Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
csucsbicep #2680 üzenetére
nem. írd ki a cd iso-t majd azzal bootold be a gépet. Ahogy wint is szoktál telepíteni. Ellőte azért a partíciókat készítsd elő!
-
wetomi
aktív tag
válasz
csucsbicep #2673 üzenetére
Meg kell kérdeznem, ne haragudj. Ugye nem windows-os programot akarsz telepíteni?
Mert az nem fog menni.
Nem fog menni, ha a suséból akarod indítani az XP telepítőt. Szerintem az ubuntu telepítője sem fog úgy indulni, mit a wubi a windowsból.
Vagy kell neked egy virtuális gép, mondjuk a Virtualbox és abba már tudsz telepíteni szinte bármit, de a grafikus képességei gyengék lesznek.
Vagy a suse mellé telepíts egy másik rendszert. Ekkor az xp-vel vigyázni kell, mert buta és könnyen meglavarhatja a már fentlévő rendszered.
Egyszerűbb ha ubuntut telepítesz, bootoláskor válaszd ki a telepítőjét és úgy fel kell mászni a suse mellé.
Vagy netán bootoláskor nem működik a telepítőd? Ez még nem világos. -
BigManus
addikt
válasz
csucsbicep #2671 üzenetére
Szia!
Visszaolvastam a hozzászólásaidat, de így nem fogunk tudni segíteni, ha pár mondatos dolgokat írsz le, azokat is érthetetlenül. Én sem értem mit is szeretnél, szerintem fogalmazd át és tedd fel újra a kérdéseidet.
-
Vladi
nagyúr
válasz
csucsbicep #2669 üzenetére
Ezt most nem értem. windows xp-t akarsz telepíteni? susen belülről?
Programot a csomagkezelővel telepítsd! Kell hozzá netkapcsolat. -
wetomi
aktív tag
válasz
csucsbicep #2666 üzenetére
Amúgy ha csak olvasásra szeretnéd megnyitni, akkor (KDE esetén biztosan) jobb klikk, műveletek, ISO tallózása.
Filmnézéshez tedd fel a VLC-t az iso-ból lejátsza a filmet menüvel is.
Van rá parancssoros megoldás is:
mount -o loop /mappa ahol a képfájl van/képfájl.iso /mnt
ahol a /mnt a mappa, ahova felcsatolod, utána ott megtalálod.
Kiírni a k3b-vel tudod, nagyon jó program.Korábban még volt pár egész használható grafikus képfájl kezelő is, mint pl az AcetoneISO, vagy a Furius iso mount, de ezek már kikerültek a packmanből.
-
Vladi
nagyúr
válasz
csucsbicep #2666 üzenetére
Mivel szetnéd megnyitni? Kiírni? Tedd fel a k3b progit, az jó író.
Vagy biztos van valamilyen telepített író.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged