- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
bandibmx
újonc
Sziasztok!
Még tavaly vettem meg a kormányt egy sráctól. Működött is egy hétig. Aztán rádugtam a gépre hangot adott ki a windows hogy rá dugtam. Játszanék ,de nézem hogy nem működik.(nem fordult el a kormány a játékban miközben en forgattam, gombok sem működnek) Megnyitottam az eszközkezelőt és nézem hogy lett egy új sor "Nincs megadva" néven és ott szerepel a kormány neve. Mi lehet a baja? Hogyan bírnám megcsinálni? Ja és a kormány neve is módosult "SRWheel Bootloaderre"! Steelseriesnek írtam, kértek valami RMA cuccot, aztis elküldtem nekik, aztán megint kérték.. úgyhogy hagytam is.. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni, akár megjavítani!
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest