Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 - alap
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap sikerült hozzákötnöm az EA launcherét is a Decken a Steamhez, szintén Heroic nélkül. Megvettem a Dragon Age Inquisition-t, fel is ment, szépen is futott, jól is nézett ki, viszont olyan érdekes anomália lépett fel, hogyha átraktam gamepadra a beállításokat, akkor a Deck egyik gombjára sem reagált, sem a karokra, semmire. Hubon keresztül rádugtam egy sima Acme kontrollert, azt sem látta, ahogy a PS5 kontrollerét sem, de még a billentyűzetemet sem. Manuálisan kellett a config fájlban átírni, hogy visszaálljon alap beállításokra.
Ha viszont egér és billentyűzet beállításon hagyom, akkor működik vele, viszont a jobb kart egérnek nézi és semmilyen módon nem tudom hozzárendelni a kamerát. Szóval a bal karral ment előre és hátra, és ugyanezzel a karral mozgattam jobbra-balra a kamerát. De ez nagyon furcsa volt így, szóval inkább refundoltam.
Most a Star Wars Squadronst telepítem, ez megvan régebbről, kíváncsi leszek milyen.Ja igen, Heroic nélkül az összes launcheren keresztül működik a cross-save, csak azért mondom, mert amíg a Heroic fenn volt, minden gépnek saját mentése volt és nem látta a többit. Így viszont tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2