Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Megint megnéztem!

Evan McGregor nagyon nagyot játszik benne..!
Star Wars! Ezen nőtem fel. És én még a mai napig azt vallom ,hogy ez a Világtörténelem Legnagyobb Filmje! Ennél nagyobb film(ek) nincsenek és nem is lesznek! -
AMD Power
titán
Ez a Star Wars a Világtörténelem Legnagyobb filmje! Imádom a ''régi'' részeket. De persze az újak is nagyon jók! Obivan Power!

-
AMD Power
titán
Nekem akkor is nagyon tetszett. Remélem csinálnak még vagy 5-6 filmet!
Nekem a Star Wars a régi részek meghatározó tényező volt gyeremekkoromba. Mikor az Enterprise 128-n 20 percig töltöttem kaziról egy Star Wars-s játékot ami kb 20 külömböző színű vonalból állt! Imádom ezt a filmet. Mind a 6 részt szeretem. Bár a régi részek a magik korábba sokkal de sokkal nagyobb kihívás és a végén elismerés járt a készítöknek!!
-
AMD Power
titán
Tegnap végre én is megnézztem! Imádom!!! Nagyon baba volt. Bár volt egy-két rész ami nem volt az igazi , de akkor is egy legenda illetve egy Film kúltusz utolsó részét láttam!

-
AMD Power
titán
Én ezen a héten megyek megnézzni , imádom amúgy a Star Wars-t. Kis korom óta nagy SW fanatikus vagyok!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Olvasta már öket valaki Érdemes megvenni öket?