Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Menhir
csendes tag
válasz
csendes
üzenetére
Egy integrált Intel 3100-am van. Monitornak VESA 800x600 van beállítva Yast alatt. De van egy másik menü is a felbontás állítására. Ott 1280x1024 van és ezt nem tudom átállítani. Illetve átállítom, de nem reagál rá. A tesztképernyő is 1280x1024-ben jelenik meg, hiába veszem lejjebb a felbontást.
Itt egy részlet a xorg.conf-ból, egy másik fórumon erről beszéltek:SubSection "Display"
Depth 24
Modes "Default"
EndSubSectionMegpróbáltam azt, hogy a Default helyett beírtam sorban felbontásokat. Ezzel a Personal settings monitorbeállítása alatt elérhetővé vált a 800x600-as felbontás (eddig ott csak 1280x1024 volt, a Yast-ban volt több lehetőség) és ez át is méretezte a desktopot, de csak azt. Ha kiléptem a login képernyőre, az már 1280x1024-ben ment. Újraindítás után az összes általam beírt felbontásérték eltűnt a xorg.conf fájlból és újra ott volt a "Default".
Amikor telepítettem a linuxot, az otthoni 19"-os TFT-met raktam rá, és a natív felbontást választottam. Most viszont egy régi CRT-t szeretnék ráakasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Okos Otthon / Smart Home
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest