- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap sikerült hozzákötnöm az EA launcherét is a Decken a Steamhez, szintén Heroic nélkül. Megvettem a Dragon Age Inquisition-t, fel is ment, szépen is futott, jól is nézett ki, viszont olyan érdekes anomália lépett fel, hogyha átraktam gamepadra a beállításokat, akkor a Deck egyik gombjára sem reagált, sem a karokra, semmire. Hubon keresztül rádugtam egy sima Acme kontrollert, azt sem látta, ahogy a PS5 kontrollerét sem, de még a billentyűzetemet sem. Manuálisan kellett a config fájlban átírni, hogy visszaálljon alap beállításokra.
Ha viszont egér és billentyűzet beállításon hagyom, akkor működik vele, viszont a jobb kart egérnek nézi és semmilyen módon nem tudom hozzárendelni a kamerát. Szóval a bal karral ment előre és hátra, és ugyanezzel a karral mozgattam jobbra-balra a kamerát. De ez nagyon furcsa volt így, szóval inkább refundoltam.
Most a Star Wars Squadronst telepítem, ez megvan régebbről, kíváncsi leszek milyen.Ja igen, Heroic nélkül az összes launcheren keresztül működik a cross-save, csak azért mondom, mert amíg a Heroic fenn volt, minden gépnek saját mentése volt és nem látta a többit. Így viszont tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózatokról alaposan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- 3D nyomtatás
- Makett, makettezés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- További aktív témák...
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF // RTX 4060 8GB // i7 13. GEN // FHD 144Hz // 16GB DDR5 //GARIS
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD kijelző 15,4 i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Lenovo Thinkpad T495 Ryzen 5 PRO 3500U/8GB RAM/256 GB SSD/14" FHD Magyar bill. laptop
- Lenovo Thinkpad X390 i7-8665u/16GB RAM/512GB SSD/13.3"FHD Touch laptop eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2