Hirdetés
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
A control nem egy gépigényes játék, a 1060-asamon vígan elszalad nem low beállítással 1080p-ben. Míg itt akad mint a fene, 800p-n láthatóan butított grafikán. Így ez a 1050ti erősségű gpu amiről találgatnak biztos nem áll meg a lábán, valószínű a sima 1050-es szint sincs meg. Ami érthető, csak ne lovalja bele magát senki hogy milyen erős ez a hardware, kicsit erős ez a marketing.
Én is befoglaltam mert van switchem és tetszik a koncepció, sok régi játék van amivel szívesen játszanék hébe hóba. Igaz switchen a játékot lerakom háttérbe és ha egy hét múlva előkapom tudom folytatni azonnal. Egy kellően egyszerűsített, butított oprendszer is sokat számít, több erőforrást enged a játéknak át és csökkennek az általános töltési idők, míg feláll a gép, nem szemeteli tele memóriát stb. Ez sajnos itt nem lesz meg.
Az lenne az ideális ha kicsit optimalizálnák az OS-t. Kiszedhetnének mindent az OS-ból, csak steam+játék, semmi más.
Ezzel párhuzamosan meg lehessen a gép bekapcsolásakor, újraindításakor választani, játék vagy komplex os/akár win(és kisebb teljesítmény).
Ezek mellett nagyon kevés infó van a kijelzőről. Mint írtam van switchem, siralmas milyen a kijelzője. Most jön az oled változat, de felesleges. Ami van switchben kijelző az kb 6-8 évvel ezelőtti átlagos okostelefon szint. Egy mai olcsóbb telefon is köröket ver rá minőségben. Remélem a steam más beszállítót választ, teljesen jó minőség érhető el ips lcd-vel is, nem baj hogy nincs amoled. Csak akkor az olcsóbb kijelző fajtából ne a leggagyibbat keressék meg. A nintendo minden követ megmozgatott hogy ezt sikerüljön összehozni, kb 5 éve vettem tescoban valami tabletet 15-20 körül és annak jobb a kijelzője...
Új hozzászólás Aktív témák
- Öreg harcos Dell és Hp laptopok
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ProBook 445R G6, 14" FHD IPS kijelző, Ryzen 5 3500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest