Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bluetooth-headsetekről általában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Netfone
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Köszi, megpróbáltam parancssorból indítani de semmi különös a kdewallet amit inkább ír de hogy ahhoz nem tud csatlakozni az szerintem nem befolyásol semmit ebben az esetben. Köszönöm a linket is próbáltam kicserélni azt a bővítményt a megadott könyvtárban de semmi változás. Persze azért érdekes a dolog hogy munkahelyemen win10-en ugyanez a verziójú Operával nincs semmi gond, gondolom hogy ha az Opera ezen verziója lenne bugos az winen is az lenne bár ki tudja.
Közben volt aki tanácsolta hogy próbáljam meg a Vivaldit, egy próbát valóban megér végülis egy felturbózott Opera, ha jól tudom az Operából kivált fejlesztők vannak a projekt mögött böngésző motorban meg ugyanúgy Chrome mit az Opera. Szóval egy próbát mindenképp megér, az Operából meg megvárom mit hoz a 80-as verzió ott kijavítják-e ezt a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Home server / házi szerver építése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest