Hirdetés
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
renegade
aktív tag
-
renegade
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Én konkrétan arra gondoltam, hogy egy amúgy szűkszavú, de összeszedett és tömör, lényegretörő hozzászólásokkal operáló kliens ha értelmes, konstruktív hozzászólásokat követ el a fáradt gőz értelmes topicjaiban, mindig ügyelhetne, hogy nehogy ''túl sokat szóljon a nem-hardver témához'' (mondjuk a ph-tali szervező témához), mert akkor rápattan a pejoratív jelző... :)
-
renegade
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
-aki tul sokat log a faradt gozben kapjon kulon rangot (persze nem magasztalot)
egyebkent nem a teljes faradt gozzel van a baj. teljesen helyenvalok az olyan topicok, melyek pl a kozosseget osszehozzak egy erdekes eszmecsere, nem pedig egy kis anyazasra vagy chatra
no ez itt jó kis ellentmondás, szerintem te sem gondoltad át teljesen. Merthogy hiába nem rossz az eredeti ötlet, ott a köv. sor.
(zárójelben megjegyzem, hogy stikában a chat sem rossz olykor, az is összehozza a társaságot.) -
renegade
aktív tag
csak néhány megjegyzés:
pontosan ezzel a felütéssel indult nem is olyan rég egy másik topic... s nem mondhatod, hogy nem tudsz róla, mert te is részt vettél durva szétoffolásában.:DDD
Na nem mintha ez így rossz lett volna. Szerintem kell a fáradt gőz szekció, ettől lesz emberközeli a ph!, s ennek köszönheti különleges voltát. Még ha az említett példa kicsit extrém is ( :D ).
Abban igazad van, hogy sok fölösleges, esetenként kimondottan gáz témát képesek nyitni olykor. Ezen a szinten én még nem féltem az oldalt, szerintem a gazdái, egyelőre legalábbis, kézben tartják az eseményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Windows 11
- Le Mans Ultimate
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest