- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem akarok előre a maci bőrére inni, de úgy néz ki javult a rendszer energia kezelése. Frissítettem (3.1.10-es kernel ez már közelit a fedora-hoz
), és bekapcsoltam a laptop_mode-ot. Most 17%on aszongya 19 percig bírja, hát... De majd full töltéstől megnézem. -
Sziasztok!
Tettem egy próbát opensuse-val (gnome). Eddig fedoráztam (15-től) de már valahogy nem vágyom annyira a nulla napos app-okra inkább a stabilabb rendszer vonz.
Lenne pár kérdésem, észrevételem.
1. Mintha jobban "enné" a gépet ez a süsü mint a f17. Akkuidő és venti pörgetésbe veszem észre
2. Lezárom a fedelet, szétkapcsol a wifi mikor alszik a gép. Na ezt nem szeretném. f17 nem kapcsol szét Hol mondom neki, h ne tegye?
3. extra repo-kat hol találok? mint fedorán a rpm-fusion. Mer frissebb dolgokra vágyom mint a rendszert szállítják pl.: gnome 3.4 kellene...
Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Horgász topik
- Google Pixel topik
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Hobby rádiós topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), és bekapcsoltam a