- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz pulutodurumo #225501 üzenetére
Így van, alapból a PP vált, de be lehet állítani, hogy a bank árfolyamán legyen. PP topikban részletesen le van írva: [link]
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
-
andrew01
tag
válasz Peddy789 #225498 üzenetére
Nyitott-zárt hátlap kérdése.. ahol szintén lehet pro és kontra érveket felhozni, aztán mérlegelni.
Első automata órám előtt nyitottat akartam, az lett. Aztán a tapasztalás során erősebb érv lett a tetszésnél az, hogy úgy érzem, hogy egy idő után 'rátapad a bőrömre' az üveg felület. Kismértékben, de jobb zártat hordani számomra emiatt. Szóval amíg nem egy A. Lange & Söhne féle szerkezet csodálhatok hátulról én mostantól zártat vennék. De ez full szubjektív nyilván.. 1k Euróért (számomra) valószínű újra szempont lenne hogy nyitott legyen, mert úgy gondolnám ennyiért látni akarom a szívét : ) ugyanakkor meg ennek a Longinesnek meg tetszik ez a kidolgozott hátlapja. Remélem összezavartalak kellően de lega. volt pro-kontra[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz andrew01 #225509 üzenetére
Én sem értem ezt a fékezhetetlen roleksz mániát... Illetve értem, de ez a vonat engem absolut nem vonz.
Számomra több érdekességet és exkluzivitást ad egy Sarpaneva Helsinki, Ronko, J. S. Watch, vagy akár a szomszédos Prim, osztrák műhelyek, vagy a feltörekvő olaszok és a japán Minese!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
csabulaxi
senior tag
[link]
UNDONE
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Orient órákat nézegetek épp. A kiszemeltek között vannak: Mako(II, III és XL), Ray Diver és Futura Calendera modellek is.
A Mako-val kapcsolatban kérdezném, hogy mennyire olvasható a világos számlap nappali fényben? Napsütésben.Konkrétan erről a modellről lenne szó. Valamint mennyire karcolódnak ezek?
-
jozs6200ax
aktív tag
Rendelt valaki erről az oldalról órát? [link] Milyen tapasztalat van róla ?
-
nagyúr
válasz hdanesz #225521 üzenetére
Jól néz ki a fehér, mert minden ami rajta van kellően kontrasztos.
Ez nem az aranyozott házas, arany számlapos, arany indexes, arany mutatós májkelkorsz.Ha boltba mész, és felpróbálod, azt vedd meg amire azt érzed, hogy ez lesz a jó választás. Örülni fogsz neki és természetesen az a legjobb döntés ha a bolti választékban sikerül megtalálod a megfelelőt.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
-
razzorr
őstag
Sziasztok.Keresnék fali órához (saját készítés) megbízható óraszerkezetet,ami naponta nem késik/siet perceket és lehet mellette aludni Lehetőleg kör alakút (fekete vagy fehér). Tudtok ajánlani? Egy ilyet találtam ami tetszene és passzolna stílusban is: [link] Köszi
-
dzsi23
addikt
Ugyanannyira olvasható, mint a többi világos számlapos, ezüst mutatós óra. Sokszor volt itt róla szó, de a lényeg, hogy nehezebb olyan szöveg találni, ahonnan nem olvasható, mint ahonnan igen, ennek ellenére van, aki nem szereti. Nekem pl. sosem okozott gondot.
És egy (rózsa) "aranyozott házas, arany számlapos, arany indexes, arany mutatós májkelkorsz" sem sokkal olvashatatlanabb, mint ez az Orient...
[ Szerkesztve ]
-
Sir Pocok
őstag
Én egy szavazatot dobok a Futura Calender-ra.
Az árához képest meglepően jó a kidolgozása az órának, a fémszíj szerintem szépen polírozott.
Én zöldben próbáltam fel, de végül egy Orient-Star-t vettem, jobban tetszett cserébe háromszor annyi volt... (nem bántam meg)
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Szulita28
senior tag
válasz dzsi23 #225529 üzenetére
Gyűlölöm... (Óra)Evolúciós zsákutca
De persze lehet szeretni isZolnagy,
Irányított fény kell neki. Lehet az napfény, de lámpa is. Nekem ez a tapasztalatom. Ha van "irányfény", akkor nincs gond a leolvashatósággal. A gond a szórt fényben kezdődik, szürkületben pedig halál (volt nekem ... )[ Szerkesztve ]
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
tag
Sziasztok,
Ki mit választana?
a. Orient Star Divers 200
b. Orient Triton"there are more jacks then one at the fair..."
-
dzsi23
addikt
-
@mriya@
őstag
válasz jozs6200ax #225538 üzenetére
Citizen Eco-Drive Titanium Royal Marines Commando Watch BN0110-57E
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Szulita28
senior tag
válasz djeperto #225545 üzenetére
Nem a félhomály a lényeg, hanem az, hogy van-e egyértelmű fenyforras. Ezen a képen szemmel láthatóan van, nincs is gond a leolvasással.
De nem hitvitát akartam nyitni. Én is szeretem a fehér/világos számlapot, csak nekem a fehér+króm mutató párosa nem jön be, mert bizonyos körülmények között idegesitően zavaró tud lenni. Legyen inkább fekete/kék/bronz stb. a mutatókészlet, csak vmi kontrasztot adjon. De megértem, H valakinek tetszik ez is.
Pont egy ilyen C60-nál gondolkodtam erősen mutatócserén, mert az órát imádtam, de rohadtul bosszantott az időszakos leolvashatatlanság.
Ennél xarabb csak az allblack (bocs a tulajoktól/imádóktól, saját vélemény ).[ Szerkesztve ]
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
zolnagy
őstag
válasz Szulita28 #225547 üzenetére
Meg az is lehet, hogy nem egyforma a szemünk. Nálam is az van, hogy ha kevés fényben (ami ugye nem irányított) nézem a világos számlapot, akkor nehezen látom.
Ettől függetlenül tetszenek a világos számlapos órák is. Illetve nem az dönti el, hogy tetszik-e az óra. Valamelyik modellnek pont az áll jól, másnak meg más. Szoktak ide berakni csodaszép zöld számlapos órákat is, vagy kéket, vagy olyat ami más árnyalatú, ha más szögből nézed.
Azt is tudom, hogy el kéne mennem szemészetre, de most tolódik a dolog, amíg gipszben van a lábam. -
Lev Abalkin
tag
Tudtok ajánlani jó minőségű, vastag szilikon szíjat narancsárga színben?
Az Isofrane-létra nem igazán tetszik, a Hirsch Pure - a képeken -mintha vilagosabb árnyalatú lenne a kelleténél.
Watchgecko-n láttam párat, meg a Bartonnak is van, de jól jönne némi segítség.
Egyszer láttam egyet, karbon mintás - nyomott -felülettel, na azt azóta sem találom.
Amúgy egy 42 mm átmérőjű, 10 mm (!) vastag, finom vonalú diverre lenne...[ Szerkesztve ]
-
Szulita28
senior tag
válasz Lev Abalkin #225549 üzenetére
Bonetto
[link]Esetleg Crafter Blue, de az az Isofrane-hez hasonló.
Zolnagy,
Gipszelésre várok (csak el kéne jutni a traumatológiára ); találkozunk a szemészeten!
Jobbulást!Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Macska topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Metal topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest