- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyszerű funkcionalitást kínál a frissen bemutatott Galaxy Fit3
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbukta77
addikt
Imadom a mechanikus orakat. A quarzokert annyira nem vagyok oda. Ott a technika szokott vonzani, de a b5000- es acel gshock mellett a bulova lunar pilot nagy kedvenc lesz.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
dzsi23
addikt
válasz zolnagy #224908 üzenetére
Teszik a dolgukat, csak a stift néha gagyi, olyankor azt érdemes lecserélni.
Ami miatt nem vennék ilyet, hogy a végszem nem passzol a tok formájához, és szvsz. csúnyán mutat. Bőr, gumi, stb. szíjaknál ez nem probléma, de fémnél számomra zavaró.
Egyenes végű tok, vagy bújtatott tokfülek eseték okés lehet.
A másik dolog, hogy az első linken lévőnél nincs "finomhangolási" lehetőség, ami nálam általában azt eredményezi, hogy vagy lötyög, vagy túl szoros.[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
Végre egy pofás Orient, a zöld kifejezetten DE
110.000 Forintért miért nem fér bele egy normális szíj (tömör zárószemek) de legalábbis csat? 2013-ban 35.000 forintért vásárolt, 2 év garis Orient Ray-emen ugyanez a csat van. Ennyivel nem lesz drágább a zafír és a szerkezet miatt ekkora legyártott darabszámban meg pláne.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
Peddy789
őstag
mennyire problema amugy oraknal a karcolodas? Oke hogy zafir uveg, a de az acel test karcolodik? Vannak olyan orak ahol ez ellen van valami vedelem?
Pl Sinn oraknal hasznalt matt feluleten kevesbe latszodnak az ilyen mikrokarcok? -
beholder00
tag
Sziasztok!
Órás dobozban gondoltam. Ebben mi lenne egy tűrhető elvárás? Ár? Bőr/műbőr? 2 automata óra lenne benne eddig és 4-6 rekeszere pályázok. Kopástól annyira nem tartok, lényegében egy faék egyszerű szerkezet egy doboz Méréstechnikában kB csak fa doboz van, kell is mert előnye van.
-
@mriya@
őstag
válasz Peddy789 #224926 üzenetére
Pont a Sinn (is) használ speciális felületkezelést.
Tegiment néven ismert.A Citizen "super titanium" néven vakítja a vevőket.
Az egyik legtartósabb bevonat "diamond like carbon" fantázianevű.
Még nem volt ilyen órám, pedig a Steinhart "black pearl" a szememben a legszebb karóra.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
nagyúr
válasz beholder00 #224927 üzenetére
Aldi és Lidl akcióban vedd meg ha van - teszteltük! Jók!... Amúgy van pesten is áruház aki ilyeneket is forgalmaz. Valami óraalkatrészes bolt. Fehér úton vannak asszem...
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
dzsi23
addikt
válasz Peddy789 #224926 üzenetére
Nagy mázli, hogy kapható már zafír tokos óra is. Kerámia tokost pedig lehet találni emberi áron is (a zafírhoz képest), ha mindenképp a karcmentesség a cél. A fém úgyis karcolódni fog, viszont ha nincs rajta semmilyen extra bevonat vagy keményítés, akkor bármikor lehet políroztatni; egy jó szakembertől úgy kapod vissza, mintha új lenne.
-
-
BLC
tag
Sziasztok!
Egy "tudományos" kérdés vetődött fel bennem, amely megválaszolásában segítségeteket kérem.
Adott egy óraforgató, mely egy AC-s router mellett (10-20 cm-re) működik. A wifi-s router generálhat-e akkora mágneses teret, hogy az óraforgatóban pihenő automata karóra felmágneseződik?
Válaszotok előre is köszönöm.
Üdvözlettel:
BLC[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
válasz dzsi23 #224930 üzenetére
Hat igen ertem hogy karcolodni fog, ez van, csak gondoltam hatha van valami amirol nem tudok.
A tisso gold gentlem-nal peldaul elegge furin nez ki, hogy mar egy bemutaton is lathatoak a karcok az arany berakason.A sinn-nel egy videoban arra panaszkodott a hapsi, hogy a zafir uveget ugyan nem lehet megkarcolni konnyen, de kivulrol is raktak ra anti reflective bevonatot, ami viszont siman karcolodiki.
-
nbukta77
addikt
Ugy dontottem meg veszem almaim orajat. Nem gondoltam volna, hogy egyszer ennyi penzt el fogok kolteni orara, de mar nem birtam tovabb.
Ra esett a valasztas. Kivancsi leszek a plexi, hogy fogja birni. Omega Speedmaster Professional MoonwatchModell Nr.: 311.30.42.30.01.005 Remelem jol dontottem. Erositsetek meg.„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
nbukta77
addikt
válasz gipsztigris #224938 üzenetére
Hat igen. Nekem ez. Van mogotte sztori es az ora is nagyon tetszik. 4-8 het mire megjon a butiquebol.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Peddy789
őstag
Kozben megtalaltam hoggy a sinn 586 -nal van TEGIMENT karcolodas vedett test, barmit is jelentsen a tegiment tek, meg eleg vastagon fog a ceruza, +600 euros felar.
-
Taylor79
tag
válasz nbukta77 #224937 üzenetére
Ha jól emlékszem pár napja volt arról szó, milyen hosszú út vezetett az Omegádhoz.
Jól fog mutatni a Bulova Lunar Pilotod mellett. Jó, hogy abbahagyták az Apollo programot, mert akkor még több óramárka is megjárta volna a holdat.[ Szerkesztve ]
Casio Oc-108, Oc-503 acélszíjhoz keresek 3 db szemet.
-
Fall-N
veterán
válasz Veron #224935 üzenetére
Így van. Ezért sem veszek soha szinezett tokos órát, csak nyers 316L acélt. Azt legalább könnyen lehet javítani polírozással és/vagy szálcsiszolással. Bevonatos órából a DLC lenne jó, de az baromi drága. Tetszenek a kerámia tokos órák is, de azok nem kaphatóak olcsóbb kategóriában.
-
dud998
őstag
válasz nbukta77 #224937 üzenetére
Nekem is a bakancslistámon van ez az óra. De nekem nemigen lesz rá lehetőségem, max ha nyerek a lottón.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok