-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz GregSu #224426 üzenetére
Svájcban árulnak Citizent? Mert akkor ennyiért én azt rendelnék onnan (is), ha már kvarc.
Empsepo & Tsebacsi:
Milyen forgatótok van konrétan? Csak hogy nehogy más is belefusson.(#224441) pulutodurumo:
Sajnos legtöbbször a microbrandek is kicsúsznak a 100-es keretből (legalább is amiket én nézegettem [link] ), de náluk tényleg nem ritka a fehér számlap.
Az Orient is kiadhatta volna fehérrel a Makokat, de csak a Mako XL meg a Mako USA 1-2 lett fehér.[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Tsebacsi #224452 üzenetére
Még nem szedtem szét forgatót, de nem lehet, h csak a hajtás /ékszíj, műanyag fogaskerék / ment tönkre az állásban? Motorja mitől halna meg? Ott esetleg kontakthiba jelentkezhet, nem? Csak ötletelek, én szétszedném, hátha olcsón javítható.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
sanyika987
aktív tag
Üdv mindenkinek
Óra vásárlás elött állok de sajnos túl nagy kerestem nincs rá
Max 50-70.000ft
Ajánlanátok valamit kérlek
[link] kB ez a stílus amire gondoltam
De fém szíjas érdekelne
Köszönömiphone 14
-
dzsi23
addikt
válasz Lev Abalkin #224453 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Empsepo
senior tag
-
fagyalllo
őstag
válasz sanyika987 #224455 üzenetére
Itt jól paraméterezhető keresőt találsz, a Casio Edifice órákkal nem lősz mellé.
A szíjnál választhatod a masszívabb, nehezebb tömör szemeset, vagy a kkönnyebb hajtogatott lemezt is, mindkettőből lesz találat az adott kereten belül.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
fagyalllo
őstag
Ismeri valaki az eredetét annak a nagyon elterjedt tévhitnek, hogy a Breitling Pluton 3100-ban Miyota szerkezet van?
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
-
fagyalllo
őstag
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Órát szeretnék venni, de valahogy nem találok olyat ami megfelelne, ebben kérnék segítséget:Eddig casio órákat néztem, a digitális protek [kép] tudása, kijelzője kellene lineage ki nézetben [kép] , edifence bluetooth telefonkeresővel. :)
Más márka is érdekel, 150 e az irányár. Max 250 amit rászánok
Esélyeten?A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
-
fagyalllo
őstag
-
csabulaxi
senior tag
Tissot T-Touch Connect Solar
solar, zafír, 100m, valamennyire okos is...
1000 euro körül[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Sir Pocok
őstag
Tudom nem feltétlen ez a topic, de mi a véleményetek az új ROLEX-ekről?
Nekem az új SUB tetszik, a méret is jó szerintem. A Datejust és a Pepetual se lett rossz de a színválaszték vitatható.Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Eugene Roe
őstag
válasz Sir Pocok #224487 üzenetére
A magam részéről nem éri meg, mert vehetek az árából legalább 5 olyan órát, aminek legalább akkora heritage-e van.
A méretről... nekem nincs nagy csuklóm, a 40mm pont jó lenne a hosszú füleivel (mint az emberek 90%-ának), lehet ez már kezdene nagy lenni.
Nekem a kék lünettás tetszik
Rolexet vegyen az akinek 1-2 havi béréből kijön, annak pedig nem kell gondolkodnia, mert max vesz később egy másikat is, ha nem tetszik
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Sir Pocok
őstag
Nyilván én se állok úgy, hogy ROLEX legyen a csuklómon sajnos...
Osztom a véleményed, azért írtam be, mert a ROLEX megjelenési sokszor irányadóak a többi gyártó számára.
Nem lennék meglepve, ha tömegével jelentenék be a gyártók a közeljövőben a 41 mm-es óráikat...Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
csabulaxi
senior tag
válasz Sir Pocok #224487 üzenetére
Ma reggel ezzel nyitott nekem a facebook. A hozzászólások nagy része fanyalgás.
Szerintem így jó ahogy van, jobban hozzányúlni nem szabad. Olyan mint a VW Golf vagy Porsche 911. Csak milliméterek, csak leheletnyi változás.
a méret meg, hát nekem a 42-es Stein is inkább kicsi.....Nekem inkább a Perpetual sárga számlapot tegyék bele a Sub-ba!
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Eugene Roe
őstag
válasz Eugene Roe #224488 üzenetére
Most nézem a hogy a kék az fehérarany és 9,000 helyett 40,000 euró jól kiválasztottam...
Nekem explorer kellene milgauss másodperc mutatóval
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
csabulaxi
senior tag
-
squir
aktív tag
válasz rbalint88 #224494 üzenetére
Oké, na de akkor is... minden évre/hónapra jut egy évforduló/limitált/különkiadás/együttműködés/megemlékezés/speciális kiadás/stb... pl Omega, Grand Seiko, Seiko, Fortis (kezdenek leszokni róla végre...), stb.
Olyan elcsépelt lett, elértéktelenedett az egész kifejezés és a (bármilyen) mögöttes tartalom... -
g0n21
senior tag
válasz csabulaxi #224482 üzenetére
[5 darabot gyártottak belőle összesen, ami már a bemutatókor, '18 tavaszán majdnem elfogyott. ]Egy egészen különleges óra egyébként.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest