Hirdetés
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
A control nem egy gépigényes játék, a 1060-asamon vígan elszalad nem low beállítással 1080p-ben. Míg itt akad mint a fene, 800p-n láthatóan butított grafikán. Így ez a 1050ti erősségű gpu amiről találgatnak biztos nem áll meg a lábán, valószínű a sima 1050-es szint sincs meg. Ami érthető, csak ne lovalja bele magát senki hogy milyen erős ez a hardware, kicsit erős ez a marketing.
Én is befoglaltam mert van switchem és tetszik a koncepció, sok régi játék van amivel szívesen játszanék hébe hóba. Igaz switchen a játékot lerakom háttérbe és ha egy hét múlva előkapom tudom folytatni azonnal. Egy kellően egyszerűsített, butított oprendszer is sokat számít, több erőforrást enged a játéknak át és csökkennek az általános töltési idők, míg feláll a gép, nem szemeteli tele memóriát stb. Ez sajnos itt nem lesz meg.
Az lenne az ideális ha kicsit optimalizálnák az OS-t. Kiszedhetnének mindent az OS-ból, csak steam+játék, semmi más.
Ezzel párhuzamosan meg lehessen a gép bekapcsolásakor, újraindításakor választani, játék vagy komplex os/akár win(és kisebb teljesítmény).
Ezek mellett nagyon kevés infó van a kijelzőről. Mint írtam van switchem, siralmas milyen a kijelzője. Most jön az oled változat, de felesleges. Ami van switchben kijelző az kb 6-8 évvel ezelőtti átlagos okostelefon szint. Egy mai olcsóbb telefon is köröket ver rá minőségben. Remélem a steam más beszállítót választ, teljesen jó minőség érhető el ips lcd-vel is, nem baj hogy nincs amoled. Csak akkor az olcsóbb kijelző fajtából ne a leggagyibbat keressék meg. A nintendo minden követ megmozgatott hogy ezt sikerüljön összehozni, kb 5 éve vettem tescoban valami tabletet 15-20 körül és annak jobb a kijelzője...
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Trollok komolyan
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Dell Latitude E6540 (i7 4 th.gen, 250 ssd, 8 GB, FHD, 2 GB Radeon) AkciÓÓ
- HP 7.gen core i3-as notebook leárazás!!! AkciÓÓ!
- Dell core i7-es, 240 GB SSD, 8 GB notebook végkiárusítás!!!
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs