- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem akarok előre a maci bőrére inni, de úgy néz ki javult a rendszer energia kezelése. Frissítettem (3.1.10-es kernel ez már közelit a fedora-hoz
), és bekapcsoltam a laptop_mode-ot. Most 17%on aszongya 19 percig bírja, hát... De majd full töltéstől megnézem. -
Sziasztok!
Tettem egy próbát opensuse-val (gnome). Eddig fedoráztam (15-től) de már valahogy nem vágyom annyira a nulla napos app-okra inkább a stabilabb rendszer vonz.
Lenne pár kérdésem, észrevételem.
1. Mintha jobban "enné" a gépet ez a süsü mint a f17. Akkuidő és venti pörgetésbe veszem észre
2. Lezárom a fedelet, szétkapcsol a wifi mikor alszik a gép. Na ezt nem szeretném. f17 nem kapcsol szét Hol mondom neki, h ne tegye?
3. extra repo-kat hol találok? mint fedorán a rpm-fusion. Mer frissebb dolgokra vágyom mint a rendszert szállítják pl.: gnome 3.4 kellene...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Energiaital topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), és bekapcsoltam a