán megmutattam neki a Tissot-kat, azon belül is a V8at, mikor nem talált neki tetszőtNa, ez már tetszett neki
(hát fbn ott "dühöngtem" neked, hogy képes lenne Fossilt venni...nem emlékszel?)
szerk.: Na bratyó szép, nem látsz már a Doxáktól, de rögtön lecseszel
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest