Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Há' végülis ez is lehet. De pl lehet azis célja, hogy jó kis ürtársadalmat épits ki, kereskedj, megvásárold az összes rendszert, belakd a galaxist.
Persze előbb utóbb belebotlasz a groxokba, úgyhogy elkerülhetetlen a konfliktus. Ámbár olvastam valahol, hogy békét lehet kötni velük.Apropó: másik galaxisba át lehet menni? (ami féreglyukat eddig kipróbáltam, mind a galaxison belül vitt ide-oda)
-
Andie
őstag
Tele van a net ezzel a problémával, most nemtok hirtelen linket, de ha simán rákeresel "spore"-ra, az első 10 találatban 5 szól erről. (desktop, error, stb)
Valami olyasmi megoldás rémlik, hogy vissza kell tenni a graphical cache beállitást a defaultra (1024), és akkor már nem csinálja. Nekem hálistennek nem jött elő ez a dolog, pedig ritka az, amiből kimaradok ilyen téren...Egyébként rájöttem, hogy lehet rábirni a játékot, hogy ne a C:\...\application data\-ba pakolja a buzinagy cache file-ját. Akit érdekel, sikítson.
szerk: képtelen vagyok hiba nélkül leirni 3 mondatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- SATA, IDE (PATA) és SAS 3,5 HDD BAZÁR
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- Beugró Gamer PC - GTX 1650 4GB - 16GB RAM - I5 4590 -128GB SSD - 500GB HDD -
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A sziréndal eddig dobott a placcon, de most ha leüvöltöm a fejüket, az valamiért nagyon nem jön be nekik 

eddig jó volt, aztán felraktam az egyik MOH-ot, egy jó régit, az elcseszte az összes asztali beállításomat meg játékbelit is, és azóta a Spore is megvan zakkanva.