- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- LTE frekvenciák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
E.Kaufmann #1 üzenetére
Én nem hinném, hogy a Strong bármikor is gyártott érdemben bármit. Egy set-top-box persze még lehet, hogy belefért nekik, és ez a saját TV-iknek is az alapját adhatná, de a panelt nyilván veszik, sőt talán a vezérlő elektronikát is.
Hogy megéri-e a QDot? Szerintem igen. Ez a TV ráadásul VA, a kontrasztja is jó. Egy 55"-os TV-nek szerintem annyira nagyon a hangja se lehet rossz. De én valószínűleg inkább TCL-t vagy Hisense-t néznék ebben a méretkategóriában (is), olcsóbbak a nagy konkurenseknél (Samu, LG), és többnyire nagyon jók. Azért az ilyen Strong, Technika, meg hasonlók többnyire több - nagy - sebből véreznek, és bár tartalomfogyasztásra azok se alkalmatlanok, de a fentebbi kínai márkák mellett esélytelenek. Többnyire árban is.
Nekem pl. egy 65"-os Hisense-em van (65U8QF; sajnos mostanra már elég rossz a háttérvilágítása
), amiben JBL hangszórók vannak, és bár elvben csak 2×10 W, de meglepően nagyot (és jól) szól ahhoz képest, hogy csak egy TV.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest