- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taylor79
tag
válasz Subby8 #252200 üzenetére
Nekem egyébként tetszik a korona helye-kialakítása, a kézi húzás nehézsége nem zavar, tessék csak himbálni az órát, illetve hordani.
A csattal sincs bajom, ennyi pénzért ilyen van, de legalább van 3 finombeállítási lehetőség rajta.Casio Oc-108, Oc-503 acélszíjhoz keresek 3 db szemet.
-
fagyalllo
őstag
válasz Taylor79 #252201 üzenetére
Teljesen jó az a csat, illik az órához, ez a nagyon eltalált formaterv ellenére egy belépő szintű automata a gyártónál, a zafírüveg is már egy kellemes extra. És konkurenciája se igazán van országon belül, Orientnél a *** egyszerűbb kivitel és jóval olcsóbb, árban a Bambino van ezen a szinten, de teljesen más stílus, Seikóéknál a kifutó SNK/SNX szintén egyszerűbb és olcsóbb, az árban hasonló 5 Sports a nevéből is következően más stílus, Presage pedig már jóval drágább. SRPH89 és társai jöhetne szóba, de stílusban a Bambino és Citizen között van, szintén nem egyértelmű konkurens.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
tag
"there are more jacks then one at the fair..."
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Taylor79 #252199 üzenetére
Akkor mp stop sincs. Nekem soknak tűnik 99 ezresért ezzel a werkkel.
De hogy jót is mondjak, az én Citizenem akciós TC-nél. Ha nem vettem volna tavaly, most venném meg. [link] Sztem igen jó vétel annak, aki kellően kontrasztos és gondmentes katonai stílusú órát szeretne.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
fagyalllo
őstag
válasz 5-ös kezelő #252207 üzenetére
Nem az évekkel ezelőtti árakhoz és nem a kínai másolgatókhoz kell hasonlítani. Egy Tissot PRX például háromszor ennyibe kerül.
-
arn
félisten
válasz djeperto #252206 üzenetére
Ez egesz jo lett, nekem ket dolog nem tetszik: a 12es index romaisaga eroltetett, sima indexszel jobb lenne, meg az orient star platni is rontja az ora szimmetriajat.
Talan meg erdekes lenne festett indexekkel, de ebben nem vagyok biztos.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
bigmasterg
addikt
válasz kovsol #252210 üzenetére
Direkt kvarcot vettem belőle.
9-10 órám van, ebből csak 3 mechanikus, de már így is zavar hogy le-le járnak és hordás előtt állítani kell. (csak kettes forgatóm van)#2522075-ös kezelő:
Ez nem rossz. Ahogy nézem solar is? Fém szíja milyen minőség? Ahogy néztem kevesebb mint 3 ezer ft-al drágább, mint a bőrszíjas kivitel.
Illetve mennyire karcolódik az üvege? -
nagyúr
válasz bigmasterg #252212 üzenetére
Van 8 napos járástartalékos automata.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
NYJ75
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Az év elején vettem a watch de Lux -ban egy Mido ocean Star 600-as órát kék számlapost az újabb kiadást .
Szeretném eladni,mert így is van még két órám mellette ebből adódóan nem sokat volt a kezemen karcmentes patika állapotban van.
Mennyiért tudnám eladni az órát ebben kérném a segítségeteket.
Előre is köszönöm szépen -
-
NYJ75
csendes tag
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz bigmasterg #252212 üzenetére
Nekem bőrszíjas van, fém sztem eláll a vékonyabb csuklótól. De kedvet kaptam majdnem venni egy olyat is. Ami marhaság, mert még ezt sem fogtam be rendszeres használatra. Üvegre megpróbálom a pár száz Ft-os fóliát mégis megrendelni. Ha nem jön be, legfeljebb zafírra cserélem később, ha karcolódik. Cserével együtt is jó áron van szvsz.
252208fagyalllo
Igazad van, de tudod, én ár/érték szempontjából figyelem többnyire.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
fagyalllo
őstag
válasz 5-ös kezelő #252223 üzenetére
Én is, de nem csak a nyers adatokat néztem, hanem a márkanevet, támogatást, mert óráknál az is fontos, nem vasgolyóról van szó.
-
törölt tag
Oris-t hol lehet Budapesten személyesen megnézni?
-
sebixxx
tag
válasz teratti #252103 üzenetére
Szia!
Na mult het szombaton elhoztam az orat!
Hazhoz mentem, korrekt ember volt! Ora, doboz, papirok, allapot kifogastalan szoval minden okes...
Igen az is szimpi volt, hogy nem a tenyleg mindenki altal ismert markak kozul van, persze azzal se lett volna gondom. Nezelodtem is koztuk, de valahogy a BB58 nem tudott kimenni a fejembol es abszolut nem bantam meg, sot egyszeruen imadom!O a masik oram:
Ot is imadom, szij az bor volt eredetileg, de lecsereltem femre nekem jobban tetszik igy, de borrel is bejon azert... Jo kis ora nem is fogom hanyagolni az uj joveveny miatt..
#252110Macyke82 En se bantam meg azt hittem zavarni fog a datum hianya, de abszlut nem, persze, ha lenne az egy pluszt adna szamomra, de tokeletes igy is!
En is ugy orulok neki mint majom a farkanak es szerencsre nem bantam meg![ Szerkesztve ]
I7 5820K 4.3ghz + BQ Dark Rock 3 ,Asus Strix X99 ,Corsair Vengeance (4x4 GB) DDR4 2666 MHz,MSI GTX 1080Ti Gaming X, Samsung 850EVO 250GB SSD+WD Black 1TB HDD ,Corsair RM650i 80+Gold, Phanteks Enthoo Pro M+ 4db Aerocool D.S. 14cm
-
csabulaxi
senior tag
a divat az divat
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
petim
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen órában gondolkodom. Érdekelne az általános véleményetek az óráról.
Továbbá itthon nem találok boltot, ami forgalmazná ezt a modellt (és van is készleten) és fel tudnám próbálni. Milyen csuklószélességtől ajánlott egy ilyen szerintetek?
Szervízeltetés mennyire okozna gondot Magyarországon vajon?Köszi,
Peti[ Szerkesztve ]
-
Flex77
csendes tag
Egy újabb nagyon jó hangulatú Hodinkee interjú John Goldberger-rel.
Elképesztő a fickó gyűjteménye.Pixel 3a
-
arn
félisten
700 eur, miyota, 2 ev gar. [link]
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
nagyúr
Nem tudom milyen kemény drogot tolnak a svédek a piszok jó Kopparberg cideren kívül - de én is kérek abból!
Bődületes nagy marhaság a szöveg és sok izgalom eleve nincs is benne. A MALM és a Sjő Sandstöm sokkal jobb varázsszöveg nélkül is.
Ez az óra egy 50 eurós pálcás kínai szintje.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
arn
félisten
válasz fagyalllo #252237 üzenetére
Hasonlo miyotas minimal orat kapsz vagy felaron, pl a sternglas. Ez a 100 evig ora szoveg…
Sokat nezegettem oket, de ehelyett lett inkabb a mar klasszikus design max bill. Jah nem is irtam, de gyorben a balintek bekalibraltak a kis 2824et, most kb 1sec elteressel jar.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
Ha tudor buvart vennek, ez lenne az… keramia, nem sajnalnam hordani.
-
bigmasterg
addikt
Valószínüleg az órás ismereteim nem elég szerteágazóak, ezért csak múltkor esett le, hogy a Tissot PRX igazából a Rolex Datejust Oysterquartz
másolatahomage-a.
Ráadásul prx-ből is van arany fluted bezeles kivitel.
35ösök:A másik a Ballade powermatic 80, eléggé datejust-ra emlékeztet.
Tetszene is az óra, de nekem az rontja el az összképet, hogy a számlapon a feliratok egy-egy táblán vannak rárakva, ami csúnyán megtöri a mintát: Kép, kép
Pedig szép gilosált számlapja lenne.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bigmasterg #252245 üzenetére
Amikor ez származik, a nyugati gyártók másolták egymást rendre. Ez nem új keletű.
Némelyik kivitel jó, némelyik igen bazári![ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
kovsol
titán
válasz bigmasterg #252245 üzenetére
Én nem bánom, mert tetszik ez a forma, de Rolexem úgyse lesz, viszont egy Tissot PRX -re majd egyszer benevezek.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest