- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, én is ilyesmi címekkel szoktam hatásvadász videókat gyártani. Írhatott volna 8 percet is...
Packman repó lesz hamarosan, vagy talán már van is. A Yast utání sírást pedig nem nagyon értem. A moduljai túlnyomó többsége olyan volt, amire otthoni felhasználóként nincs szüksége az embernek, céges környezetben pedig úgyis valamilyen scriptet használunk a konfigurálásra.
Írta valaki a videó alatt kommentben, hogy akkor ő most otthagyja az OpenSuse-t, és áttér Fedorára, mivel már nincs Yast. De ebben mi a logika? Fedorában ugyanúgy nincs Yast, és semmi hasonló felület, sőt még olyan csomagkezelő sincs, mint a Myrlyn. Sőőt, még snapper sincs alapból belőve.
Az új installerrel még vannak teendők, ezzel egyetértek. A régi többet tudott, bár azért az látszott rajta, hogy nem mai darab.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest